Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Нова невероятна снимка на Берк и приятелката му Мерве от днес. Тя е от ваканцията им в Осло - много са готини и сладки, най-вече Берк - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Heart Eyes ppp

# 106
Берк пусна нова прекрасна снимка от почивката си в Осло - не мога да му се нагледам. Както винаги е приказно красив - супер готин, сладък и чаровен. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 107
Здравейте!  Kissing Heart
Всички пуснати снимки са много хубави! Много ви благодаря!  love001

Довечера ще гледате ли епизода? Аз да , нямам търпение. Two Hearts
Ако не успея да влязя в темата докато не започне епизода ви пожелавам приятно гледане от мен! Със сигурност ще е много интересно!  Popcorn newsm76

# 108
Ето една снимка , която Чаала е пуснала. Лицето й не се вижда на снимката , но се вижда коремчето й. Както знаем е бременна. Реших да я пусна в темата , защото много ми хареса това , което е направила! Много сладко! Two Hearts preggo

# 109
И една снимка или по-точно колаж от Зейнеп Бешерлер. Сладка е , дори когато спи. Mr. Green smile3524 Two Hearts newsm76

# 110
Здравейте!  Kissing Heart
Всички пуснати снимки са много хубави! Много ви благодаря!  love001

Довечера ще гледате ли епизода? Аз да , нямам търпение. Two Hearts
Ако не успея да влязя в темата докато не започне епизода ви пожелавам приятно гледане от мен! Със сигурност ще е много интересно!  Popcorn newsm76

Здравей Габи! Благодаря ти за прекрасните снимки на Чаала и Зейнеп - прекрасни са. Аз лично нямам търпение за епизода довечера. Ще го гледам задължително. Приятно гледане и на теб - сигурна съм, че ще бъде много интересен ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 111
Ето една снимка , която Чаала е пуснала. Лицето й не се вижда на снимката , но се вижда коремчето й. Както знаем е бременна. Реших да я пусна в темата , защото много ми хареса това , което е направила! Много сладко! Two Hearts preggo

Прекрасна снимка! Чаала е очарователна - добре е решила да се снима така ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 112
Ето и от мен 2 невероятни снимки, които пусна Берк преди малко. Те са от почивката му в Осло. Много се радвам, че ни пуска снимки, та и ние да се наслаждаваме заедно с него. Както винаги е толкова готин, сладък и чаровен. Не мога да му се нагледам - супер много го обичам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 113
В очакване на новият епизод - ето няколко невероятни и много забавни снимки на Мурат и Лейля от сцените с бебето, което намериха. Много се смях - Лейля носеше бебето навсякъде - в буса, като гледаше доказателствата, в управлението. Най-много се смях, когато Хюсню бюзикаше Мурат и Лейля за бебето и после когато се опитваха да му слагат памперс ... smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

# 114
В очакване на новият епизод - ето няколко невероятни и много забавни снимки на Мурат и Лейля от сцените с бебето, което намериха. Много се смях - Лейля носеше бебето навсякъде - в буса, като гледаше доказателствата, в управлението. Най-много се смях, когато Хюсню бюзикаше Мурат и Лейля за бебето и после когато се опитваха да му слагат памперс ... smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

Те Лейля и Айлин са сакатници, Мурат го сложи памперса.   Mr. Green

# 115
Само не мога да разбера Мурат тоя човек е на момент един път ревнува, сам й предлага на Лейля ( точно когато тя се беше отказала, че може да има нещо ), значи като застреляха Лейля се притесни дали ще се събуди, после се зарадва за нея, после пък него го отвлякоха Лейля отиде чак до Мардин заради него показаха някви чувства, а предния епизод на тая сцена Мурат я изгледа на мръсно без нищо да му е казала и тя изпадна в неловка ситуация. Mr. Green

# 116
Ето и много забавни снимки на Мурат, Лейля, бебето и шегите на Хюсню - голям смях падна ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

# 117
Само не мога да разбера Мурат тоя човек е на момент един път ревнува, сам й предлага на Лейля ( точно когато тя се беше отказала, че може да има нещо ), значи като застреляха Лейля се притесни дали ще се събуди, после се зарадва за нея, после пък него го отвлякоха Лейля отиде чак до Мардин заради него показаха някви чувства, а предния епизод на тая сцена Мурат я изгледа на мръсно без нищо да му е казала и тя изпадна в неловка ситуация. Mr. Green

Не мисля, че я е изгледал на мръсно. Просто като стана дума за памперса Айлин му каза, че сигурно той е свикнал понеже често е сменял памперсите на Йомер. Тогава Мурат каза, че не е така и че Зейнеп ги е сменяла, а той само е гледал от страни как става. После Лейля го попита дали Зейнеп му липсва и той каза, че му е трудно да говори за някои неща и не иска. Тя се извини и това беше. Не я е гледал на криво. Тя му каза, че ще свърши нещата, а той нека се погрижи за Йомер. После Мурат каза добре и си тръгна. Не показаха нещо по-така, но сцените с бебето ми бяха много забавни, а и кога да ни покажат друго. Едната част от епизода беше около Джефер, другата около Суат - вероятно и тая вечер ще е така. Но дано накрая всичко се оправи - Суат да се възстанови, Джефер да си плати - сериозно го надупчиха в промото - ако и сега оцелее незнам ...   newsm10

# 118
Нова снимка на Бусе - много е сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 119
Нова снимка и на Онур Бей/Текин ... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт