Хайде на срещааа!

• 7 010
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ще гледам да се измъкна и ще направя всички възможно да се видим. Grinning
Заведението Винарната се намира около Съдебната, но не сещам точно улицата. Не знам актуалните цени. Ако някой може да провери. Но да ви кажа Дон домат ми звучи доста по- добре, а Винарната може да остане за следваща среща. На мен Дон домат ми е перфектен откъм транспорт:) Така че съм с две ръце ЗА.
Викам аз, да обмислим поне още две срещи предверително за да търсим подходящи места. Предлагам една вечерна и една с деца в някой детски клуб.

# 31
Ния заспива когато си иска м/у 13:30 и 15:30 Laughing но засега таткото е обещал да я гледа. стискайте палци да не му изникне спешна работа Praynig
иначе, не знам къде е Дон Домат на Дондуков, ама Дондуков ми е удобно и съм ЗА!
то и китайския и Винарната също са ми ОК, така че нямам особени претенции Wink

# 32
  • София / Пловдив
Така ли остава уговорката за срещата:

Събота, 11 март от 13 часа в пицария "Дон Домат" на "Дондуков"?

Ако няма промени Валката пак може да пусне анкета, вече да уточним местата  Laughing

# 33
На мен ми е все тая - където и когато решите, аз ще направя каквото мога, за да дойда! Hug

# 34
мале като ви чета взех да се навивам сама да се пробвам и аз да дойда дори и бебе да се е родило... Joy

така ми се иска да дойда пак макар и за малко ама ще видим има време newsm78

# 35
  • София, в офиса
http://www.dondomat.com/home.htm
този Дон Домат е на ъгъла на Веслец и Тиадица (успоредна на Дондуков - посока центална гара)

# 36
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ами значи- речено- сторено. пускам анкета да видим колко народ ще дойде.

# 37
  • София, в офиса
аз гласувах, че идвам. И без това не пиша, поне да ви видя Embarassed

# 38
Креме, хич и не се бутам - просто нямам време, а и никак не ми е близо. Щастие беше, че миналия път бях в почивка и можех да го свърша. Така че няма проблем - който може да го свърши.  Laughing Laughing Laughing
Майче, аз само се пошегувах Simple Smile То и аз нещо напоследък нямам много време, но пък като ми е близо до нас...все ще намеря някоя свободна минутка да прескоча до там нали така Simple Smile Ние само да решим къде ще ни е срещата де!

# 39
Добре, момичета, да считам ли че решаваме да сме в Дон Домат този път...и как ще организираме нещата с резервацията? Да поема ли инициативата? Simple Smile За колко човека...за сега май сме около 7 човека, но това едва ли ще е крайния резултат нали така Simple Smile А иначе и на мен още не ми е много ясно къде е тази пицария, но в събота или неделя мога дасе поразходя натам и да я намеря Simple Smile

# 40
Бройте и Силвито Васева. Говорих с нея и тя ще дойде.
Кремена запази около 20 места. Сигурно ще се посъберем и повечко, но понеже 11.03. е доста далеч, затова все още няма много записали се.
Благодаря ти от името на всички! smile3525

# 41
  • София / Пловдив
  Ха - ха... пък аз тъкмо писах в седмичната тема някой да предаде на Силвето за срещата  Simple Smile

А Искричка дали няма да може да дойде и тя?  Heart Eyes

# 42
  • София
Искате ли по някакъв начин всички да си разменим GSM-ите, и просто да си ги имаме, та ако ни потрябват, да си се търсим с повод или без такъв?!

Обаче дайте предложение как да стане това, защото все пак сме малко или много "в ефир", и става въпрос за размяна на координати помежду ни, а не в публичното пространство. Дайте някаква идея..

# 43
  • София
Искате ли по някакъв начин всички да си разменим GSM-ите, и просто да си ги имаме, та ако ни потрябват, да си се търсим с повод или без такъв?!

Обаче дайте предложение как да стане това, защото все пак сме малко или много "в ефир", и става въпрос за размяна на координати помежду ни, а не в публичното пространство. Дайте някаква идея..

Най-добре по ICQ, kato гледам всички имат.  Grinning
Аз се писах - идвам, не 100% че е далече 11ти, но се надявам да не изкочи никакъв проблем и да дойда.  Hug

# 44

Ами да можем и на личните пощи тук да си ги изпратим Wink

Общи условия

Активация на акаунт