Re: Графики на БТ - коментари

• 42 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравей Денис, има ли според теб шанс да съм бременна въпреки отрицателните тестове  newsm78. Утре ми е датата за М. Много ми е странен този върх на 12 ден. Всички условия си бяха същите както всяка сутрин Confused
Графиката е много добре - шанс да е станало има / но, по графика, преди закъснението не може да се разбере/
Стискам палци  Peace

# 646
Здравей,Денис!Може ли коментар и по моята графика?Голямо благодаря!   bouquet
Графиката е супер.
О. според мен е била на 11 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace
Благодаря!   bouquet Дано! Wink

# 647
Привет, Денис  Hug
Възможно ли е О да е била на 15 ден? И кога да пусна прогестерон - в петък или в понеделник (събота и неделя няма да имам възможност)?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kukuruku

# 648
  • София
Привет, Денис  Hug
Възможно ли е О да е била на 15 ден? И кога да пусна прогестерон - в петък или в понеделник (събота и неделя няма да имам възможност)?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kukuruku
О. според мен е била на 14/15 ден от МЦ - Прогестерон на 22 ден от МЦ
ПП
21 ден - петък

# 649
Здравей Денис  Hug

Мога ли да те помоля да погледнеш графиката ми?  Embarassed За първи път правя графика.  Rolling Eyes Предполагам че е рано, но все пак как върви според теб? newsm78 Меря всяка сутрин в 6ч., с дигитален термометър (вагинално). На 11 ден получих ''почти'' положителен О. тест, но чертичката не беше толкова наситена колкото трябва.
Силно се надявам да имам О. този месец. И евентуално, ако я засеча  Praynig трябва ли да спра някоя от добавките:
-Примроуз Ойл-2 по 1
-Витекс-Агнес-2 по 1
Прегнакеър Консепшън си го продължавам.
Благодаря ти предварително   bouquet

П.П. Този линк е на другата ми графика, която е с точните стойности. В зачатие ги закръглям. Надявам се да можеш да я видиш.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/

# 650
  • София
Vanesita  
Отговорих ти  Simple Smile
За добавките
Витекса до О., а Вечерната иглика, ако е по 500мг / или 2х500мг днвено/ може и до М.
Стискам палци да има О. и чудото да стане  Peace

# 651
Vanesita  
Отговорих ти  Simple Smile
За добавките
Витекса до О., а Вечерната иглика, ако е по 500мг / или 2х500мг днвено/ може и до М.
Стискам палци да има О. и чудото да стане  Peace

Благодаря ти Денис, прекрасна си.  Hug Ако стане това наистина ще е чудо  Praynig

# 652
Здравей Денис  Hug За първи месец меря БТ , но май за сега не се справям успешно.Прегледах 100000 графики и нищо не ми говори моята.Меря ректално с дигитален Т като се опитвам да спазвам всички правила. Ще съм благодарна  ако може да споделиш мнение макар и да знам ,че още е рано и нямам пълна графика.
Мерси предварително  bouquet

# 653
  • София
Здравей Денис  Hug За първи месец меря БТ , но май за сега не се справям успешно.Прегледах 100000 графики и нищо не ми говори моята.Меря ректално с дигитален Т като се опитвам да спазвам всички правила. Ще съм благодарна  ако може да споделиш мнение макар и да знам ,че още е рано и нямам пълна графика.
БТ трябва да се измерва от М до М
От голямо значение са стойностите през ФФ / фазата до О./ - имаш само няколко стойности и е трудно да се прецени какво се случва. / това не е упрек - само обяснявам Simple Smile /
Рано е още за коментар
Добре е да правиш и тестове за О.

# 654
БТ трябва да се измерва от М до М
От голямо значение са стойностите през ФФ / фазата до О./ - имаш само няколко стойности и е трудно да се прецени какво се случва. / това не е упрек - само обяснявам Simple Smile /
Рано е още за коментар
Добре е да правиш и тестове за О.

Много благодаря за отговора  Hug Не приемам нищо за упрек , напротив много се радвам ,че те има и обясняваш всичко така , че да го разберем  Grinning А относно тестовете за О  щом пристигнат ги започвам . От следващата М започвам веднага с БТ и се надявам тогава да има какво да се коментира  Praynig

# 655
Момичета, преди няколко дена пробвах да си кача тук графиката, но доколкото разбрах се отваряха гравики на друго момиче, сега пробвам отново дано да е моята:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=beba

# 656
  • София
Момичета, преди няколко дена пробвах да си кача тук графиката, но доколкото разбрах се отваряха гравики на друго момиче, сега пробвам отново дано да е моята:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=beba
Сега се вижда  Peace
Имаш разминаване в тестовете за БТ и графиката и определянето на деня на О. може да не е много точно
О. според мен може да е била на 13/14 ден от МЦ
Стискам палци да е станало Simple Smile

# 657
  • От Луната
Денис, може ли коментар за моята графика. Не знам дали съм отбелязала правилно датата на О. Малко ме подведоха тестовете. Първият положителен е с по-ярка черта от контролната, а втория е със същата наситеност. И двата теста от 12ти и 13ти ден са категорично положителни, но БТ се покачи чак на 15ти.
Благодаря  Hug

# 658
  • София
Денис, може ли коментар за моята графика. Не знам дали съм отбелязала правилно датата на О. Малко ме подведоха тестовете. Първият положителен е с по-ярка черта от контролната, а втория е със същата наситеност. И двата теста от 12ти и 13ти ден са категорично положителни, но БТ се покачи чак на 15ти.
Благодаря  Hug
Hug
Графиката е добре дотук - О. може да е била на 15/16 ден от МЦ
БТ трябва още да се повиши и да се задържи висока

БТ се повишава от 1 до 5 дни след О. - така, че няма проблем, всичко е Ок. стискам палци да е станало Peace

# 659
  • От Луната
Благодаря  Hug
Hug
Графиката е добре дотук - О. може да е била на 15/16 ден от МЦ
БТ трябва още да се повиши и да се задържи висока

БТ се повишава от 1 до 5 дни след О. - така, че няма проблем, всичко е Ок. стискам палци да е станало Peace
Благодаря много!  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт