Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 275
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
Някакви мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-Po … -Sport-14185.html
Интересува ме подходящ ли е за младо момче?

# 631
предложете ми летен парфюм, който да е свеж и да ухае дълго  newsm78 newsm78
шанс О Фреш и Зеления Кристал на Шанел.

# 632
Моля за мнение, има ли голяма разлика в ароматите на Bottega Veneta и Bottega Veneta Eau Legere? Вчера ми пръснаха от едната, но коя точно незнам. Много ми хареса. И коя от двете версии е по добре да си взема за този сезон?
Има разлика. Bottega Veneta Eau Legere e по-подходяща за този сезон, защото е по-ефирна и има нещо свежо, зелено в нея, не е толкова плътна като първообраза. Аз лично не я харесвам, защото точно тази свежа нотка за мен я разваля и си нося и в топло Bottega Veneta.

# 633
  • София
Някакви мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-Po … -Sport-14185.html

Pipi_ - Да, подходящ е този L’Eau d’Issey за млад мъж, защото  е свеж, но същевременно много добре издържан в мъжествена светлина. Донякъде ми напомня Bleu de Chanel...

Бих добавил в предложенията за млад мъж и тези два аромата

Hugo Boss Unlimited -> http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Boss-Unlimited-22528.html

L`Eau par Kenzo Mirror Edition Pour Homme - http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/L-Eau-par-Kenzo-Mirror- … -Homme-23381.html

Женската версия на това Кензо - L`Eau par Kenzo Mirror Edition Pour Femme, много ми хареса  Heart Eyes
Свеж, цветен, нежен, женствен - идеален за по-топли дни.

Пробвах и Yves Rocher - Secret d`Essences Neroli -> http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Secret-d-Essences … Neroli-17552.html
Водят го женски, но за мен си е типичен унисекс от типа на белия мъжки Гутие - Fleur du Mаle,  както и зеления Мюглер - Mugler Cologne...сега се сещам, че напомня и на L`Erbolario  Neroli - много свеж, като оставя и леко сапунесто усещане, страхотен избор за лято.

Страшно ми хареса и женския Michael Kors Sexy Amber for women  Crazy
Бих го определел като кремава и чувствена, малко по-класическа/да не каже ретро/композиция, а като почитател на изкусителните ориенталски групи, няма кака да не го отбележа позитивно...поне на мен ми действа...хммм доста съблазняващо  Embarassed  Twisted Evil

# 634
  • Belgium

Бих го определел като кремава и чувствена, малко по-класическа/да не каже ретро/композиция, а като почитател на изкусителните ориенталски групи, няма кака да не го отбележа позитивно...поне на мен ми действа...хммм доста съблазняващо  Embarassed  Twisted Evil

Говори ми  Whistling
Като питах в темата за новите аромати на Майкъл Корс, още никой не ги беше тествал.
В събота имам час в бутика на EL и ще ги тествам внимателно всички, а и с това 20% намаление е силно вероятно да отнеса някой  Party

# 635
Тествах новите три аромата на Майкъл Корс, тоест силно казано тествах, защото след подушване от шишето дори нямах желание да си пръсна за проба. Прекалено еднопосочни ми се видяха, и задушаващи. Явно това не е моят бранд.
Да не говорим, че напоследък минавам за по-малко от минута през Бюти зоната и виждайки многото клонинги на един и същ парфюм с названия еликсир, интенз и тем подобни, просто си излизам.
Пълна парфюмна апатия. Grinning

# 636
  • София
Лу  Grinning
Като голям почитател на нотката амбър, Michael Kors Sexy Amber for women за мен директно  удря в десятката  Mr. Green
Но е ясно, че не всяка жена харесва амбър, особено пък в комбинация с бели цветя и сандалово дърво...Само изразих моята мъжка гледна точка, която изглежда напълно обезоръжена, в близост до Sexy Amber  Grinning

Emia - ще ти мине парфюмното безраличие, за да се върне отново парфюмния глад  Twisted Evil

Michael Kors Glam Jasmine - също е много приятен, стори ми се по-тих, цветен и нежен в сравнение със Sexy Amber...

# 637
Хайде Плачи, ти си с Табако Ванил. Peace

-20 % намаление на ароматите Estée Lauder, Clinique, Tom Ford, DKNY, Michael Kors от 22.05 до 25.05 в бутиците на Estée Lauder.

Тъкмо и аз видях поста на Ел и за нея се сетих  Hug

Момичета много сте ми.и  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Точно навpеме идва нама.ението smile3508

# 638
  • Belgium
Мац, да не се сблъскаме в бутика на ЕL  Hug

Deetron, и аз не съм никак сигурна, че точно амбъра ще е моят аромат, но ще му обърна специално внимание. Може да се окаже скрито съкровище  Laughing

# 639
Уж не бях излязла за това,но минах покрай Douglas и тествах My Name на Trussardi. Много ми хареса,леко сладкишест го усетих,но с хубави цветя и ненакъртващо,доста приятно сладък.Май ще го отстрелям тези дни.
Ароматите на Michael Kors и аз ги пробвах,единственият който ми хареса беше Sexy Amber.Съвсем точно го описва Deetron,но за мен не е нещо запомнящо се и оригинално.Бих го изпръскала с кеф ако ми го подарят,но не бих си го купила. Като трайност при мен е средна работа.Жасминовия ми хареса в началото,но бързо изби нещо сапунено и ми напомни на един тоалетен сапун,който имах преди време,точно с аромат на жасмин.
В момента съм в търсене на моя летен аромат,вашите какви са?

# 640
  • София

Прекрасен и за мен.Тествах го във Виена в началото на май при температура 24 градуса и се държа превъзходно цял ден и цяла вечер.Като се прибрахме погледнах във фрагрантика и видях,че го оприличават с Шанел Алюр,но аз не намирам прилика.При мен Шанел Алюр директно избива във ванилия и нищо повече, докато Sexy Amber се променяше и в нито един момент не усетих ванилия.Аз също съм му хвърлила око и се чудя дали да не се разпиша с тази промоция в момента.

# 641
  • Стара Загора
Бижy благодаря за разяснението. Най-вероятно са ми пръснали от Bottega Veneta.  Ще потърся за проба и по свежия вариянт и ще реша коя да си купя   bouquet

# 642

Pipi_ - Да, подходящ е този L’Eau d’Issey за млад мъж, защото  е свеж, но същевременно много добре издържан в мъжествена светлина. Донякъде ми напомня Bleu de Chanel...

Бих добавил в предложенията за млад мъж и тези два аромата

Hugo Boss Unlimited -> http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Boss-Unlimited-22528.html

L`Eau par Kenzo Mirror Edition Pour Homme - http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/L-Eau-par-Kenzo-Mirror- … -Homme-23381.html

Женската версия на това Кензо - L`Eau par Kenzo Mirror Edition Pour Femme, много ми хареса  Heart Eyes
Свеж, цветен, нежен, женствен - идеален за по-топли дни.

Пробвах и Yves Rocher - Secret d`Essences Neroli -> http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Secret-d-Essences … Neroli-17552.html
Водят го женски, но за мен си е типичен унисекс от типа на белия мъжки Гутие - Fleur du Mаle,  както и зеления Мюглер - Mugler Cologne...сега се сещам, че напомня и на L`Erbolario  Neroli - много свеж, като оставя и леко сапунесто усещане, страхотен избор за лято.

Много ти благодаря за отговора, Deetron.    bouquet

# 643
  • Germany
Аз пък като почитател на амбровите аромати въобще не се впечатлих от Секси Амбър на Майкъл Корс Rolling Eyes. Хубав, женствен и мек - да, амбров - въобще не го усещам такъв. Липсва му топлото чувство, което създава амбърът. При мен в основата се надвикват санталът и белите цветя, които наистина са доста меки и балансирани, но са сантал и бели цветя Mr. Green. Върху моята кожа нищо не се показа и нищо не ме впечатли, даже беше най-слабият от цялата серия, едва го усещах, няма как да говоря за развитие, при мен такова просто нямаше.  Странна ми е приликата с Алюр, който също не харесвам, но поне има характер, класа и присъствие и е разпознаваем.
Спорти цитрус също не ми хареса. Свеж сок мандарина не се съчетава добре с портокалов цвят, някак убива цялата свежест и оставя в мен едно тежко, мазно усещане. В базата избиха много плодове и го отписах.
Всъщност, май не харесвам нищо на МК, само чантите  Grinning.
В търсене съм на нещо ново, което да ме грабне, но не откривам нищо и страдам Grinning. Не съм в парфюмна апатия, но съм готова да се разделя с почти всичко и да остана с пет парфюма, които наистина ми носят невероятно удоволствие.

# 644
В търсене съм на нещо ново, което да ме грабне, но не откривам нищо и страдам Grinning. Не съм в парфюмна апатия, но съм готова да се разделя с почти всичко и да остана с пет парфюма, които наистина ми носят невероятно удоволствие.

Аз много отдавна съм така, но не страдам, а и престанах да търся--само ако нещо случайно пробвам....

Ковачева, историята с господина ме разсмя. Не купува на любовницата, а на жена си Simple Smile Simple Smile  (шега е, ако не личи от емотиконите).   Е, добре поне, че не е изпратил секретарката да свърши тая работа, а лично се е заинтересувал.

Петя, дано не те подведа за Bamboo Harmony. Специално за теб пробвах Мимозата на Л'Артизан, който е почти само мимоза. Не я усещам в Бамбу-то.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 21:31 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт