Re: Графики на БТ - коментари

• 42 217
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здрасти Денис,
имам нужда от съвет..
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=flamma

Четох, пък дали беше в тази тема или другаде вече не помня  Embarassed
че за да има О. разликата в БТ трябва да е 0,4...
това ме кара да съм леко объркана.. Чудно ми е кога е била О този месец, и дали въобще се е появила..
Не ми се виждат чак толкова завишени стойностите след 13-я ден, когато си мислех че е...
Какво мислиш?

P.S. меря с дигитален термометър, анално, държа по 3-4 мин. след като е готово измерването

# 586
  • София
Денис и аз съм с въпросче  Simple Smile
Водя си дневника отново, но този месец от началото на цикъла имам доста повишена чувствителност на гърдите. Все още не ми е настъпила овулацията. На какво може да се дължи тази повишена чувствителност, предполагам завишено или понижено ниво на някой хормон, но на кой.
Другия месец мисля да пусна половите хормони на 3 ден.
  bouquet

# 587
Денис, би ли погледнала графиката ми отново? Как ти изглежда? Благодаря ти  bouquet

# 588
  • София
Здрасти Денис,
имам нужда от съвет..
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=flamma

Четох, пък дали беше в тази тема или другаде вече не помня  Embarassed
че за да има О. разликата в БТ трябва да е 0,4...
това ме кара да съм леко объркана.. Чудно ми е кога е била О този месец, и дали въобще се е появила..
Не ми се виждат чак толкова завишени стойностите след 13-я ден, когато си мислех че е...
Какво мислиш?

P.S. меря с дигитален термометър, анално, държа по 3-4 мин. след като е готово измерването

Ако е имало О. - може да е била на 15 ден от МЦ
Графиката е добре дотук - БТ трябва да се задържи висока
Ако разликата в БТ е < 0,4 -  не е сигурно / по графика/ дали е имало О.

# 589
  • София
Денис и аз съм с въпросче  Simple Smile
Водя си дневника отново, но този месец от началото на цикъла имам доста повишена чувствителност на гърдите. Все още не ми е настъпила овулацията. На какво може да се дължи тази повишена чувствителност, предполагам завишено или понижено ниво на някой хормон, но на кой.
Другия месец мисля да пусна половите хормони на 3 ден.
  bouquet

По тези симптоми, не може да се определя хормонален дефицит Simple Smile
Много е сложно - хормоните са свързани и взаимнозависими
Трябва да изследваш всичките Simple Smile

# 590
  • София
Денис, би ли погледнала графиката ми отново? Как ти изглежда? Благодаря ти  bouquet

Графиката е добре дотук - имало е О. / на 16 ден - според мен/

# 591
  • София
Благодаря denis_    Hug, така и ще направя пък дано всичко е наред и това  е инцидент.

# 592
  • Айтос
Денис. може ли коментар и на моята графика? Дали е имало О? Пак започнаха да ме болят гърдите Sad

# 593
Здравей , Денис  Simple Smile може ли коментар и за моята графика? Благодаря ти   bouquet

# 594
  • София
Денис. може ли коментар и на моята графика? Дали е имало О? Пак започнаха да ме болят гърдите Sad
Ако е имало О. може да е била на 26/27 ден от МЦ
Разликата в БТ е малка, може да е имало и повече от един фоликул
Уринен тест най-рано след 12 ден след предполагаемата О.

# 595
  • София
Здравей , Денис  Simple Smile може ли коментар и за моята графика? Благодаря ти   bouquet
Дай графиката

# 596
 doh   Embarassed Embarassed Embarassed Мисля че сега трябва да се вижда   Simple Smile

# 597
  • Варна
Денис може ли един поглед на графиката ми?Този месец овулацията май подрани.Температурата е мерена вагинално с електронен термометър в 6:50,а МЦ е 27 дни.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=t_o_n_i_t_o

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 21:24 от b_o_n_b_o_n_i

# 598
  • София
doh   Embarassed Embarassed Embarassed Мисля че сега трябва да се вижда   Simple Smile
О. според мен е била на 14 ден от МЦ
Графиката е добре дотук

# 599
  • София
Денис може ли един поглед на графиката ми?Този месец овулацията май подрани.Температурата е мерена вагинално с електронен термометър в 6:50,а МЦ е 27 дни.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=t_o_n_i_t_o
Според графиката и тестовете - О. може да е била на 12 ден от МЦ.
БТ трябва да се повиши и да се задържи висока

Общи условия

Активация на акаунт