Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Ето ви и 1еп за 6 сезон. Приятно гледане!!!

Arka Sokaklar S.06-254 ep Part1 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=r07OL9ZC5RG6ezGV1913330
Arka Sokaklar S.06-254 ep Part2 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=CoOxfDOVgwDQtCm31913341
Arka Sokaklar S.06-254 ep Part3 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=pU6IZQV6ZBPE08ws1913321

Благодаря ти за епизода Краси - супер си! Знам, че много фенове на сериала ще се зарадват и на епизодите от сезон 6, понеже доста от нас не успяха да си ги свалят миналия път ...  newsm44 Two Hearts smile3525 newsm76 Two Hearts

# 316
Здравейте и от мен!  Kissing Heart

Днес имах възможност да съм си у дома и да гледам започването на сериала. Изненадах се , че не дават 7-ми , а именно 6-ти сезон. newsm78
Не крия , че се зарадвах страшно много , когато видях Берк отново. Mr. Green Mr. Green txtloves newsm76 Heart Eyes Радвам се , че ще си го гледаме и тук. Той има невероятни моменти от този сезон , отново ще се забавляваме. Joy rotfImao Two Hearts Е , ще ми е странно да го гледам и в двата сериала , но съм много щастлива! Mr. Green newsm44 txtloves txtloves
Най-вероятно след този сезон ще пуснат и следващия точно за лятото. Супер! Two Hearts smile3501 И отново ще се повторя - щастлива съм , че започна нашия сериал , макар и с повторение. Сезона е много хубав , още от 1-ви епизод се вижда как Месут и Хюсню се шегуват! hahaha hahaha Е , ще го гледате нали? newsm78 Heart Eyes Нямам търпение да гледам епизодите пак! Heart Eyes Two Hearts

Благодаря ви за всичко пуснато , супер сте! newsm76

Здравей Габи!  Hug Hug Hug

И аз много се изненадах, че вместо да ни пуснат сезон 7 те решиха да ни повторят сезон 6, но аз задължително ще гледам. Сериала ни е невероятен, а сезона е много интересен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Когато видях Берк направо се разтопих! Обожавам Синан Бахадър. С кеф ще си го гледам отново, както тук така и в "Надежда за обич". Берк е номер 1 за мен ...
  txtloves  love001 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 317
Момичета може ли да отправя една молба! Моля пишете с нормален шрифт, едрият шрифт се смята за крещене а и дразни!

Здравей , Г-ца Бързо се уча!
Попринцип всеки пише с какъвто шрифт харесва , както иска и както му е удобно! Wink Някои предпочитат едно , други друго. А и все пак , когато се качва нещо ново е хубаво да е с голям шрифт , за да може да се забелязва по-добре. Така е и по-удобно поне за мен , но всеки има свое мнение! Peace

И аз споделям мнението ти Габи! Всеки пише, както иска Съжалявам, ако различния шрифт дразни някого - не е нарочно. Просто според мен е по-добре когато пускаме нещо ново да се откроява. От край време аз лично правя така и няма как да си променя навиците ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

# 318
Уау, излезе промото за предстоящия 329-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - ще бъде много интересно. Явно Джефер ще иска да хване Тунч и се беше запътил към дома на Месут, но Хюсню беше там и го видя - стана престрелка и Джефер рани Хюсню. Надявам се, че не е сериозно и че поне му попречи на отвлече Тунч. Нямам търпение за епизода ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  ppp  Hands Clap

https://www.youtube.com/watch?v=O2wbN20cqZw

# 319
Едрият и различен шрифт не дразни, дори напротив по-добре се разпознава и чете. А само когато всички изречения се пишат с главни букви, тогава се брои за чисто викане и неуважение, но не и шрифта.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 19:16 от krasimirem

# 320
Едрият и различен шрифт не дразни, дори напротив по-добре се разпознава и чете. А само когато всички изречения се пишат с главни букви, тогава се брои за чисто викане и неуважение, но и шрифта.

Така е! Напълно съм съгласна с теб ... newsm10 newsm76 Two Hearts

# 321
Момичета може ли да отправя една молба! Моля пишете с нормален шрифт, едрият шрифт се смята за крещене а и дразни!

Всеки пише както иска, честно казано не ме интересува за крещят или не крещят се ли се смята, мен не ме дразни, които ги дразни да си пише нормално.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 19:29 от Renny.

# 322
Намерих още една невероятна снимка на Йозгюр и Гюлджан зад кадър от епизода на Опасни улици в Мардин - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 323
Още 3 невероятни снимки на Уур зад кадър от Мардин - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  ppp  Hands Clap

# 324
Благодаря , че си качил епизода , Краси! Супер си , толкова бързо! Hug
Снимките , които сте пуснали са много готини! Heart Eyes

Ето и още 2 зад кадър. Невероятни са! Two Hearts

# 325
И още една нова снимка от Гамзе! newsm76 Two Hearts Heart Eyes

# 326
Само по рекламата беше ясно, че ще е 6-ти сезон, но вътрешно се надявах, че е 7, много искам да го видя с БГ аудио, обичам също и 6-ти сезон разбира се, зарадвах се, че поне ще можем да ги гледаме и няма да ги трият.  Hug

Краси, много ти благодаря, че бързо го качи.  Peace

И 329 епизод ще бъде много интересен. Интересен ми е сезон финалът.  Thinking Two Hearts

Още една стара снимка на Гамзе и Муратхан, тоест от преди време, когато  беше с черна коса.  Mr. Green  Kissing Heart

# 327
Здравейте,освен тук ще се качват ли сериите в някой сайт?Предварително благодаря.

# 328
Здравейте,освен тук ще се качват ли сериите в някой сайт?Предварително благодаря.

Здравей! До колкото знам няма да се качват другаде - заради забраната на БТВ ... Peace

# 329
Ето 2 нови прекрасни снимки зад кадър ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт