Хайде на срещааа!

• 7 010
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
  • София, в офиса
я да питам до къде стигнахме със срещата?
Нали отиваме

# 76
  • София
Аз няма да дайда, защото тогава е един от имените дни на Божидара и ще правим прощъпулник.
Пожелавам ви весело да изкарате!

# 77
  • София
Знaчи ако се идва с трамвай 20,22, те спират преди Раковски. Там ли се слиза или на следващата за ул. Веслец, която като гледам се пада 4та пряка на Дондуков след Раковски? Тръгвам в посока гарата по Веслец, и Триадица е първата пресечка? Пицарията е на ъгъла, така ли?  Thinking

# 78
  • в края на града
Denat, ако идваш от пам.Левски с 20 или 22 слизаш, на Младежкия театър, тоест не спирката непосредствено преди Раковски, а следващата, след завоя. Или спирката, която е преди Халите/Банята/ЦУМ. Самата улица със спирката е Веслец, продължаваш надолу по посоката на трамвая (не към Дондуков) и  първото кръстовище трябва да е Триадица. Там някъде ще да е, дано нещо не те обърквам, защото и аз не го знам точно къде е, така си го представям...

# 79
  • София
Daa, ориентирах се, мерси  Grinning Мисля, че ще го намеря.

# 80
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Знaчи ако се идва с трамвай 20,22, те спират преди Раковски. Там ли се слиза или на следващата за ул. Веслец, която като гледам се пада 4та пряка на Дондуков след Раковски? Тръгвам в посока гарата по Веслец, и Триадица е първата пресечка? Пицарията е на ъгъла, така ли?  Thinking
Ако идваш от паметника Левски слизаш след като завие трамвая от Дондуков, но не тази улиза е Веслец. Мисля че се казва Бачо Киро. Веслец е следващата успоредна на тази- по нея се движи трамвая в посока Паметника Левски. Но така или иначе като продължиш надолу от спирката по Бачо Киро ще излезеш на Триадица, завиваш наляво и продължаваш до следващата пряка- Веслец- точно на ъгъла е Дон Доматя. Grinning

# 81
  • в края на града
Ох, объркала съм се  Embarassed, съжалявам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 82
Момичета, днес ходих най-сетне до пицарията...уж за да направя резервации. Оказа се обаче, че в пицария Дон Домат не работят с такова чудо като резервациите...Sad Но пък младежа с който говорех ме увери че в събота било спокойно и нямало да има проблем да отидем...аз му казах 20 човека Simple Smile Така че мами...смело напред към пицарията Wink

# 83
Валя, аз попълних анкетата - ама се оказа, че ще дойдат още двама човека с мен - как да ги добавя?

# 84
  • Кори Селести
Кликваш на "изтрий глас" и после гласуваш пак с новата бройка:)

# 85
Стана, стана - благодаря Реза!

# 86
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Майче, направих анкетата да се избират повече от две позиции за гласуване, ако сте трима отбелязваш "Идвам със сигурност сам" и Идваме със сигурност двама". Но това не е явно от изключителна важност щом не се резервират места.

# 87
Валя, а теб защо те не виждам на линия, а?
Гласувах точно с тези две опции. Все едно ми прочете мисълта.

# 88
Може ли да ми кажете в София има ли сняг и какво е времето?

# 89
  • Кори Селести
Като го гледам през прозореца е снежно и студено:(
До събота може да се оправи...ДАНО!:)

Общи условия

Активация на акаунт