Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 316
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Не  става за мен, освен две пръсвания на вятър, вечер край морето примерно или при прохладна вечер.

# 601
# 602
  • Стара Загора
 Deetron благодаря за описанията на парфюмите и предложенията които ми даде. Написах ги на дъщеря ми да ходи да ги помирише.
Scintillia, densi благодаря и на вас   bouquet
За мъжките шанели знам, че са прекрасни, но той имал Шанел Алюр Ом Спорт и затова марката шанел отпада.   bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 08:51 от sanyy

# 603
  • София
densi - напълно си права за Шанелите  Simple Smile Бях ги забравил неволно, а всъщност  Bleu de Chanel е идеално предложение за младеж...

sanyy - за нищо  Hug Сигурен съм, че ще изберете нещо хубаво, независимо дали е от тукшните предложения или нещо друго...
Хрумна ми и още нещо - Etienne Aigner - Aigner No 1 Sport
http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Aigner-No-1-Sport-21426.html

Той е чисто нов и е много добре съчетан - страшно свеж, но не по отегчителния начин, а в духа на класическите мъжки парфюми, но в по-модерен стил - дървесните нотки са допълнени от страхотна освежаваща мента и лимон, а основата е подчертано мъжестевна, без излишна сладост.

За моя вкус, това мъжко предложение от Etienne Aigner е изненадващо силно(всичко с надпис "спорт" първосигнално ме съмнява) и е иделано за сезоните пролет-лято.

Иначе тествах новият дамски аромат на Yves Rocher - Moment de Bonheur L`Eau

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Moment-de-Bonheur-L-Eau-23334.html

Шишето и цвета на парфюма общо взето казват всичко - минималистичен, но същевременно жествен и лек аромат  - виждам, че във фрагрантика го водят цветно-плодов, но това е леко подвеждащо, защото плодовите аромати често се асоциират с нотки носещи сладост и сочност в аромата, докато тук имаме една зелена ябълка, която  добавя най-вече свежест и виталност на парфюма...Розата в него далеч не е мощна, по-скоро е загатната, колкото да дава цветен и женствен характер, като за мен тази пирамида във фрагрантика е окастрена и вярвам, че има и други нотки...

Този нов Yves Rocher ми напомня на някои типични женски аромати, които са правени преди поне 10-15 години...Не казвам, че е ретро, напротив, но доколкото съм запознат с дамските парфюми и тенденции, Moment de Bonheur L`Eau за мен е от по-класическите пролетно-летни композиции...Не е никак лош  Simple Smile

хубава седмица от мен   bouquet

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 13:32 от Deetron

# 604
  • Там, където ме обичат
Някой знае ли кое е рекламното лице на
този аромат?
http://www.fragrantica.com/perfume/Mont-Blanc/Emblem-23711.html

# 605
  • София
David Genat, каза Гогол Simple Smile

# 606
  • Там, където ме обичат
Специални поздрави и мерсажи на твоя Гогол,  Hug

# 607
Здрасти и от мен Simple Smile Скоро си купих за втори път! Thierry Mugler Alien . Мисля, че не е подходящ за лято но съм влюбена в този аромат Crazy Какво мислите? Става ли ?
Обожавам го...
И аз съм в търсене на ПЕРФЕКТНИЯ летен парфюм...
Любителка съм на парфюми като Черното Версаче, Айгнер Етиен, Тиери Мюглер...
В тази връзка ..моля предложете ми нещо ТРАЙНО и оставащо диря но за лятото. newsm78 newsm78
Предложиха ми в една парфюмерия Chopard Happy Spirit EDP, но се колебая доста.

# 608
Простете за наивния въпрос, ама ми е спешно Embarassed
От кой бг сайт мога да поръчам Будоар на В. Уестууд? Този Будоар http://www.shopmania.bg/parfiumi/p-vivienne-westwood-boudoir-3799391
Благодаря от сърце  Hug
Само в Енцо виждам, 30мл, но дали мога да има се доверя newsm78

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 17:07 от elian

# 609
Не не можеш според мен. Peace
Иначе не знам къде го има онлайн.

# 610
  • София
А някой да си е купувал козметика от енцо?
Защото съм си взимала метеоритите и две спирали на Хелена Рубинщайн и не видях нередности в тях.
Парфюми не съм, но съм се колебаела дали да не ударя нещо  Laughing

# 611
  • Стара Загора
 Grinning Парфюмите които е харесала дъщеря ми днес са
Kenzo Pour Homme Night и Shiseido Zen.
Първият го препоръчало момичето в магазина и пръснала на листче.
Сега остава да си избере един от двата и подаръкът е готов.   bouquet
Благодаря още веднъж за препоръките.

# 612
  • при морето
Моля за помощ-момичетата,които имат КМ за чанта /трите шишенца от по 20мл.,сещате се/,както и класическото Клое биха ли погледнали имат ли номера и къде са точно,има ли такива на кутиите и задължително ли е да съвпадат.Много ми е важно.Благодаря!  bouquet

# 613
Идвам да се похваля - пробвах днес новата Аква Алегория Limon Verde - много приятен, свеж аромат и веднага ми напомни на нещо, а след като се поизпари на кожата ми, стана абсолютен дубликат на Bvlgari Mon Jasmin Noir, с добавена само една идея цитрус, може би лимон - никак не че бива да отгатвам съставки. Някой друг има ли сходни впечатления, че ми е интересно Simple Smile

Тествах и Velvet Orchid - за 0 време изби пикливата нотка, а и по принцип не ми допадна.

А по темата - John Galliano edp направо ме потриса, дори от блотер  Sick,но същевременно нещо в него неустоимо ме привлича. И се почва: душа, потрисам се, душа, потрисам се. На кожа като пробвах, исках да си изкарам ръката през прозореца на колата (задния по възможност), щях да се гътна. И пак ми е интересен, вероятно ще пробвам да се уморя поне още веднъж  Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 01:40 от Фифи перото

# 614
  • Там, където ме обичат
... И се почва: душа, потрисам се, душа, потрисам се.

Направо ме събори  rotfImao rotfImao rotfImao

И аз съм имала такива проби.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт