Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 303
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Дами, рефилите на By Killian могат ли да се ползват самостоятелно (с пулверизатор ли са...)?

# 616
  • Там, където ме обичат
Дами, рефилите на By Killian могат ли да се ползват самостоятелно (с пулверизатор ли са...)?

За тези не знам, но съм взимала на ароматизатори на Лоситан и си ги пресипвам в шишенца от наливна парфюмерия. Така че с или без пулверизатор, не е толкова важно. Като изключим цената, де.  Peace

# 617
В кутиите на рефилите има фунийка и малко флаконче с пулвелизатор в което да отсипеш от парфюма  Peace

# 618
Благодаря ви, златни сте и експресни  Hug

П.С. Петя, вместимостта на флакона колко ли е Thinking

# 619
  • София
Благодаря и на Пикси, и на Милейди за отзивите за Bamboo Harmony! Нивото на интереса ми е покачено само на един клик от поръчка разстояние!  Grinning  Hug Hug

Тия дни с удоволствие си нося http://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta … atique-23524.html  и много ми харесва!  Heart Eyes

# 620
Петя, от къде го взе? Може и на ЛС.

# 621
  • София
Ohi, от E-Shopa на By Killian.  (50-тица и доставката е 20 евра отгоре, независимо дали БГ или УК адрес).

# 622
  • Germany

А по темата - John Galliano edp направо ме потриса, дори от блотер  Sick,но същевременно нещо в него неустоимо ме привлича. И се почва: душа, потрисам се, душа, потрисам се. На кожа като пробвах, исках да си изкарам ръката през прозореца на колата (задния по възможност), щях да се гътна. И пак ми е интересен, вероятно ще пробвам да се уморя поне още веднъж  Mr. Green
Най-сетне още един "почитател" на Галиано ЕДП като мен. Обаче на теб ти харесва повече, защото душиш, потрисаш се, душиш, потрисаш се....
Мен ме изпраща директно в нокаут и нямам сили да се изправя  Mr. Green

Вчера седя в една малка парфюмерия и разучавам наличните парфюми. Влиза мъж на средна възраст и казва:
 - Един парфюм.
Продавачката: Какъв?
-Парфюм
І- Добре. Ето този на Картие е много хубав, женствен и...
-колко струва?
-120 лв.
-оооо, много скъпо. Друго?
-До колко?
-60 лв.
Добре
Ето тази коралова омния на Булгари ще ви хареса.
Подушване
-Става. Вземам го.
Продължителност на разговора - максимум 1 минута. Направо ми стана обидно, ако и на мен така ми избират парфюм  Mr. Green Много съм повредена Wink

# 623
  • Франция
Нищо ти няма, Ковачева Simple Smile Аз съм избирала винтоверт и за под 1 минута  Mr. Green Просто недоумявам как може с мъжа ми да обикаляме всичките бриколажи и техномаркети из София, докато се избере някакъв кабел. Peace

# 624
  • Стара Загора
Моля за мнение, има ли голяма разлика в ароматите на Bottega Veneta и Bottega Veneta Eau Legere? Вчера ми пръснаха от едната, но коя точно незнам. Много ми хареса. И коя от двете версии е по добре да си взема за този сезон?

# 625
Хайде Плачи, ти си с Табако Ванил. Peace

-20 % намаление на ароматите Estée Lauder, Clinique, Tom Ford, DKNY, Michael Kors от 22.05 до 25.05 в бутиците на Estée Lauder.

# 626
  • Пловдив
Тъкмо и аз видях поста на Ел и за нея се сетих  Hug

# 627
Щом получих смс-а си казах, ето за Плачи идеално.

# 628
предложете ми летен парфюм, който да е свеж и да ухае дълго  newsm78 newsm78

# 629
Дами,здравейте. Някоя от вас поръчвала ли си е парфюм от сайта http://www.fragrancenet.com/ ?
Ако да,доволни ли сте?Отстъпките са доста добри,а и сайта е американски и качеството е добро.

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт