Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 545
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Още една снимка зад кадър на Алп и Шефкет - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 301
Ето и една новина за Алп и Шефкет от преди няколко дни!

Arka Sokaklar "Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz"dan Bebek Turu

'Arka Sokaklar' dizisinin komiserleri Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz önceki gece bebekte görüntülendi. Bebekteki mekanlara bakan oyuncular kısa süreli bebek turundan sonra bir mekana girip eğlendiler.

Пише, че двамата актьори Алп Коркмаз и Шефкет Чорух са били забелязани от пресата на излизане от Бебек ... newsm10

# 302
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте! Тези серии които ще излъчват по бтв, нови ли ще бъдат или ще повтарят стар сезон? И защо по дяволите е пак в неудобно време 13:30? Така не успях да гледам 7  Sad

# 303
Здравейте! Тези серии които ще излъчват по бтв, нови ли ще бъдат или ще повтарят стар сезон? И защо по дяволите е пак в неудобно време 13:30? Така не успях да гледам 7  Sad

Здравей Тара! Навсякъде пише, че от днес БТВ започва да излъчва именно 7-ми сезон. При нас излъчиха сериала до края на 6-ти. Въпреки, че рекламата, която са пуснали е същата от сезон 6 пише, че ще излъчат 7- така че след малко ще разберем.  newsm10

Ти не се притеснявай - момчето, което записва сериала ще пуска епизодите за теглене тук във форума и ще можеш да го гледаш ...  Two Hearts newsm76 newsm44

В Турция в момента снимат сезон 8 - а наскоро обявиха, че ще има и сезон 9. Много се радвам ... 
Flushed ppp  Hands Clap

# 304
Момичета, здравейте. И аз много се радвам, че Краси се е наел да записва и качва епизодите.

Краси, благодаря!

Само искам да ви помоля, ако може линковете за качените епизоди да слагате и на първа страница, така винаги ще можем да ги отркриваме. инак голямо търсене ще пада из страниците на темата, докато открия линка.

Аз също не мога да гледам сериите по БТВ, часът е невъзможен, на работа съм по това време.

Не мога да участвам редовно в темата, но чета и гледам всичко, което поставяте с голямо удоволствие и благодарност, винаги, когато имам възможност.

Rolling Eyes  love001 yes

Благодаря ви за всичко!

# 305
  • София
Пускат 6сезон

# 306

Да! От БТВ ни сюрпризираха и вместо да дадат епизодите от сезон 7 до който бяха стигнали, ще ни повтарят отново сезон 6 ...  Peace

Хубаво беше да излъчат 7-ми тъкмо докато свършеше и снимките на сезон 8 в Турция ще свършат и ще можеше да ни пуснат и него. А след това нека повторят всички епизоди на Опасни улици само че от първи сезон до сега. Това би било супер. Но те са на друго мнение ...  newsm78

Интересно ми е защо отново решиха да пуснат сезон 6 - нали уж бяха готови със сезон 7 и навсякъде пишеше, че ще пускат него.  Thinking

Хубавото е, че отново ще се насладя на Берк в последния сезон с негово участие. Жалко само, че Чаала я няма в този сезон ...
   newsm10

# 307
  • София
Най-вероятно ще пуснат 6-ти и след това 7-ми сезон за лятото!

# 308
Момичета, здравейте. И аз много се радвам, че Краси се е наел да записва и качва епизодите.

Краси, благодаря!

Само искам да ви помоля, ако може линковете за качените епизоди да слагате и на първа страница, така винаги ще можем да ги отркриваме. инак голямо търсене ще пада из страниците на темата, докато открия линка.

Аз също не мога да гледам сериите по БТВ, часът е невъзможен, на работа съм по това време.

Не мога да участвам редовно в темата, но чета и гледам всичко, което поставяте с голямо удоволствие и благодарност, винаги, когато имам възможност.

Rolling Eyes  love001 yes

Благодаря ви за всичко!

Здравей Кати! Радвам се, че редовно четеш и следиш темата. Опасни улици е невероятен сериал ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Добра е идеята ти за линковете към епизодите в началото на темата, но веднъж пусне ли се тема не може да се променя нищо в нея след като минат 24 часа. Линковете ще са в Транзит - незнам там колко време са валидни, но ще измислим нещо.  newsm10

Вероятно си разбрала, че отново пуснаха сезон 6 - сигурно след като свърши ще излъчат сезон 7 ...
newsm12

# 309
Най-вероятно ще пуснат 6-ти и след това 7-ми сезон за лятото!

Да вероятно така ще направят! Peace

# 310
Чаала пусна нова невероятна снимка - както винаги е прекрасна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 311
  • София
Момичета може ли да отправя една молба! Моля пишете с нормален шрифт, едрият шрифт се смята за крещене а и дразни!

# 312
Здравейте и от мен!  Kissing Heart

Днес имах възможност да съм си у дома и да гледам започването на сериала. Изненадах се , че не дават 7-ми , а именно 6-ти сезон. newsm78
Не крия , че се зарадвах страшно много , когато видях Берк отново. Mr. Green Mr. Green txtloves newsm76 Heart Eyes Радвам се , че ще си го гледаме и тук. Той има невероятни моменти от този сезон , отново ще се забавляваме. Joy rotfImao Two Hearts Е , ще ми е странно да го гледам и в двата сериала , но съм много щастлива! Mr. Green newsm44 txtloves txtloves
Най-вероятно след този сезон ще пуснат и следващия точно за лятото. Супер! Two Hearts smile3501 И отново ще се повторя - щастлива съм , че започна нашия сериал , макар и с повторение. Сезона е много хубав , още от 1-ви епизод се вижда как Месут и Хюсню се шегуват! hahaha hahaha Е , ще го гледате нали? newsm78 Heart Eyes Нямам търпение да гледам епизодите пак! Heart Eyes Two Hearts

Благодаря ви за всичко пуснато , супер сте! newsm76

# 313
Момичета може ли да отправя една молба! Моля пишете с нормален шрифт, едрият шрифт се смята за крещене а и дразни!

Здравей , Г-ца Бързо се уча!
Попринцип всеки пише с какъвто шрифт харесва , както иска и както му е удобно! Wink Някои предпочитат едно , други друго. А и все пак , когато се качва нещо ново е хубаво да е с голям шрифт , за да може да се забелязва по-добре. Така е и по-удобно поне за мен , но всеки има свое мнение! Peace

# 314
Ето ви и 1еп за 6 сезон. Приятно гледане!!!

Arka Sokaklar S.06-254 ep Part1 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=r07OL9ZC5RG6ezGV1913330
Arka Sokaklar S.06-254 ep Part2 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=CoOxfDOVgwDQtCm31913341
Arka Sokaklar S.06-254 ep Part3 - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=pU6IZQV6ZBPE08ws1913321

Общи условия

Активация на акаунт