Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
А от кои други ББ кремове сте доволни?Викам да си взема нещо и аз,че нямам никаква подобна козметика  Blush Но...проблема ми е,че като нанеса пудра или фон дьо тен/пробвала съм/ ми се излющва кожата  Rolling Eyes Излизат ми едни бели кожички,все едно ми е суха кожата...Мажа първо с крем и писле с тоя тип козметика или... Rolling Eyes
Щом ти се лющи пробвай ББ крема на Биотен, той е по хидратиращ от този на Гарние за смесена кожа

# 181
  • Варна
Здравейте, къде в търговската мрежа мога да  намеря серията Пирин Дрийм?

# 182
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А от кои други ББ кремове сте доволни?Викам да си взема нещо и аз,че нямам никаква подобна козметика  Blush Но...проблема ми е,че като нанеса пудра или фон дьо тен/пробвала съм/ ми се излющва кожата  Rolling Eyes Излизат ми едни бели кожички,все едно ми е суха кожата...Мажа първо с крем и писле с тоя тип козметика или... Rolling Eyes

Зависи каква е кожата ти - суха, смесена, мазна, акнетична, чувствителна?
И да, първо почистване на лицето, крем за лице, после бб-та и т.н.

# 183
  • Варна
Здравейте, къде в търговската мрежа мога да  намеря серията Пирин Дрийм?

В Елитис съм виждала, но не знам дали имат цялата серия.

Пак там в момента ББ Гарниер е на промоция на най-изгодна цена - 8,99 лв.

Червилото ГР от серията Велвет Мат е хубаво, обаче на мен ми изсушава устните и се налага от време на време да мацвам отгоре с балсамче за устни.

# 184
Червилото на ГР Велвет Мат е с много хубава текстура, въпреки че и при мен изсушава малко, ама цветовете му са кошмарни...  Laughing

# 185
  • Пловдив

Зависи каква е кожата ти - суха, смесена, мазна, акнетична, чувствителна?
И да, първо почистване на лицето, крем за лице, после бб-та и т.н.

По-скоро мазна в Т зоната,склонна към пъпки,а по брадата ми е това лющене  Confused
Мерси! Peace

# 186
Доволна съм и от основата за лак за заздравяване и топ лака за бързо съхнене на Есенс, около 3-4 лева са и двете.

Доволна ли си от топ лака за бързо съхнене? Донесоха ми същия от Германия, но не съм го пробвала все още.

Да, хубав е, повърхността става гладка и наистина съхне по-бързо. За трайност на маникюра зависи колко го щадиш, но около 5-6 дни ще издържи.

# 187
  • Варна
Някой да е ползвал този продукт за кожички?
http://vianperfect.bg/537/ZAZDRAVITELI_-_STARA_KOLEKCIQ/

На мен ми трябва нещо за омекотяване отстрани на нокътя, а не в основата му.

# 188
  • Варна
Някой да е ползвал този спрей на Шаума? http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=268030
Видя ми се доста изгоден като цена - 3,50 лв в Елитис. Свършват ми кристалите и се чудя дали да не си взема това, хем е повече като количество.  Rolling Eyes

И този душ-гел на Дева дали е ползвал някой, че и на него има намаление в ЦБА.
http://static1.framar.bg/product/dush_gel_lovely.jpg

# 189
  • на Земята

И да, първо почистване на лицето, крем за лице, после бб-та и т.н.[/color]
[/quote]
Не може ли ББ крем да се използва самостоятелно,без крем преди това или съм в заблуда?

# 190

Не може ли ББ крем да се използва самостоятелно,без крем преди това или съм в заблуда?
[/quote]И аз мислех, че това е изначално идеята на ВВто - всичко в едно.

# 191
  • Варна
СС Биотена го ползвам без крем отдолу и ми е ок.  А ББ Гарниера с дневен крем задължително, т.к. е по-матиращ и ми подчертава по-сухите участъци, особено около устните.  Rolling Eyes

# 192
kikitooo,
той затова е направен, да е крем и макиаж в едно, Не е необходим крем преди това, но си е до човек. Аз също ползвам крем преди да нанеса моят СС на Есънс.Но попринцип СС, ДД, ББ са направени с цел да се нанасят самостоятелно.

# 193
Аз да кажа, че съм супер доволна от това лосионче за тяло на Балеа. Цената му беше около 4 лева.
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/04/balea-melon-tango-body-lotion.html

# 194
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

И аз мислех, че това е изначално идеята на ВВто - всичко в едно.

Идеята по принцип е да се ползват без крем, но тези, които съм пробвала определено не стават за самостоятелно нанасяне.
А когато кожата остане суха започва точно описаното "люспене" и изглежда доста грозно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт