Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ето и 2 нови прекрасни снимки на Берк от Осло. На първата е с Мерве и някакви полицай, а на втората е с майката на Мерве. Както винаги е невероятен и супер готин ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 181
Здравейте, момичета.   Kissing Heart

Нова снимка на Чаала със семейството й.  newsm76

3 Нови на магарето Онур, май не сте ги качвали. Grinning

И нова на Гамзе, футболиски целият сериал.  Mr. Green Two Hearts

# 182
Здравей Рени! Благодаря ти за прекрасните снимки на Чаала, Гамзе и Онур - супер са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Ето и от мен още една невероятна снимка, която Чаала пусна преди малко - толкова е сладка и прекрасна. Много я обичам ...    love001  Kissing Heart txtloves Heart Eyes Two Hearts

# 183
Ето и едни прекрасни снимки на Уур и Алп с техен фен зад кадър от предстоящия 328-ми епизод. Много са готини и сладки. Този е голям късметлия  ...  smile3525 Two Hearts   newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  

# 184
Ето и още няколко прекрасни снимки на Алп зад кадър с фенове - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 185
Човека от екипа току-що пусна нова невероятна снимка на него и Гюлджан - изглежда отново са на мач на Галатасарай. Толкова са готини - Гюлджан е голяма сладурана ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

# 186
Хахаха, ето още един футболен фен - този път също както и Гамзе - той е фен на Фенербахче. А това е именно Шефкет - голям образ е с тая физиономия ... Mr. Green  newsm76 Two Hearts  love001 smile3533

# 187
Здравейте! Two Hearts
Снощи епизода беше много хубав! Лейля и Мурат бяха невероятни заедно! Two Hearts newsm76 Вие какво мислите? Hug

Ето и от мен една снимка на Лейля и Мурат , качена в Инстаграма на Канал Д. Толкова са сладки! Two Hearts lovekiss Two Hearts

# 188
И още една снимка - колаж от Бусе Варол/Ясемин. Много е хубава и красива! lovekiss newsm76 Two Hearts

# 189
Здравейте! Two Hearts
Снощи епизода беше много хубав! Лейля и Мурат бяха невероятни заедно! Two Hearts newsm76 Вие какво мислите? Hug

Ето и от мен една снимка на Лейля и Мурат , качена в Инстаграма на Канал Д. Толкова са сладки! Two Hearts lovekiss Two Hearts

Благодаря ти за невероятната снимка Габи! Мурат и Лейля са върха ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Напълно съм съгласна с теб.  newsm10

Епизода беше страхотен, а Мурат и Лейля са толкова сладки и прекрасни. Супер много ми харесаха всички сцени с тях - най-вече, когато бяха на моста - държаха се за ръце и за малко да се целунат. Жалко, че Айлин се обади в тоя момент ...   grinning039 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Two Hearts  loveuuu

Само дето не ни показаха сцените от 2 от снимките, но вероятно са го оставили за следващият епизод. Така си мисля - тук са облечени с други дрехи. Пък и този епизод беше близо 2 часа. Предполагам, че тези сцени ще ги видим в 328-ми епизод - нямам търпение. Дано ...  Praynig Praynig Praynig

Много се радвам, че Суат вече е по-добре. Дори се прибра в къщи. Хареса ми как хубаво говореше Хюсню на всички. Вече отново започна да се усеща радостта в дома на Чобан ...  newsm44  Heart Eyes Flushed

Много ми хареса как Месут, Музо и Али хванаха Коркут - толкова ми е противен. После Али и Месут направо го смляха от бой - така му се пада ...  smile3501

Лейля и Мурат пък тръгнаха подир гадната жена Есра. Тази обаче ги видя - Мурат тръгна пеш, а Лейля с колата. Тази се скри и за малко да застреля Мурат в гръб - Лейля обаче я прегази с колата и го спаси ...  smile3525

После Лейля се чувстваше кофти, но Мурат я успокой - бяха много сладки ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джефер обаче отново се спаси. Този път избяга с доктора, който му помогна. Но преди това уби другия си подръжник и го метна с колата в пропастта. Сега екипа се чуди дали Джефер също не е изгорял ...   Peace

Много се смях на съня на Джефер - дето си мислеше за неговата Зелиа. Този път пък сънуваше, че има и син и то, че се казва Месут ...
  Joy Joy Joy

Рейтинга отново е 3-то място в общата и най-важна група. Надявам се скоро да се изкачим още по-нагоре, но 3-то място от 100 си е супер успех. Нашият сериал го заслужава ...  lovekiss

# 190
Хахаха, ето я и Гамзе - като един истински фен на Фенербахче също е на стадиона. Прекрасна е ... smile3525 newsm76  love001 Two Hearts  grinning039  ppp  Hands Clap

# 191
И една забавна снимка на Шефкет с неговите физиономии.  Joy

# 192
Благодаря ти за прекрасната снимка на Шефкет - всички от нашия сериал са супер големи фенове. Ето още един такъв - Онур бей след мача на Фенербахче ...  Mr. Green  Heart Eyes newsm76

# 193
Хахаха, ето и една супер забавна снимка на Берк и Мерве! Вече са се върнали в Турция - много са сладки. Уау, колко куфари. Берк е уникален бонбон. Много го обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts Heart Eyes  grinning039

# 194

Общи условия

Активация на акаунт