Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Уау, намерих една невероятна снимка на Гюлджан зад кадър от днес. Тук е с този фен, който се беше снимал с нея и Уур миналата седмица. Явно и в Турция е дъждовно - Гюлджан е сложила качулка - толкова е готина, сладка и прекрасна. Обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 211
А ето и снимките на Уур и Гюлджан със същия този фен зад кадър от 327-ми епизод. Този път са без надписи. Двамата са невероятни сладури, а този е голям късметлия ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 212
Ето и една невероятна снимка на Алп и Гюлджан зад кадър от Мардин - толкова са готини, сладки и прекрасни. Много ги обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 213
Приятели, преди няколко дни една фенка на Мурат и Лейля ми писа и ме помоли да направя клип с тях. Дори ми даде име на песен, която да използвам. Тези дни реших да го направя - отне ми време, но успях. Аз също много харесвам Лейля и Мурат - толкова са готини, сладки и прекрасни заедно. Мурат заслужава да бъде щастлив с Лейля.  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Ето линк към клипа за тези, които искат да го видят - според мен се получи страхотно ...
  Flushed ppp  Hands Clap

https://www.youtube.com/watch?v=yC8LRONTQnA

# 214
Чаала току-що пусна нова невероятна снимка. До колкото разбрах Чаала казва, че е в 37-мата седмица, а терминът й бил определен за 38-мата. Казва също, че е много развълнувана. Толкова се радвам за нея - тя заслужава най-доброто. Дано раждането й да мине безпроблемно и гладко ... Praynig  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 215
Ето и 2 нови прекрасни снимки на Алп зад кадър - много е готин и сладък ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 216
Роси, Рени, благодаря ви за всички прекрасни снимки, които сте публикували. Роси, благодаря ти и за прекрасната новина, че нашия сериал ще има и 9 сезон. Това е страхотно.

# 217
Приятели, днес изненадващо са ни пуснали снимките за предстоящия 328-ми епизод на Опасни улици по Канал Д. Всички са страхотни. Мурат и Лейля са облечени по същия начин, като на снимките от моментите, които не излъчиха миналата седмица - затова предполагам, че ще ги излъчат сега. Епизода ще бъде много интересен - нямам търпение ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 218
Роси, Рени, благодаря ви за всички прекрасни снимки, които сте публикували. Роси, благодаря ти и за прекрасната новина, че нашия сериал ще има и 9 сезон. Това е страхотно.

Няма за какво да ми благодариш Боби! Радвам се, че снимките са ти харесали. И аз съм супер щастлива, че нашият любим сериал ще има и 9-ти сезон ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 219
Ето и един невероятен клип на Синан и Елиф, който ми е специален подарък от моя приятелка. Тя знае, че ги обожавам и реши да ме зарадва с него. Песента в клипа е една от любимите ми песни на любимата ми група РБД. Надявам се да ви хареса. Според мен е повече от страхотен. Синан и Елиф са толкова сладки, готини и прекрасни. Много си ги обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=W-8TIXKrmSw

# 220
Ето още една снимка на същия фен с Уур и Муратхан от преди няколко седмици. Другите снимки на Уур и Гюлджан със същия фен съм ги пуснала по-горе. Този явно редовно е на сета ...  newsm10 Flushed Flushed ppp  Hands Clap

И още няколко снимки на същия фен със Зафер, Керимхан, Гизем, Йозлем и гадния полицай Коркут от тези дни ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76

# 221
Вече излезе и промото за предстоящия 328-ми епизод на Опасни улици по Канал Д. Пак ще има голям екшън. Доста интересно ще бъде - само се чудя защо един от онези полицай е на свобода. Показват и дъртия гадняр дето им беше шеф - явно в затвора. Джефер пък се цели в Месут. Нямам търпение за епизода ... newsm12 newsm76  Kissing Heart

https://www.youtube.com/watch?v=6q53GL9dWao

# 222
Благодаря ви за всички прекрасни снимки.  Hug

Роси, клипът ти на Лейля и Мурат е много хубав и песента и хареса много.  Grinning  Kissing Heart

Клипът на Елиф и Синан също е много хубав, заслужен подарък.  Two Hearts

Да видим, какво ще дават в следващият епизод, сигурно сцените с Мурат и Лейля ще са тогава.  Mr. Green Може нещо да са объркали и по-рано да са пуснали снимките, време ли не е стигнало, докато се усетим ще дойде събота и ще видим.  Peace

Ето още една снимка на Онур, сигурно това е брат му. Виждам, че са с еднакви фамилии за това си мисля така.  Peace Той е страхотен.  smile3525

И на Шефкет излязоха две нови едната е с фенката, която се беше снимала с Уур. Шефкет е супер.lovekiss

И една нова на Гамзе, много е сладка.  Two Hearts

# 223
Благодаря ви за всички прекрасни снимки.  Hug

Роси, клипът ти на Лейля и Мурат е много хубав и песента и хареса много.  Grinning  Kissing Heart

Клипът на Елиф и Синан също е много хубав, заслужен подарък.  Two Hearts

Да видим, какво ще дават в следващият епизод, сигурно сцените с Мурат и Лейля ще са тогава.  Mr. Green Може нещо да са объркали и по-рано да са пуснали снимките, време ли не е стигнало, докато се усетим ще дойде събота и ще видим.  Peace

Ето още една снимка на Онур, сигурно това е брат му. Виждам, че са с еднакви фамилии за това си мисля така.  Peace Той е страхотен.  smile3525

Радвам се, че клиповете са ти харесали Рени ...  smile3525 Two Hearts newsm76

И според мен нещо е станало - или времето не е стигнало или онези дето са пуснали снимките на Мурат и Лейля са се объркали, но предполагам, че ще дадат сцените тази събота. Както казваш времето лети - скоро ще разберем ...  newsm10

Благодаря ти за всички снимки. Явно това момче наистина е брат на Онур - така като ги гледам и визуално си приличат ...
   Kissing Heart

# 224
Ето и една нова снимка зад кадър на Найл Кармазъгюл/Джефер и неговите дружки от предишния 327-ми епизод на Опасни улици по Канал Д ...  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт