Лека опалеценция?

• 1 748
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, от утре влизам в 39 седмица на бремеността.Днес иследванията ми показаха лека опалесценция в урината.Всички други показатели както на кръвта така и на урината са в норма.Пусках и стерилна урина, която не показа никакви бактерии.Притеснена съм, защото чак в понеделник ще ми направят иследване за устанвяване на какво количество белтък има.освен това имам и отоци по краката.Доктора каза да не се панирам, но след като знам, че наличието на белтък в урината е едно от най - серизоните неща се чудя как да не се притеснявам.Кръвното налягане ми наред.Дали е нормално вече в толкова напреднала бременност да има известно количество белтък?искам просто малко да се успокоя до понеделник, така че ако някой има успокоителни слова, моля да ги сподели.

# 1
Това означава ,че имаш малко белтък  в  урината.Няма страшно  щом е лека.А отоци имаш ли?

# 2
  • гр.Пловдив
Хм,странно,защо е всикчо това вече накрая,кога ти е термина?Кръвното как ти е?
На мен заради много качените кг и страшните отоци краката ми бяха като павета,2 пъти ми взимаха диуреза,влизах 2 пъти в болница точно заради този белтък,но не се отделяше в урината слава богу,не се притеснявай само,всичко ти е ок Peace

Аааа сори,писала си,че кръвното ти е ок,ами тогава хич да не ти дреме,нищо ти няма,успех ти желая в предстоящото събитие и споко Peace

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 04:26 от AnMary

# 3
И кръвното е писала, че е нормално, както и, че има отоци. Щом лекарят ти е казал- не се тревожи.

Общи условия

Активация на акаунт