Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Да си призная рядко ползвам крем за ръце Blush,просто защото не усещам нужда от отделен такъв продукт.Обикновено при нужда ползвам лосиона за тяло Embarassed...Нооо това истински ме грабна.Като продукт бих го определила с приложение 4 в 1:маска/крем за ръце плюс същото приложение за крака
Скрит текст:
Иначе "обещава" да е 5в1 за 48ч newsm78 Глицеринов,супер концентриран крем-маска за ръце и нокти,която 1)интензивно овлажнява 2)дълбоко подхранва 3)регенерира 4)изсветлява пигментациите и 5)заздравява ноктите.С био козе мляко,вит.Е и масло от карите плюс това е бързоабсорбираща се формула Crazy /мой превод от опаковката Peace
За смешните си няма и 3 лв./100 мл си е истиско чудо определено!!!!! Пробвано,харесано и със сигурност ще се повтаря!!!!!

Бре, тези Евелин, много ми се издигат в очите вече... Всичко, което съм ползвала до момента на тази фирма, ми е харесвало. Матиращият крем е много хубав(само ме е яд, че има парабени в състава си).
И аз по принцип не ползвам крем за ръце, но се налага. Постоянно съм на мивката и много ми се изсушава кожата.Имам няколко, като свършат, този ще е следващият, най-вероятно.

# 601
Да си призная рядко ползвам крем за ръце Blush,просто защото не усещам нужда от отделен такъв продукт.Обикновено при нужда ползвам лосиона за тяло Embarassed...Нооо това истински ме грабна.Като продукт бих го определила с приложение 4 в 1:маска/крем за ръце плюс същото приложение за крака
Скрит текст:
Иначе "обещава" да е 5в1 за 48ч newsm78 Глицеринов,супер концентриран крем-маска за ръце и нокти,която 1)интензивно овлажнява 2)дълбоко подхранва 3)регенерира 4)изсветлява пигментациите и 5)заздравява ноктите.С био козе мляко,вит.Е и масло от карите плюс това е бързоабсорбираща се формула Crazy /мой превод от опаковката Peace
За смешните си няма и 3 лв./100 мл си е истиско чудо определено!!!!! Пробвано,харесано и със сигурност ще се повтаря!!!!!
Aз също съм много доволна от този крем-маска за ръце.Напълно подкрепям написаното по горе. Simple Smile

# 602
Аз пък без крем за ръце не мога... от майка ми се научих /цял живот е с кремовете на ръцете и сега на 54г. има толкова мека и гладка кожа/ и след всяко измиване мацам.. и както се досещате съм пробвала повечето кремове... не е лош показаният крем на Евелин... иначе съм много доволна от тези :

# 603
  • Бургас
Момичета ,имам проблем,купих си 2 молива на Бруклин,казаха ми,че са новите на Импала,сиво и зелено,на ръката ми пишат разкошно,но на клепача не става,просто няма цвят,какво да правя

# 604
Момичета ,имам проблем,купих си 2 молива на Бруклин,казаха ми,че са новите на Импала,сиво и зелено,на ръката ми пишат разкошно,но на клепача не става,просто няма цвят,какво да правя

Върни ги ? или ги дай на децата да рисуват с тях   bouquet

# 605
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Пробвай да сложиш база под тях.

Да похваля един руж на Флормар:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/06/flormar-blush-on-91.html

# 606
Момичета днес за 1ви път пробвах масажиращата и ексфолираща ръкавица за баня Ebelin
Скрит текст:
,и искам да ви кажа,че надали някога ще си купя ексфолиант за тяло  Joy С ръкавицата кожата ми става направо гладка като стъкло  #Crazy Heart Eyes

# 607
  • Бургас
Момичета днес за 1ви път пробвах масажиращата и ексфолираща ръкавица за баня Ebelin
Скрит текст:
,и искам да ви кажа,че надали някога ще си купя ексфолиант за тяло  Joy С ръкавицата кожата ми става направо гладка като стъкло  #Crazy Heart Eyes

От къде си я взе?

# 608
Скрит текст:

От къде си я взе?
От DM,струва 3.99лв.  Heart Eyes Ръкавицата е ЕДНА в опаковка  Mr. Green Да не се чудите къде е другата Mr. Green

# 609
Скрит текст:

Имам такава ръкавица от години , по-добре е от гъбата но не  е кой знае какво . Може да се намери и в магазините за левче .

# 610
Скрит текст:

Имам такава ръкавица от години , по-добре е от гъбата но не  е кой знае какво . Може да се намери и в магазините за левче .
Ползвала съм всякакви гъби,ефекта е далеч по-добър с ръкавица,не съм виждала никога в магазините за левче точно такава ръкавица,има едни плетени все едно от клечки за метла,ужасни са,пускат ми кръв по бедрата,груби са Peace Аз лично съм възхитена от резултата  Crazy

# 611
Гъби не ползвам , има други тривки , които  харесвам , и ръкавицата си я ползвам , ама чак такива суперлативи не бих употребила.

# 612
  • Варна
И аз имам въпросната ръкавица има я и в левчето Wink Със суха кожа съм и гледам да не я ползвам често, сестра ми е с мазна и ползва по-често от мен. Не бих казала, че е кой знае какво Peace

# 613
Скрит текст:
ooooh!От нищо нещо стана! Различни сме, с различни виждания,предпочитания и интереси,търсения...,нали Peace

Тук четох за заздравителите на Евелин ...купих терапията 8 в 1 /за 8 проблема/ и ползвах вече 2 пъти. Сякаш има ефект,най-малкото-усещам  ноктите си по-твърди и защитени. Дано реши проблемите ми за по-дълъг период от време.

# 614
имам въпрос, дано някой ми отговори - за сгъваемите чадъри на дм, дали си струват??

Общи условия

Активация на акаунт