Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Пробвала съм и него,но не можах да го изтрая...чак обрив получих...Но моята кожа е по чувствителна и Аурата ми е понася мн добре...а и се вижда ефекта.....

# 556
  • Перник
В момента ползвам гела на “Krauterhof” и като че забелязвам съвсеееем лек ефект (ползвам го от 2 седмици). За мен загряването не е неприятно, но ароматът ми идва малко силен.

# 557
  • Варна
И аз го имам! Според мен има ефект,а и ми го препоръча масажистка  Peace Загряването е неприятно,но за 20-30 мин. иде реч  Laughing

# 558
  • Пловдив
И аз го имам! Според мен има ефект,а и ми го препоръча масажистка  Peace Загряването е неприятно,но за 20-30 мин. иде реч  Laughing
от къде го купувате този крем    Hug

# 559
  • Варна
от къде го купувате този крем    Hug
В Елитис го има,в Билковите аптеки ,може и в обикновенната аптека да го има Simple Smile

# 560
Парфюмчетата на Евтерпа похвалих ли , евтинички и хубавки .

# 561
  • Пловдив
от къде го купувате този крем    Hug
В Елитис го има,в Билковите аптеки ,може и в обикновенната аптека да го има Simple Smile

благодаря много

# 562
Някакви отзиви за червилата в лидъл, запечатани са, поне аз не видях мостри ?

За първи път чувам такова нещо. Днес бях до Лидл, но не видях да има червила...

На касата са, заедно с лакове за нокти.

# 563
Парфюмчетата на Евтерпа похвалих ли , евтинички и хубавки .

И аз много ги харесвам - Стефани букет и Аглая Свежест съм пробвала - супер са.

# 564
  • Стара Загора
Някакви отзиви за червилата в лидъл, запечатани са, поне аз не видях мостри ?

За първи път чувам такова нещо. Днес бях до Лидл, но не видях да има червила...

На касата са, заедно с лакове за нокти.

В Лидъл се предлагат лакове, червила, фдт-ни, спирали с макрата CIEN. Чела съм някъде ревю на тези продукти - блогърката въобще не беше очарована от продуктите.

# 565
  • Варна

Замених Пур-а с този Тест гел и съм доволна.Добре измива и има приятен аромат.Цената е около 0.80 лв.

# 566
  • Перник
И аз го имам! Според мен има ефект,а и ми го препоръча масажистка  Peace Загряването е неприятно,но за 20-30 мин. иде реч  Laughing
от къде го купувате този крем    Hug

Аз го купих от аптека Ремедиум.
Колкото до загряването - другият продукт с такъв ефект, който съм ползвала беше крем за отслабване "Дева". При него загряването беше за доста по-кратко време, а след това охлаждаше. Ама толкова, че посред лято ми е ставало студено на цялото тяло. И друго, което за мен е плюс на "Краутерхоф" - попива изцяло и не оставя неприятно усещане върху кожата ("Дева" ми лепнеше на следващата сутрин).  Peace

# 567
  • Бургас
И аз бях купила на Дева,но ми създаваше много неприятно усещане,от тогава не ползвам антицелулитни продукти

# 568

Много се чудех за този крем,като си поръчвах другите продукти. Много ме болят краката сутрин, все едно че не съм спала...Основно петите. Може да пробвам. Моля те, сподели мнение, как ти действа.

# 569
Относно антицелулитните продукти, ползвам Aroma Hot Body Slim. Той е нов и предполагам затова не е коментиран. Затопляне изобщо не усещам от него, а уж трябва. За времето, в което го ползвам не виждам кой знае какъв ефект, но аз определено не се спортувам достатъчно. Само започнах да пия повече вода. Съжелявам, че не си купих гела “Krauterhof”, който е толкова хвален.

Общи условия

Активация на акаунт