Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 465
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
Тествах Narciso-Rodriguez Amber-Musc.
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Amber-Musc-18712.html

Прекрасен е. Много хубаво съчетание на амбра и мускус, които не тежат, а са някак много ефирни. Не  е лек парфюмът, но много изискан и много стилен.

# 481
  • на терасата
Защо ми трябваше да чета темата .... Тъкмо се бях успокоила парфюмно и сега fede и Emia ми дадоха повод за размисъл и за парфюмни страсти.

Emia, къде го тества? Като заклет фен на марката си признавам, че само от твоя пост бих го отстреляла на сляпо. Добре, че още го няма във feelunique.

# 482
И аз много хлътнах по този парфюм, но ми трябваше време да се реша на покупка, а имах само половин час за тест. Напоследък не взимам така лесно решения да се сдобия с нещо, имайки предвид количеството на наличните. Слагам си спирачки. На летището в Мюнхен го тествах. Предполагам, че скоро ще е при нас.

# 483
Заприходих го :

Хубав е, за мен е бели цветя, мед и малко от зелените орехи на Черната орхидея. В офиса колежките много го харесаха, като цяло Черната за мен е по-уникален, различен неподлежащ на асоциации. Този малко ми напомня на Le Parfum Elie Saab заради същите бели цветя и мед, но не е чак толкова сладък. В горещото време не знам как ще се държи, може би след седмица-две ще го прибера и ще го извадя пак през есента. Доста е траен, усеща се от околните. Някой пробвал ли е вече http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/London-18883.html ?

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 08:01 от unterdenlinden

# 484
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тествах Narciso-Rodriguez Amber-Musc.
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Amber-Musc-18712.html

Прекрасен е. Много хубаво съчетание на амбра и мускус, които не тежат, а са някак много ефирни. Не  е лек парфюмът, но много изискан и много стилен.

Оу, по пирамида много ме заинтригува, все любими съставки, като се появи тук ще го пробвам задължително.

# 485
Аз пробвах Лондон Том Форд. Хубав е, опушен, балансиран, с добър, мек уд. Качествена дървесина, тютюн, уд, подправки, амбър и малко цветя. Класически, супер любими съставки на Том Форд, а и на почти всички парфюмери. Не бих го купила, защото познавам такива парфюми. Изключително силен и траен на моята кожа. Кафето на моята кожа се усеща добре. Парфюма е много сложен и се развива различно през различните му етапи и на различните кожи.

Кадифената Орхидея на Том Форд бере много овации и аз въобще не се изненадвам, защото и за мен Черната Орихидея е по-уникалния парфюм, но този е много женствен и се хареса страшно от хората, като шлейф и усещания. А Орхидеята получава доста сбръчкани носове и по-голям процент отрицание.

# 486
densi, Лондон има ли го в бутиците на Ести при нас или го пробва задгранично Simple Smile?

# 487
В чужбина го пробвах.

Имах възможността да пробвам чистите парфюми на Ермес в бутика им и много ми харесаха. Особено на Жур и на Мервей са приказка. Толкова меки и същевременно много силни. Чистите парфюми са за мен шедьоври в доста случаи, защото са интимни и ми носят много емоция.

Пробвах и новите чисти парфюми на Шанел, там вече нямам думи, защото съм си фен на козметиката на марката. Мъжа ми също много ги хареса.
Така се радвахме на индиеца на опашката преди нас /в бутика на Шанел видях толкова хора като във Кауфланд на щанда за месо, чакахме 30-40 минути за да ни обслужат/ Whistling, които купи три чисти парфюма на жена си + две чанти по 5-6 хил. евро.
Единствените хора който се караха и се заяждаха един с друг в магазина бяха българи. Жената си избираше чанта и през цялото време си крещяха със съпруга и. Мъжа ми се шегува, че със сигурност са съпрузи, защото ако му беше любовница нямаше да се карат така за чанти.

# 488
  • Belgium
Никога не съм мислила, че срещна Кауфланд и Шанел в едно изречение  Joy

Но си е факт, че в бутиците на Шанел обикновено е лудница и дори пред някои има опашка отвън  Laughing

# 489
  • София
Моля който има Velvet Orchid да погледне дъното. Къде е произведен парфюма? Моят е в Швейцария за разлика от другите ми парфюми на ТФ, които са произведени в САЩ. Освен това фабричния код на този е в дясно, а на останалите ми - в ляво.
Ето как изглежда моето дъно

# 490
Да там е произведен и моя, закупен от Сефора Милано, т.е. със сигурност оригинал.
Снимка не виждам за кода.

# 491
  • София
Благодаря, densi  Hug Поуспокоих се Simple Smile Редактирах снимката, надявам се сега да се вижда.

# 492
И моя е точно така АА3.
Харесвали ти парфюма? Как го усещаш и дразни ли те меда!

# 493
Привет и от мен Hug,нямаше ме известно време и гледам, много нови придобивки и изкушения .Да са честити на всички Grinning !
И аз се завърнах с нова придобивка -Жур на Ермес,отдавна си го бях харесала, пък и е подходящ за по-топлите месеци. Иначе устоях на страхотни оферти- парфюми  за 110 евро,като имаше избор и между Шанел и Диор ,но при наличните количества си взех само това което много исках bowuu.
Сега обаче, като ви чета за новата Орхидея ,много ми е любопитна и нямам търпение да я пробвам .

# 494
  • Там, където ме обичат
Аз пробвах Лондон Том Форд. Хубав е, опушен, балансиран, с добър, мек уд. Качествена дървесина, тютюн, уд, подправки, амбър и малко цветя. Класически, супер любими съставки на Том Форд, а и на почти всички парфюмери. Не бих го купила, защото познавам такива парфюми. Изключително силен и траен на моята кожа. Кафето на моята кожа се усеща добре. Парфюма е много сложен и се развива различно през различните му етапи и на различните кожи.
densi, приемам го като написано определено за мен.  Hug
Ще се пробва.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт