Re: Графики на БТ - коментари

• 42 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Денис, би ли ми погледнала графиката и най-вече коментарите. http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=red_iff Кога мога да очаквам О? вчера фоликула ми беше 18мм и според доктора ще е тези дни... При колко мм се пука обикновено?

Графиката все още не показва да е имало
Може да правиш тестове за О. - те ще ти помогнат да определеиш деня на О. по-точно
При фоликул 18мм до 2-4 дни трябва да настъпи О.
Ще стискам палци  Peace

# 76
Здравей Денис, моля те поглени ми графиката, нещо ме притеснява, ту висока, ту ниска  newsm78 ooooh! Благодаря ти!

# 77
  • София
Здравей Денис, моля те поглени ми графиката, нещо ме притеснява, ту висока, ту ниска  newsm78 ooooh! Благодаря ти!
Добре е - не показва да има  проблем дотук
В един и същ час ли мериш БТ?

# 78
Здравей Денис, моля те поглени ми графиката, нещо ме притеснява, ту висока, ту ниска  newsm78 ooooh! Благодаря ти!
Добре е - не показва да има  проблем дотук
В един и същ час ли мериш БТ?
Да, в 06.50ч. задължително Simple Smile Mеря я анално с дегитален Т. Благодаря ти Денис Hug

# 79
  • София
стаси_ 
Дигитал. терм-р се държи 2-4 мин. след сигнала
Трябва да си сигурна, че си отчела най-високата БТ

# 80
Моят дигитален няма сигнал  Crossing Arms и го слагам за 5-6мин, за повече време ли трябва?

# 81
  • София
Моят дигитален няма сигнал  Crossing Arms и го слагам за 5-6мин, за повече време ли трябва?
Засечи колко време му трябва за да отчете най-високата темп-ра и токова време го дръж
Трябва да направиш поне 3 опита Simple Smile

# 82
Засечи колко време му трябва за да отчете най-високата темп-ра и токова време го дръж
Трябва да направиш поне 3 опита Simple Smile
Благодаря ти Денис

# 83
Денис извинявам се ако нахалствам, но немога да се ориентирам кога ми е О, вече ме е срам да питам  Embarassed.Днес ми се качи на 36.9  newsm78

# 84
  • София
Денис извинявам се ако нахалствам, но немога да се ориентирам кога ми е О, вече ме е срам да питам  Embarassed.Днес ми се качи на 36.9  newsm78

Не се притеснявай и питай когато искаш, няма проблем Simple Smile

По графика е още рано да се прецени, нека да минат още 2-3 дни и тогава да погледна отново графиката

Ако правиш тестове за О., те ще ти показват кога да очакваш О., защото по графика се разбира, когато тя е минала и БТ се е задържава трайно висока.

# 85
Денис, може ли да погледнеш и моята графика?

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=elenab

Цикъл: 30-32-34 дни
Меря БТ ректално, всяка сутрин в 6 часа с дигитален термометър, който държа 4 минути, без значение кога е изписукал.
Какво намирам аз за странно:
- При дължината на моя цикъл не очаквах теста за овулация да е толкова рано положителен (на 14-ти ден). Ползвам дигитални тестове за овулация, които не показват чертички, чиято наситеност трябва да се интерпретира, а при покачване на ЛХ показват смайли, уж много надеждни ...
- Спада на температурата съвпада с положителния ову-тест - чудесно. Случва се овуто да е по-рано от очакваното.
- Обаче защо след мнимото ову тая температура не се покачва. Първите три дни след овуто си мислех, че просто си се покачва постепенно, но днес е 5-ти ден след предполагаемо ову, а тeмпературата стои все още на 36,7.
Какво е твоето мнение? Много ти благодаря предварително.  smile3525

# 86
Денис може ли един поглед и на моята графика  Hug
Според теб минала ли е О?  Така като гледам БТ последните два дни ми се струва , че е минала, но не е ли много рано  newsm78
Принципно след толкова много време мерене на БТ съм забеляза, че О е около 14/15 ден на МЦ.

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 11:27 от Niana

# 87
  • София
bella_mi  
Графиката не показва да е имало О.
Провери си терм-ра да не се повредил
Тестовете за О. се правят от (-) до (-) за да се улови пика на ЛХ.
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ

# 88
  • София
Денис може ли един поглед и на моята графика  Hug
Според теб минала ли е О?  Така като гледам БТ последните два дни ми се струва , че е минала, но не е ли много рано  newsm78

О. според мен е била на 12  или 12/13 ден от МЦ - но БТ трябва да се задържи висока и да не пада.
Стискам палци  Peace

# 89
bella_mi  
Графиката не показва да е имало О.
Провери си терм-ра да не се повредил
Тестовете за О. се правят от (-) до (-) за да се улови пика на ЛХ.
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ

Благодаря ти много, Денис! Доста съм се овъртяла с тестовете и температурата. newsm78 Ще си взема едни обикновени тестове, че с тези дигитални като се появи веднъж смайлито, два дена стои на дисплея и не може да се тества повече .... И един живачен термометър ще си купя! Явно на дигитални измишльотини вяра не може да се има ... Close

Общи условия

Активация на акаунт