Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Приятели имам невероятна новина. Сценариста на Опасни улици Озан Йордакул е отговорил на въпрос на фен и е казал, че 336-ти епизод ще бъде финала на сезона. Това означава, че сезон 8 ще съдържа 42 епизода. След това лятото ще имат малка почивка и есента продължават със снимките на сезон 9 на Опасни улици. Много се радвам ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 271
Благодарение на Рени имаме снимката на Гюлджан без надписите. Толкова съм щастлива - хиляди благодарности. Гюлджан е толкова готина, сладка и прекрасна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 272
Нова снимка на Шефкет зад кадър и режисьора Орахн Оуз.  Peace

# 273
Излезе още една снимка от снощи.  Heart Eyes

# 274
Нова на Зейнеп и мъжът й.   Kissing Heart

# 275
И последно нови на Ипек и новият й приятел, бързак е тя.  Grinning

# 276
Рени, благодаря ти за всички прекрасни снимки! Hug Hug Hug

Ето и от мен 2 нови невероятни снимки на Берк - както винаги е супер готин и сладък ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 277
Приятели имам невероятна новина. Сценариста на Опасни улици Озан Йордакул е отговорил на въпрос на фен и е казал, че 336-ти епизод ще бъде финала на сезона. Това означава, че сезон 8 ще съдържа 42 епизода. След това лятото ще имат малка почивка и есента продължават със снимките на сезон 9 на Опасни улици. Много се радвам ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Заслужена почивка и този сезон беше невероятен и много интересен, 42 епизода за сезон не са хич малко, 42 седмици труд.   Kissing Heart Също така 336 епизода са рекордни за турски сериал тъй като и един епизод е 2 часа, а и ще има 9-ти сезон за пореден път се убеждавам, че нашият сериал е страхотен.  newsm76

# 278
Благодарение на Рени имаме снимката на Гюлджан без надписите. Толкова съм щастлива - хиляди благодарности. Гюлджан е толкова готина, сладка и прекрасна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Няма за какво радвам се, че помогнах.  Hug

# 279

Заслужена почивка и този сезон беше невероятен и много интересен, 42 епизода за сезон не са хич малко, 42 седмици труд.   Kissing Heart Също така 336 епизода са рекордни за турски сериал тъй като и един епизод е 2 часа, а и ще има 9-ти сезон за пореден път се убеждавам, че нашият сериал е страхотен.  newsm76

Така е Рени! Напълно съм съгласна с теб. Нашият сериал за пореден път показа, че е номер 1 - много се радвам, че ще има и 9-ти сезон. Всички актьори го заслужават ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm44  Kissing Heart txtloves

# 280
  • плевен
Здравейте,искам да ви попитам, сериала дали ще го качват някъде за теглене или онлайн,защото ми е невъзможно да го гледам,че съм на работа а досега не съм пропускала нито една серия и сега ме е яд,че не мога да го гледам Simple Smile

# 281
Здравейте,искам да ви попитам, сериала дали ще го качват някъде за теглене или онлайн,защото ми е невъзможно да го гледам,че съм на работа а досега не съм пропускала нито една серия и сега ме е яд,че не мога да го гледам Simple Smile

Здравей! Честно казано нямам представа, но се надявам да го качват някъде. На повечето от нас им е невъзможно да го гледат по това време. Предишните сезони се записваха, но по време на сезон 6 от БТВ възруптаха за авторското право и истриха всички качени серии. Дори във vbox не оставиха. Просто са ужасни - много ме е яд на тях. Опасни улици е уникален сериал и си струва гледането на всяка една серия. Надявам се, че все пак човека който го записваше, ще намери начин да го качва някъде, за да могат всички да го гледат ...  newsm10

# 282
Нова снимка на Алп зад кадър ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
Още една нова снимка на Алп зад кадър с негова фенка - страхотен е ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 284
Намерих и една снимка на фена, който се беше снимал с Гюлджан, Уур, Гизем и Зафер. Този път се е снимал с Алп - страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт