Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 279
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Като каза Ковачева портокалов цвят, та се сетих - препоръчайте нещо с изразен аромат на портокалов цвят, много го обичам.

# 646
  • The Evergreen State
Привет уханни,

не съм писала отдавна в темата и отдавна не бях ходила на парфюмни разходки. Днес имах време и обиколих по парфюмериите , затвърдих си мнението че харесвам новата Пантера на Картие (обаче не бих я ползвала лятото, силна ми идва), харесах всъщност и всичко друго което ми попадна, flowerbomb la vie en rose, dolce dolce &gabbana, новия летен alien..прада ирис към който поглеждам всяка година в началото на лятото, Валентината, новото Бърбъри Ритъм...

Незнам дали ще се изкуша да купя някой от горе изброените, не са шедьоври но пък и лятото не е  време парфюмни бомби а за нещо леко в унисон с топлото време и ваканциите.

Ето на какво попаднах преди малко

http://www.trust.org/item/20140523065908-3zgt1

чудя се кои ли парфюми пак ще реформулират?

# 647
Къде има Живот в розово на Бомбата?

# 648
Като каза Ковачева портокалов цвят, та се сетих - препоръчайте нещо с изразен аромат на портокалов цвят, много го обичам.

Seville a l'aube на L`Artisan отдавна го мисля. Наистина си представям Севиля на разсъмване с него  Hug

# 649
  • The Evergreen State
Денси аз живея в щатите, тук се намира по магазините (но няма пьк други които обсьждате)

# 650
  • Germany
Дени, има го на Красно село, пробвах го там наскоро.

# 651
Дени, има го на Красно село, пробвах го там наскоро.
Розовата Бомба, не ЕДП или ЕДТ? Как ти се стори?
 Благодаря много, ще отида. Hug

# 652

Seville a l'aube на L`Artisan отдавна го мисля. Наистина си представям Севиля на разсъмване с него  Hug

Този, нали http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Seville-a … l-aube-14639.html
Сега трябва да намеря къде да го пробвам. Благодаря ти!   bouquet

# 653
  • Germany
Розовата Бомба, не ЕДП или ЕДТ? Как ти се стори?
 Благодаря много, ще отида. Hug
Ето този мисля, че беше http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-La-Vie … e-2013-17971.html
Стори ми се като една цветна бомба  Mr. Green, в която са добавили свежа розова роза и сок от червени плодове. Началото ми харесва със свежестта от сока, розата е красива и поносима даже и за мен, но базата ми е твърде сладка Peace
Seville a l'aube на L`Artisan го има в Салон Олфактив на Патриарха Peace
Ако търсиш красив портокалов цвят пробвай и http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chasse … pillons-1268.html, за мен е по-свеж и по-въздушен от горния, но е въпрос на предпочитания.
Хубаво съчетание на бели цветя има и в http://www.fragrantica.com/perfume/Michael-Kors/Michael-2416.html, много красива липа и фрезия в началото, но за съжаление туберозата ми идва в повече и е точно от тази, която не мога да понасям.
ПП. Момичета и момчета, честит празник! Бъдете все така позитивни и пишете все по-красиво в любимата ми тема! Благодаря на всички!

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 09:31 от kovatcheva

# 654
Ооо това звучи страхотно, дано още днес мога да отида. Благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet

# 655
  • Belgium
Аз само да споделя, че Фарел Уилямс пуска нов парфюм, наречен Girl.

Разработен съвместно с Comme des Garçons  Laughing

Определено звучи любопитно:

# 656

Seville a l'aube на L`Artisan го има в Салон Олфактив на Патриарха Peace
Ако търсиш красив портокалов цвят пробвай и http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chasse … pillons-1268.html, за мен е по-свеж и по-въздушен от горния, но е въпрос на предпочитания.

Наистина е по-нежен и свеж Лова на пеперуди, но на мен Севилското утро ми е по-интерсно и ме вълнува някак повече  Heart Eyes Необичайно е съчетанието на неролито там - с пчелния восък и бензоина, нещо земно смолисто и мъъничко тютюн...дори лавандулата, доколкото я има не ми е нАпреки...а тубероза няма. Отдавна му се каня на Seville a l'aube, нямам го. Ще взема да се разходя до Салон Олфактив за да си сверя спомена и може и да му дойде реда, ако пак така ме развълнува  Laughing
А днес се радвам на Le Feu D'Issey Light. Много даже му се радвам   Grinning

# 657
  • Belgium
Тествах новите аромати на Майкъл Корс - както си и знаех най-много ми допадна Sporty Citrus без да е нищо особено. Ако търсех лек свеж аромат за лятото, нищо чудно и да го бях взела.

Амбъра (специално след отзива на Deetron) пробвах директно на кожа, оставих го малко да се уталожи и направих голямата грешка - пръснах Tom Ford Velvet Orchid на другата китка. Горкото Амбърче подви опашка и се скри в ъгъла  Laughing

За мое безкрайно учудване много ми допадна Орхидеята. Аз не съм фен на ароматите на Том Форд и никой от предишните му творби и форумни любимци не ми беше харесвал, въпреки че добросъвестно съм ги тествала. Обаче Орхидеята определено е класа  Heart Eyes Ще я помисля и нищо чудно да я придобия.

Амбърът никак не е лош, но трябва да го тествам отново самостоятелно. Жасминът е ужасен за мен, силно главоболен и химичен.

# 658
Здравейте, момичета. Имам спешен въпрос Blush
Получих парфюма PIERRE CARDIN STYLE FOR WOMEN и сега се чудя да го отворя ли изобщо или да го сменя - имам такава възможност, не че избора във въпросната парфюмерия е голям. Не намирам и ревюта и няма къде да го пробвам. Praynig

# 659
За моя нос Л'Артизанската Севия и Ловът на Пеперуди не са с отчетлив, преобладаващ портокалов цвят.

За реалистичен и нежен портокалов цвят препоръчвам Jo Malone Orange Blossom. Много лесен за харесване е ако търсиш точно портокалов цвят.

Не знам дали можеш да намериш L’Artisan Parfumeur Fleur d’Oranger. Той също е добър.

Общи условия

Активация на акаунт