Малко шантава "сватба" - идеи, мнения, помощ и т.н.

• 35 507
  • 405
  •   1
Отговори
# 345
Тонка, прекрасни снимки, напълни ми душата, живи и здрави, да сте и все така, да се обичате!

Много ти е нежен тоалета, харесва ми, че на дъщеричката ти роклята, също е в розово.
Много ми харесва и букетът ти, че не е претрупан, а толкова свеж и красив.

Природата е невероятна.
Снимките от сбирката после, създават усещането за топлота и домашен уют.
Направи ми впечатление и снимката на целунатите баба и дядо, колко мило, дано и вие сте така, след многоо години.  Heart Eyes
 Hug

# 346
Много сладки снимки, а малката шаферка е разкош просто  Heart Eyes

# 347
Браво, Тони! Страхотно настроение лъха и от снимките, и от разказа ти! Бъдете много щастливи!  Heart Eyes

# 348
  • с/у ОколоМръсТното
Безаварийно и високопроизводствено Wink

# 349
  • София
Дами, от сърце ви благодаря!   bouquet

Букетът го беше спретнала жената от едното ни приятелско семейство и ми го връчи на излизане от къщата.
И да уточня - дрехите ни не са в розово, а в цвят корал.  Mr. Green  Grinning

# 350
Честито, Тони! Бъдете винаги така усмихнати и много щастливи.  bouquet Да си призная и аз пуснах две сълзи докато гледах снимките ти. Не каза за реакцията на малката, като ѝ казахте, че ще се жените /нали го пазехте в тайна от нея/.
За моя изненада, познавам едното момче от снимките ти. Той ми е комшия и се доверяваме само на него за колите ни /сещаш се кой е  Wink/.
Малката е прекрасна, толкова лъчезарна и слънчева. Да Ви е много здрава и щастлива винаги, както се вижда на снимките.

# 351
  • София
vanini*, благодаря  Hug
Реакцията на дъщеря ми се изчерпа в едно възклицание от нейна страна: "Аууу, гадост!"  hahaha Типично като за 6-годишно пишлеме. Обаче като видя късметчетата и подаръчетата за гостите, и като разбра, че ще е главната шаферка, запя друга песен.  Wink
А момчето ще го уточним на лични, въпреки че предполагам кое е.  Grinning

# 352
Честито, Тонке  Hug Ако ти се прииска да публикуваш, аз събирам различни сватби в моя блог  Sunglasses

# 353
  • София
Ео   bouquet
Нашето не е точно сватба, знаеш...  Crazy

Да ви пожелая сега прекрасен остатък от лятото, защото ме чака стягане на багаж. Най-вероятно няма да имам нет следващите 2 седмици, освен ако не си купя някаква флашка, за която ми говореше моя приятелка, но я слушах с едно ухо и нищо не разбрах.

# 354
  • в рока
Тони, много здраве ви желая преди всичко и много,  много обич и разбирателство.
Защо ми иска парола на тези снимки, искам да ги разгледам и аз Sad

# 355
  • София
 purkoHug Преди малко сложих парола. Напиши 4321.  Grinning

# 356
  • в рока
 Heart Eyes  Мерси, аз пробвах с 1234, близко бях Laughing

# 357
  • в рока
Тонке, ти си била много хубава, бе. Усмивката ти е един път. И всички сте хубави, и най-важното щастливи. Букетът и на мен ми харесва много, и тортата, и всичко. Hug

# 358
  • София
Пурко, мерси.  Hug
Преди да родя бях наполовина слаба от това, което съм в момента (това ми е голямата болка), но няма да се откажа от борбата с излишните килца.  Wink

# 359
  • София
Ееее, с какво нетърпение чаках тези снимки и този разказ!!!

Развълнувахте ме!
Имам чувството, че всички в тази тема сме преживяли вече сватбата ви, все едно сме били там.
Като четях разказа, като гледах снимките и като си спомнях какво се изписа, какво чудене беше и вълнение... Браво!

Страхотни сте, адски свежи и изглеждате много, много щастливи!

Нека топлината в семейството ви се запази и нараства с всеки изминал ден, а с нея и обичта и подкрепата помежду ви!

Общи условия

Активация на акаунт