Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 47 944
  • 742
  •   2
Отговори
# 525
Здравейте! Много съм щастлива. Берк току-що пусна нова невероятна снимка. Толкова е готин, сладък и прекрасен. Има изумително красива усмивка и с неговите физиономии направо ме разтапя. Не мога да му се нагледам. Обожавам го ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 526
 Joy Горкият Синан  Mr. Green

# 527

Хюсню ще му купи дъвки. Joy

# 528

Сладурчето ми Синан е уникален! Плаши се от инжекции - чак искаше да подкупи Явуз. Скъсах се от смях. Никога не бил боледувал. Как не - няма да забравя грипа, който прекара. Тогава Елиф му правеше супички. Имаше целувки,  туй онуй. А когато трябваше да си правят изследвания за сватбата също се дърпаше. Не го било страх, ама имало време. В крайна сметка отиде заради Елиф. Винаги се хиля от сърце с него ...  smile3532 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves  Hands Clap  grinning039

# 529
Човека от екипа пусна нова невероятна снимка зад кадър на Гюлджан и Йозгюр. Тук са заедно с режисьора на Опасни улици - Орхан Ууз. Страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 530
извинявам се да попитам случаино да са качили другите епизоди защото не видях до ся линкове и затова реших да попитам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 531
извинявам се да попитам случаино да са качили другите епизоди защото не видях до ся линкове и затова реших да попитам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Още ги няма и аз чакам, когато може Краси ще ги качи.  Grinning

# 532
Здравейте! Попаднах на един интересен клип зад кадър от снимките на Опасни улици. Изглежда някакъв фен е снимал - не че актьорите се виждат много, но шума от гърмежите е доста силен. Направо да се стреснеш. Има някакви младежи в кафене, други крещят и бягат. Отсруща се вижда Шефкет ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://instagram.com/p/og2N88KohX/

# 533
Ето и 3 невероятни снимки на Гамзе. Доколкото разбрах е в агенцията си. Много е готина и сладка ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 534
Ето 2 нови снимки на Бусе - вероятно това е приятелят й. Тя е страхотна ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 535
Човека от екипа току-що пусна нова невероятна снимка зад кадър на Йозгюр - страхотен е ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001  Kissing Heart

# 536
Вече излезе промото за предстоящия 332-ри епизод на Опасни улици по Канал Д. Както винаги ще бъде много интересно. Екипа ще влезе в някакъв бар, но един ще хване Лейля. Смятам, че бързо ще я пуснат - все пак и Мурат е там. По време на друга акция един удря Али. Ще има екшън - нямам търпение ... smile3525 Two Hearts : newsm76 Two Hearts  newsm12

https://www.youtube.com/watch?v=kaBKRt1jmdQ

# 537
Здравейте и от мен! Two Hearts
Първо искам да ви благодаря за всичко , което сте пуснали! Прекрасно е! newsm76

Промото за предстоящия епизод е много заинтригуващо. Интересно е! Ще има екшън отново! thumbsup Лейля е в опасност , но Мурат най-вероятно ще я спаси! Много са ми сладки заедно!  Heart Eyes Накрая видях , че някакъв хвана също и Али , надявам се всичко да е наред! С нетърпение очаквам събота не е за изпускане!  Kissing Heart

# 538
Здравейте и от мен! Two Hearts
Първо искам да ви благодаря за всичко , което сте пуснали! Прекрасно е! newsm76

Промото за предстоящия епизод е много заинтригуващо. Интересно е! Ще има екшън отново! thumbsup Лейля е в опасност , но Мурат най-вероятно ще я спаси! Много са ми сладки заедно!  Heart Eyes Накрая видях , че някакъв хвана също и Али , надявам се всичко да е наред! С нетърпение очаквам събота не е за изпускане!  Kissing Heart

Здравей Габи! Наистина ни очаква невероятен епизод. Аз като го гледах отново видях, че онзи май бута Лейля - не съм сигурна дали я хвана. При всички положения обаче ще си получи заслуженото от нея или от Мурат ... newsm10 newsm76 Two Hearts

# 539
Ето и 2 нови снимки на Гизем зад кадър - прекрасна е ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт