Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 276
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, някой може ли да каже дали в магазина на ЕЛ има новия Tom Ford velvet orchid?
Не няма го. Peace

# 31
  • София
Момичета, някой може ли да каже дали в магазина на ЕЛ има новия Tom Ford velvet orchid?
Не няма го. Peace

Добре, че споделихте да не се разкарвам, мислех да отида, за да го видя и да се възползвам от отстъпката, но явно няма да го бъде.  Simple Smile

# 32
Най-добре се обадете по телефона и попитайте. Днес не го видях, а и не ми го промотираха като нов парфюм, въпреки че попитах за парфюмите на Том Форд. Peace

# 33
  • Germany
Атти, благодаря ти отново за възможността, която ни предостави да оповестим публично парфюмните си сблъсъци Hug
Имам толкова много нелюбимци, че се чудя с кой от всички да започна.
Мисля, че Poison продължава да държи палмата на първенството при мен Sick Sick Sick Разделих се с един от любимите си шалове, напръскан от моя приятелка с Poison ooooh! ooooh!. Навсякъде, където усетя тубероза и сливи става страшно Sick. Мога да се изкажа само със зелени човечета за Pure Poison, Tendre Poison, Каботин и класическата Органза.
Chanel N5 е другият ужас, който не мога да приема под никаква форма и концентрация. Дъщеря ми за малко да ми докара инфаркт, като се прибра напръскана с Шанел 5 от свекърва ми Crazy ooooh!
Като удавник, борещ се за глътка въздух се държа, като усетя Guerlinade base - особено противни са ми Шалимар, Синият час и Мицуко. Същото мога да кажа за Самсара и Инзоленс. Комбинацията от ванилия, животински нотки и сено е характерна за мен за целия бранд и са сложили от нея във всички парфюми. Усещам ги нечистоплътни и задушаващи. Единственият човек, който ги прави красиви при носене от моите познати е Атти.
Радвам се, че отминава модата на роза и ууд. За мен това е ужас ужасен. Почти всички ми носят еднакво усещане - като на селска мома, изпусната в казана с розово масло. Ууда ми е силно ориенталски, подтискащ, отнемащ пространството и абсолютно несъвместим с роза.
За Уоманити, Будоар, Галиано ЕДП и Алиен няма да пиша подробно, но и те са в списъка Mr. Green

# 34
Е не те ли кефя с Черния и Белия Ауд сега, признай си?! Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 35
  • Germany
Денси, ти си другия класически пример за кожа, която променя парфюми, които никога не бих сложила на себе си до степен на харесване. Давала съм шанс на Уоманити, Алиен, ТВ и белия ууд, точно защото върху теб са разкошни, но при мен са  Sick Sick Sick Sick

# 36
  • София
За мен ужасяващите парфюми са Идън и Лу Лу на Кашарел, както и Шампанското/Иврес на ИСЛ.
И двата бяха обилно носени от съквартирантки и то в период, в който харесвах тревни, свежи парфюми и тези ми действаха като удар в носа.
Сега и аз като Ковачева не казвам никога - парфюмните ми вкусове и предпочитания са се променяли няколко пъти, няма гаранция че няма да направя някой рязък завой  Mr. Green Но точно тези трите дори няма да опитам да нося. Naughty

# 37
Денси, ти си другия класически пример за кожа, която променя парфюми, които никога не бих сложила на себе си до степен на харесване. Давала съм шанс на Уоманити, Алиен, ТВ и белия ууд, точно защото върху теб са разкошни, но при мен са  Sick Sick Sick Sick
Е да като при теб Ирисите, особено този на Ван Клийф! Hug А и не съм виждала, мирисала човек, освен Мимси и теб, на които толкова да им отива Мервей, всички видове!

# 38
  • на терасата
Аз никак не харесвам Crystal Noir на Versace на други хора,чак на потно ми мирише,но върху себе си го обожавам и винаги получавам комплименти.

Ха, и с мен е същото с този парфюм  hahaha Даже точно днес бях с него, имам edT. Нося го с 3 фьс и си го усещам много меко и гушливо. Синът ми много го харесва върху мен и казва, че му мириша на мама Simple Smile

Сред моите вечни анти-любимци са Дюн на Диор, Амариж на Живанши, Идън на Кашарел и Ангела Тиери Мюглер. Не мога да ги понеса нито върху някой друг, нито върху себе си. Въобще, така наречените, парфюми-бомби не са за мен!

От нехаресваните парфюми, не мога да ви опиша как стои на кумата ми Уоманити... Не е това, което помирисвам на блотер и на моята кожа. На нея и стои стилно и луксозно, а аз като подуша този аромат на някой друг, ми призлява. Така е и с Армани Код. На някои жени стои направо убийствено, абе като Армани. При мен е една нахална ванилия....

Много ми се иска да помириша някой, на когото стои добре Хипнотичната отрова. При мен е хубаво това, което остава на дрехите на следващия ден. Но не мога да изтърпя този нахален и вулгарен бадем до следващия ден. Ох, искам такава Хипнотична отрова, която да ухае като дрехите ми на следващия ден след пръскането. Драйдаунът в последния клонинг е точно такъв, какъвто искам да е парфюма от самото начало. Моля, четящите от Диор, да вземат предвид желанието ми  hahaha

Скрит текст:
В сградата, където работя, има една жена, която определено носи ретро аромати. Но как и стоят.... повече от страхотно. Трябва да я заговоря, сигурна съм, че има какво да сподели за парфюмите си.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 22:32 от рак-щрак

# 39
А мога ли да попитам какво разбираш под ретро аромати?
Защото за мен ретро e примерно: -Нина Ричи, отпреди 30 г, може би повече

# 40
  • на терасата
Ретро... точно подобни на тези, които си показала Simple Smile Или, както гальовно ги наричаме в темата, бабички  Laughing

Скрит текст:
Въпреки несериозния ми никнейм, съм 40+ и имам богата парфюмна памет Wink

# 41
  • София
Момичета, някакви отзиви за [urlhttp://fr.nuxe.com/prodigieux-le-parfum/][/url] ?

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 23:36 от MayyaI

# 42
Момичета, някакви отзиви за:http://fr.nuxe.com/prodigieux-le-parfum/ ?

С търсачката ще излязат. Peace

# 43
  • София
Момичета, някакви отзиви за:http://fr.nuxe.com/prodigieux-le-parfum/ ?

Simple Smile Мисълта ми е на кого харесва, на кого не?  Simple Smile

# 44
Simple Smile Мисълта ми е на кого харесва, на кого не?  Simple Smile
И нейната мисъл е същата. Научете се да намирате нужното ви инфо и с търсачка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=%EF% … 15&advanced=0

Общи условия

Активация на акаунт