Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 412
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря ти!  Hug Аз го гледах на някои места и по-изгоден, но ме е страх да рискувам! Confused

# 511
Благодаря ти!  Hug Аз го гледах на някои места и по-изгоден, но ме е страх да рискувам! Confused
Не те съветвам. Peace

# 512
  • София
Да, аз затова ако ще е от БГ сайт винаги пазарувам от Парфюми шоп, на други не мога да се доверя така.

# 513
  • София
Моля ви, споделете нещо за серията A*Men на Thierry Mugler!  Praynig И по-специално се интересувам от Pure Coffee,  Pure Malt, Pure Havane, Pure Wood, и то за мен!  Whistling Могат ли да минат и за дамски или са силно мъжки аромати?

Deetron, ти ли ги беше хвалил? Кой препоръчваш? А могат ли да се намерят из тукашните магазини или само онлайн?

# 514
  • Там, където ме обичат
Моля ви, споделете нещо за серията A*Men на Thierry Mugler!  Praynig И по-специално се интересувам от Pure Coffee,  Pure Malt, Pure Havane, Pure Wood, и то за мен!  Whistling Могат ли да минат и за дамски или са силно мъжки аромати?

Deetron, ти ли ги беше хвалил? Кой препоръчваш? А могат ли да се намерят из тукашните магазини или само онлайн?
Да, преди време аз питах за А-маn и Deetron, се отзова, като съм запомнила неговото пристрастие към Малц-а и Хавана-та.  Peace Потърси мнението му.
Питането ми обаче беше за мъжки подарък.

# 515
За мен всичките са разкошни! Само последния не съм пробвала. Има ги по интернет магазините, но общо взето е късмет да ги откриеш. Аз бих си открадвала понякога, но който мъж ми замирише на някой от A-man-ите е потенциално оглозган!  Twisted Evil Crazy

# 516
  • София
Моля ви, споделете нещо за серията A*Men на Thierry Mugler!  Praynig И по-специално се интересувам от Pure Coffee,  Pure Malt, Pure Havane, Pure Wood, и то за мен!  Whistling Могат ли да минат и за дамски или са силно мъжки аромати?

Scintillia - познавам ги всичките, без Pure Coffee - изчезнал е отдавна и само тук там се намира на нереално висока цена. Pure Malt и Pure Havane биха могли да бъдат носени от жени, зависи от вкуса и предпочитанията. За мен, от всички лимитирани издания, Pure Havane е най-близо  до определението унисекс, много билзо следван от Pure Malt. A*Men Pure Wood е твърде нов и не знам да го има някъде...но престава за Pure Malt може да получиш от A*Men Pure Malt Creation 2013 - те са много сходни, като Pure Malt Creation започва още по-меко и в унисекс стил. Мисля, че го има из магазините.

За съжаление, Pure Havane го няма в мрежата - само онлайн. За лек ориентир може да ползваш Tom Ford Tobacco Vanille, въпреки че имат разлики, двата парфюма споделят(според мен) общи нотки и създават подобно усещане. Спомените ми за  Tobacco Vanille са, че той е доста по-опушен, дълбок, богат и силен, но същевременно, за мен Tobacco Vanille е повече мъжки, отколкото Pure Havane. В Мюглера, тютюна не е така мощен(както в ТV), а по-скоро загатнат и умело вплетен в контекста на подчертано гурме характера на парфюма, докато Tobacco Vanille има друга концепция. В Pure Havane има и плодови нотки, които допълнени от  сладостта на ванилията и меда, доминиращи над тютюна, го приближават повече до унисекс идеята…Но това е моето мнение Simple Smile
Двата парфюма споделят някои общи черти и може да бъдат използвани като референция един към друг.
Накратко, Pure Havane бих го описал като ежедневна, по-лека, въздушна и носима версия на Tobacco Vanille  Simple Smile
При всички положения  Pure Havane може да стои чудесно върху жена, с вкус и предпочитания към по-плътните гурме аромати.

Сега ми хрумва, че общото усещане от L`Erbolario Dolcelisir също може да бъде използвано като насока за A*Men Pure Malt. Всъщност Pure Malt го имам и мога да го донеса за тест на някоя от вашите срещи  Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 15:21 от Deetron

# 517
  • София
При всички положения  Pure Havane може да стои чудесно върху жена, с вкус и предпочитания към по-плътните гурме аромати.

Хе хе, това съм аз! Направо мен описа!  Mr. Green
Имам TF TV и мисля, че ми стои чудесно, дори и през лятото! L`Erbolario Dolcelisir също много ми допада. Четох разни сравнения и описания, но ако толкова си приличат, дали си заслужава да ги имам и двата (TV и Pure Havane). Thinking

Жалко за Pure Coffee! Страшно обичам аромат на кафе и ми беше много любопитен, дали кафето се изявява сред другите съставки!

На драго сърце бих го тествала Pure Malt, ако го донесеш!  Hug Жалко, че мъжът ми ама хич не си пада по такива ориенталски гурмета, иначе можех и на сляпо да купя някой от серията.

# 518
  • София
Имам си ново желание - бюджетно. Simple Smile При последното ми посещение в L`Erbolario, консултантката ми даде мостра на крема за тяло на Fiore dell'Onda. Днес цял ден го усещах от ръцете си и се държеше просто прекрасно. Heart Eyes На Нежният шанс , с който се полях 2 пъти по няколко пръскания , не му се чу гласа .
Както неколкократно е казвал Deetron - перфектният морски аромат! Поне от крема. Ако и парфюма мирише така прекрасно - го взимам на минутата. Топла кожа с изсъхнала сол по нея. Хубава подложка от бобчета тонка ( поне на това ми напомня, макар да не ги виждам в пирамидата). Харесва ми ,че са успели да избегнат тази традиционна връзка с "морските аромати" и кокоса. Simple Smile
Сърбят ме ръцете да го поръчам на дружка, защото този мол ми е много далече. Crossing Arms

# 519
  • София
Четох разни сравнения и описания, но ако толкова си приличат, дали си заслужава да ги имам и двата (TV и Pure Havane). Thinking

Scintillia - въпросните два аромата, които май несполучливо се опитах да сравня, въсщност не се припокриват или взаимозаменят...Според мен, Pure Havane/Malt ще ти харесат, но все пак ме притеснява това, че веднъж опитала Табако-ванил, Pure Havane/Malt може  да ти дойдат малко ниска топка  Rolling Eyes Още повече на сляпо...Помня, че сравнително скоро някоя мацка тук каза, че е взела на сляпо Pure Havane за любимия й и доста и е харесал как стои върху нея, като й напомнял на типично женски парфюм, но не помня, кой точно бе описала... Simple Smile

Courage - много се радвам, че L`Erbolario Fiore dell'Onda ти допада  Party
Че започнах да се чудя дали не съм единствения, който харесва тази морска вълна...

Жалко, че мъжът ми ама хич не си пада по такива ориенталски гурмета

Scintillia - днес бях в магазин на Локитан и тествах чудесен свеж мъжки парфюм - Verdon for men

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Verdon-8998.html

Страхотно лятно предложение, като мисля, че на твоят мъж, като любител на по-класическите/не гурме/ мъжки аромати много би му харесало  Grinning Браво на Локитан - чудесен свежарски коктейл са забъркали.

# 520
  • София
Scintillia - въпросните два аромата, които май несполучливо се опитах да сравня, въсщност не се припокриват или взаимозаменят...Според мен, Pure Havane/Malt ще ти харесат, но все пак ме притеснява това, че веднъж опитала Табако-ванил, Pure Havane/Malt може  да ти дойдат малко ниска топка  Rolling Eyes Още повече на сляпо...Помня, че сравнително скоро някоя мацка тук каза, че е взела на сляпо Pure Havane за любимия й и доста и е харесал как стои върху нея, като й напомнял на типично женски парфюм, но не помня, кой точно бе описала... Simple Smile

Няма ниски топки! Стига да ми хареса един парфюм и да ми стои добре на кожата, и да е по-различен от другите ми, вземам го, без значение дали е от 10 лв. или 100 лв.  Wink
Единственото, което ме притеснява е, как ще ми стои! Затова трябва да се пробват, стига да намеря къде!  Peace

Scintillia - днес бях в магазин на Локитан и тествах чудесен свеж мъжки парфюм - Verdon for men

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Verdon-8998.html

Страхотно лятно предложение, като мисля, че на твоят мъж, като любител на по-класическите/не гурме/ мъжки аромати много би му харесало  Grinning Браво на Локитан - чудесен свежарски коктейл са забъркали.

Браво! Значи и аз трябва да се завъртя покрай магазина да го проуча! Благодаря за инфото!   bouquet

# 521
  • USA, Steak State
Не смятах, че някога ще го кажа, но съм парфюмно задоволена от известно време. Записвам си новия Том Форд за душкане като се прибера, но се съмнявам, че ще ми допадне. Виолетовата Блондинка не ме беше впечатлил и като цяло освен Бялото Пачули и Черната Орхиденя нищо негово не ме впечатлява така дълбоко.

# 522
Доста и се чудех преди месец на Виолетовата блондинка, много ми харесва ириса в нея, за малко да я закупя, но я оставих за есента.
Затова пък вчера съвсем спонтанно реших, че за лятото ще си взема Манолия нобиле и от днес се разхождам в нейната очарователна компания. Колегата влезе в кабинета и каза " Ооо, тук ухае на пролет...Великолепно!" Heart Eyes  Не мога да си спомня защо я отрекох миналото лято, по-скоро не помня да ме впечатли с нещо,  а тя не е недостъпна дама с благороден произход, не е и стоманена магнолия. В началото усещам бергамот, без да ме удря в носа и веднага до него застава и го хваща нежно за ръка миловидното красиво цвете, което впечатлява с големи розови цветове....много съм доволна от избора си!
Не мисля да се заглеждам по друг/о....засега  Mr. Green

# 523
# 524
  • Belgium
Аз имам един филологически въпрос, как всъщност се произнася L`Occitane на български?

Срещам го във всякакви разновидности и се зачудих  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт