Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Уау, човека от екипа току-що пусна нова невероятна снимка на Уур зад кадър с малкия Муратхан - толкова са сладки и двамата. Баща и син сладури - не мога да им се нагледам. Явно малкия отново е на гости на баща си на сета - много се радвам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 286
Приятели, имам чудесна новина за вас. Говорих с момчето, което записваше Опасни улици. Той ми каза, че ще записва и новите епизоди и ще пише тук в темата, за да дава линковете за теглене от транзит. Супер много се радвам. Така всеки, който няма възможност да гледа сериала, ще може да си го сваля и да му се наслаждава. Благодаря му от сърце ...  newsm44 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 287
  • плевен
Много ме зарадвахте,и аз му благодаря  bouquet

# 288
Добър вечер! Отдавна не съм писал тук, защото съм много зает и все не ми остава време. Но от Сряда се активизирам и ще записвам "Опасни Улици". Ще се постарая да давам линковете възможно най-бързо, че да можете да го свалите и гледате на време.

# 289
 Добър вечер, krasimirem. Много се радвам, че ще записваш и качваш епизодите, не стига, че е в неудобно време, пък и БТВ техните права.  Naughty Благодаря ти страшно много.   Two Hearts

Две нови снимки на Шефкет зад кадър.  Two Hearts

# 290
Добър вечер! Отдавна не съм писал тук, защото съм много зает и все не ми остава време. Но от Сряда се активизирам и ще записвам "Опасни Улици". Ще се постарая да давам линковете възможно най-бързо, че да можете да го свалите и гледате на време.

Благодаря ти от сърце Краси! Без теб сме за никъде. Много се радвам, че ще записваш и качваш епизодите на Опасни улици - супер си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts Flushed newsm44

# 291
Добър вечер, krasimirem. Много се радвам, че ще записваш и качваш епизодите, не стига, че е в неудобно време, пък и БТВ техните права.  Naughty Благодаря ти страшно много.   Two Hearts

Две нови снимки на Шефкет зад кадър.  Two Hearts

Така е Рени! Много ти благодаря за прекрасните снимки на Шефкет зад кадър - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 292
Хахаха, погледнете на какъв забавен клип попаднах. Той е на Гизем и Йозлем с онзи актьор зад кадър от Мардин - танцуват нещо. Направо на народни танци го удариха. Много са забавни ...  smile3532 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Mr. Green

http://instagram.com/p/noXYC1yDct/#

# 293
Здравейте. Много се извинявам, че скоро не съм писала, но нямам време. Въпреки че сме ваканция, не ми остава особено много време за да седна на компютъра, камо ли в темата. Както и да е.
Искам да ви благодаря за абсолютно всички снимки и новини, които сте публикували. Роси, Рени   bouquet  bouquet
Краси благодаря ти и на теб, затова че ще качваш епизодите, защото в това неудобно за повечето хора време, наистина е много неприятно.
Роси, благодаря ти за новините. Първата, че ще има нов, 9 сезон на "Опасни улици". Това е една чудесно новина за нас, феновете на сериала. Благодаря ти, че я сподели.
Искам да ти благодаря за новината за новия сериал на Берк. Много се радвам, че ще работи отново с Ерлер филм и Тюркер Инаноолу. Особено и щом снимките са в Мардин, поне според мен ще се получи един страхотен филм, не само заради участието и на Берк, а и заради сценария и всичко останало. Пожелавам успех на новия му сериал.

# 294
Видях и рейтинга на последните серии на сериала ни. Все на 3-то място. От една страна много жалко, защото нашия сериал е страхотен и заслужава 1-во място. Но съм убедена, че ще стане и това. От друга страна, това че сме в челната тройка е много добре, защото от 100 места, да си в първите 3 места в събота вечер е наистина много добър резултат.

# 295
Здравейте! newsm76 Пуснали сте много хубави неща , благодаря ви!  Kissing Heart

Вече и от БТВ пуснаха рекламата , че утре отново започва сериала ни.
Рекламата е от миналата година , но все пак епизодите ще бъдат нови! Много се равам!  newsm44 Two Hearts

А мястото на което сме от съботния епизод , да заслужава 1-во , но да се радваме че от толкова много места , все пак достигаме 3-то. Сигурна съм , че и в най-скоро време ще достигнем отново първо място! newsm76

# 296

Здравей , Краси! (ако нямаш нищо против така да те наричам ..)
Искам да ти благодаря лично , за всичко което правиш! Hug Без теб сме за никъде! Аз сега няма да мога да гледам сериала през деня , защото съм на училище , но благодарение на теб пак ще успея да гледам и няма да пропускам епизод! Hug Отново ти благодаря! Hug

Скрит текст:
Роси ми каза , че записваш и епизодите на Надежда за обич. Незнам как ти се занимава , но знай че съм ти много благодарна! Hug

# 297
Ето и две нови снимки зад кадър. Супер са! Two Hearts newsm76

# 298
Здравейте.  Two Hearts

Боби, спокойно всички, които сме на училище пишем когато можем за поддържането на темата най-вече трябва да благодариш на Роси. Наистина добре, че е тя.  Hug

Гизем и Йозлем доста се бяха снимали в Мардин, явно са се сближили много.  Heart Eyes А на клипа къртят направо.  rotfImbo

Една новичка снимка зад кадър, страшни са.  Mr. Green

Нова на Уур зад кадър.   Kissing Heart

Излезе още една нова на Гамзе.  Two Hearts

Има и още една, но е малка, ако я намеря в по-голям размер ще я кача.  Peace

# 299
Габи, Рени - благодаря ви за всички прекрасни снимки зад кадър. Невероятни са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Боби - не се притеснявай. Всеки пише, когато може. Няма за какво да ми благодариш - винаги, когато имам време пускам, каквото намеря за актьорите и сериала ...
  newsm10

Ето и от мен една невероятна снимка на Зейнеп и съпруга й Емир от днес. Толкова са готини и сладки. Прекрасна двойка ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт