Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
В очакване на новият епизод - ето няколко невероятни и много забавни снимки на Мурат и Лейля от сцените с бебето, което намериха. Много се смях - Лейля носеше бебето навсякъде - в буса, като гледаше доказателствата, в управлението. Най-много се смях, когато Хюсню бюзикаше Мурат и Лейля за бебето и после когато се опитваха да му слагат памперс ... smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  grinning039

Те Лейля и Айлин са сакатници, Мурат го сложи памперса.   Mr. Green

Така си е! Пък и те двете кога им се е налагало да сменят памперси ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121
Гюлджан също пусна нова невероятна снимка. Тук отново е с кученцето си. Каква физиономия е направила - много е готина и сладка ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 122
Хахаха, трима слагат памперс на 1 бебе - добре, че е Мурат. Ама как гледат Лейля и Айлин ...  Joy Joy Joy

# 123
Новият епизод започва след малко. Приятно гледане на всички ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 124
Честито Воскресение Христово на Всички! Бъдете живи и здрави и винаги усмихнати и добри ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart easter

# 125
Нова снимка на Зафер от днес - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 126
Нови невероятни снимки на Гюлджан и Уур с техен фен - и двамата са супер готини и сладки. Облечени са страхотно, а Уур с тези слънчеви очила - уау. Този фен е голям късметлия щом се е снимал с тях ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 127
Честито Воскресение Христово на Всички! Бъдете живи и здрави и винаги усмихнати и добри ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart easter

Честито Воскресение Христово и от мен! Благодаря Ви за хубавите пожелания! Аз мога да Ви пожелая само да бъдете много обичани и щастливи! Вярвайте и правете добро! easter easter easter Two Hearts newsm76

# 128
Ето една снимка на Чаала Кубат. Много е сладка! Само как се е усмихнала! newsm76 Two Hearts txtloves

# 129
И една на Ипек/Пънар.
Ипек е много красива! Two Hearts Two Hearts txtloves

# 130
Честито Воскресение Христово и от мен! Благодаря Ви за хубавите пожелания! Аз мога да Ви пожелая само да бъдете много обичани и щастливи! Вярвайте и правете добро! easter easter easter Two Hearts newsm76

Благодаря ти за прекрасните пожелания Габи! Невероятна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 131
Благодаря за прекрасните снимки. Ето още една на Уур от друг ден с някакви хора - супер е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 132
Уау, ето и една прекрасна снимка на Берк от ваканцията му. Рита футбол с някакво момче - невероятен е ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 133
Роси , отново си напускала супер снимки ..  Mr. Green Two Hearts newsm76
Берко е невероятен , много е сладък .. Ех , този футбол ..  Mr. Green Mr. Green Two Hearts txtloves Two Hearts

Ето и една снимка на Гамзе. Много е красива! newsm76  Kissing Heart

# 134
Дано сте си изкарали прекрасно на празниците, пожелавам ви за напред много усмивки, късмет, здраве и любов.  Two Hearts

Ето и няколко нови на Шефкет,едната е размазана, ако някой я намери с по-добро качество да качва.  Peace  Kissing Heart

Една нова и на Алп.  smile3525

На Гюлджан от 324 епизод, за съжаление и тя е размазана.  Confused

Също нови на Гизем и Йозлем едната май че е от Мардин, страхотни са.  Two Hearts

И за последно Гамзе и сестра й са заспали в болницата, не знам коя от двете е болна.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт