Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Една нова снимка на Зейнеп с приятелки.   Kissing Heart

И 3 нови на Уур зад кадър, зараза е това с телефоните. Grinning  Two Hearts

# 196
Ето едни невероятни снимки на Мурат и Лейля от момента, когато бяха на моста. Толкова са сладки, готини и прекрасни. Държаха се за ръце и за малко да се целунат, ама Айлин звънна по станцията и ги прекъсна. Какви физиономии направиха само. Пускам ги в 2 поста ... smile3525 Two Hearts  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves   grinning039

# 197
Ето и останалите снимки. Мурат и Лейля са ми много сладки заедно. Обаче след сигнала от станцията как пригледаха само - искаше им се да набият Айлин ...  smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 198
Опасни улици ще има и 9-ти сезон!  Flushed ppp  Hands Clap

Приятели имам невероятна новина! Днес един фен писа на сценариста на сериала Озан Йордакул и го попита дали са верни слуховете, че този сезон ще е финален за сериала. Озан Йордакул му е отговорил, че няма такова нещо и че следващата година продължават - това означава, че ще има и 9-ти сезон. След това фена го е питал дали ще има любов между Мурат и Лейля и Озан Йордакул отговаря, че ще има. Супер много се радвам - новините са страхотни. Така ще се наслаждаваме на любимците си поне още един сезон. Те го заслужават - Опасни улици е върха ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 199
И 3 нови на Уур зад кадър, зараза е това с телефоните. Grinning  Two Hearts

Здравей Рени! Благодаря ти за прекрасните снимки. Уур е невероятен - всички не могат без телефоните си. То и за къде сме без тях ...  Mr. Green newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 200
Здравейте! newsm76

Снимките на Лейля и Мурат са повече от прекрасни! Качеството е невероятно , а те са толкова сладки! txtloves Heart Eyes Много ви благодаря , че сте ги качили!  Kissing Heart

След новината , че Опасни улици отново ще се излъчва тук , макар и още няма реклама , сега и 9-ти сезон. Това е много хубаво! Сериала ни го заслужава! Two Hearts Много се радвам!   love001 Ще видим още много хубави моменти , сигурна съм! newsm44 Two Hearts

# 201
Знаех си, че ще разтегнат още локумите до 9 сезон. Grinning Страхотна новина.  Heart Eyes

Една нова снимка зад кадър.  Peace

Зад кадър на Шефкет и Зафер.  Hug

Още няколко нови на Уур, много ме дразнят тези надписи. Grinning

# 202

Приятели имам невероятна новина! Днес един фен писа на сценариста на сериала Озан Йордакул и го попита дали са верни слуховете, че този сезон ще е финален за сериала. Озан Йордакул му е отговорил, че няма такова нещо и че следващата година продължават - това означава, че ще има и 9-ти сезон. След това фена го е питал дали ще има любов между Мурат и Лейля и Озан Йордакул отговаря, че ще има. Супер много се радвам - новините са страхотни. Така ще се наслаждаваме на любимците си поне още един сезон. Те го заслужават - Опасни улици е върха ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Супеееееер!  smile3501 smile3501 smile3501  Браво на фена че е попитал, благодаря на теб, че го сподели! love001  love001  love001

# 203
Здравейте! newsm76

Снимките на Лейля и Мурат са повече от прекрасни! Качеството е невероятно , а те са толкова сладки! txtloves Heart Eyes Много ви благодаря , че сте ги качили!  Kissing Heart

След новината , че Опасни улици отново ще се излъчва тук , макар и още няма реклама , сега и 9-ти сезон. Това е много хубаво! Сериала ни го заслужава! Two Hearts Много се радвам!   love001 Ще видим още много хубави моменти , сигурна съм! newsm44 Two Hearts

Здравей Габи! Радвам се, че снимките на Мурат и Лейля са ти харесали. Двамата наистина са супер сладки - много им се радвам. А новината за 9-ти сезон на сериала е повече от страхотна. Аз съм на седмото небе от щастие. Определено имаме нужда от поне още един сезон. Нашият сериал го заслужава ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 204

Супеееееер!  smile3501 smile3501 smile3501  Браво на фена че е попитал, благодаря на теб, че го сподели! love001  love001  love001

Няма за какво да ми благодариш Кати! И аз супер много се радвам, че ще имаме и 9-ти сезон ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 205
Знаех си, че ще разтегнат още локумите до 9 сезон. Grinning Страхотна новина.  Heart Eyes

Една нова снимка зад кадър.  Peace

Зад кадър на Шефкет и Зафер.  Hug

Още няколко нови на Уур, много ме дразнят тези надписи. Grinning

Здравей Рени! Благодаря ти за тези прекрасни снимки. Всички са супер - Уур е невероятно готин и сладък. Жалко, че са ги сложили с надписи - и мен ме дразнят, ама засега трябва да се примирим с тях ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 206
Ето една нова снимка на Онур, както и една на Бусе - супер са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 207
Ето и една нова прекрасна снимка на Чаала - невероятна е ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 208
Още 2 невероятни снимки на Йозгюр и Шефкет зад кадър от епизода в Мардин - страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 209
Ето и една прекрасна снимка на Алп зад кадър с негова фенка - много е готин и сладък ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт