Re: Графики на БТ - коментари

• 42 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • В един копнеж!
Денис, добър ден! И аз се нареждам до другите, защото бих искала да помоля да погледнеш графиката ми.За момента как се движи?

# 91
  • София
Денис, добър ден! И аз се нареждам до другите, защото бих искала да помоля да погледнеш графиката ми.За момента как се движи?
Hug
Дотук графиката е добре.
Може да правиш тестове за О. - те ще ти покажат кога  да я очакваш, защото по графика това се разбира доста по-късно - поне 3-4 дни след като е минала

# 92
  • В един копнеж!
Hug
Дотук графиката е добре.
Може да правиш тестове за О. - те ще ти покажат кога  да я очакваш, защото по графика това се разбира доста по-късно - поне 3-4 дни след като е минала

Благодаря ти! Щом съветваш ще стартирам от утре с тестовете. Спокойни почивни дни от мен.  Hug  bouquet

# 93
Бихте ли ми погледнали графиката и да ми кажете дали е възможно О да е днес. По принцип Ц ми е на 29/31 дни, но днес е 24 ден и БТ е 36,5. Спрях с тестовете преди 3 дни тъй като си мислех че този месец няма да имам О. Но вчера забелязах ЦС, а за желанието за секс няма да коментирам..... Днес имам и болки в корема. Благодаря Simple Smile

# 94
  • София
Бихте ли ми погледнали графиката и да ми кажете дали е възможно О да е днес. По принцип Ц ми е на 29/31 дни, но днес е 24 ден и БТ е 36,5. Спрях с тестовете преди 3 дни тъй като си мислех че този месец няма да имам О. Но вчера забелязах ЦС, а за желанието за секс няма да коментирам..... Днес имам и болки в корема. Благодаря Simple Smile

По принцип може следващите няколко дни да има О., но това по графика ще се разбере много по-късно
По графика не може да се предполага кога ще има О. - тя се използва за доказване на минала О.
По-добрият вариант е да направиш тест за О. - може сега да е пика на ЛХ

# 95
  • Айтос
Привет, Денис! Може ли един поглед на графика ми : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=red_iff
Сутринта много се сдухах след категорично отрицателния тест Престо.... Предполагам, че ако имаше нещо щеше да го хване или е още рано? Колко време трябва да ми се задържи висока Т ?

# 96
Денис и аз се нареждам за едно коментарче на графиката ми до момента  Hug

# 97
Денис, би ли ми погледнала графиката още веднъж? Много ти благодаря предварително!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=elenab

Нормално ли е температурата да се вдигне чак сега или е признак на някакъв проблем?
Проверих си термометъра, мерих 3 пъти с него и 3 пъти с друг. И двата показаха едни и същи стойности, та се съмнявам да е развален, но все пак ще си купя живачен и от следващия цикъл ще меря с него.

# 98
  • София
Привет, Денис! Може ли един поглед на графика ми : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=red_iff
Сутринта много се сдухах след категорично отрицателния тест Престо.... Предполагам, че ако имаше нещо щеше да го хване или е още рано? Колко време трябва да ми се задържи висока Т ?
Много е рано за тест - изчакай поне още 3 дни
Няма стойности през ФФ  и е трудно да се прецени какви трябва да са стойностите през ЛФ

Ако има бременност - БТ трябва да се задържи висока повече от 16 дни

# 99
  • София
Денис и аз се нареждам за едно коментарче на графиката ми до момента  Hug
Графиката е добре, но БТ може да е малко по-висока
Провери си терм-ра

# 100
  • София
Денис, би ли ми погледнала графиката още веднъж? Много ти благодаря предварително!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=elenab

Нормално ли е температурата да се вдигне чак сега или е признак на някакъв проблем?
Проверих си термометъра, мерих 3 пъти с него и 3 пъти с друг. И двата показаха едни и същи стойности, та се съмнявам да е развален, но все пак ще си купя живачен и от следващия цикъл ще меря с него.

Според мен О. е била на 20/21 ден от МЦ
Може да е имало повече от 1 фоликул и доминантния да не е успял да се спука след полож. тест или да се е спукал др. фоликул

# 101
  • София
Здравейте,

много отдавна чета форума, но не съм писала досега. Моля за коментар на моята графика от миналия месец.

http://calendar.zachatie.org/work/DisplayUserCycle

Дали е имало О, тъй като за първи път меря Т (с живачен, по 10 мин, орално). С Хашимото съм и с половин ЩЖ (след операция), на еутирокс 75мг. Февруари и март бях на фоликулометрия и според АГ-то нямаше О, даже последния път видя киста (явно от задържан фоликул), която на прегледа на 29.04 я нямаше вече.
Това което ме притеснява е, че за първи път цикъла ми е толкова дълъг, обикновено е не повече от 30 дни и винаги е бил редовен.
Много благодаря на всички предварително и дано да се вижда графиката, че съм нова във всичко Simple Smile

# 102
  • В сърцето на любимия човек
Kusmet3008 - моля погледни на първата страница на темата как да публикуваш линк към графиката си, който да можем да видим  Peace

# 103
  • София
Май успях с лентичката, но линка не мога да го докарам Cry
Ще се помъча още малко, да не ви губя времето Embarassed

# 104
  • В сърцето на любимия човек
Kusmet3008 - Заповядай, това е графиката ти за миналия месец:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=8221 … ginName=evita3008

Според мен, ако е имало овулация, тя е била на 27/28 ден от МЦ, но нека и другите момичета да споделят мнение.

ПП: Може да споделиш линк към графиката за конкретен месец като влезеш в профила си, отидеш в "Графики на потребители" и напишеш твоето потребителско име. След това избираш графиката и копираш нейния адрес. Обърни внимание, че линкът завършва с твоето потребителско име, а не със DisplayUserCycle

Общи условия

Активация на акаунт