"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР- ТЕМА 232

• 55 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Под една от най-красивите им снимки пожелавам на Халит да бъде здрав, изпълнен с енергия, обграден с любовта на хората, които обича!
Нека никога не го напуска шансът  за успешни проекти и добри екипи, както досега!
Пожелавам си да го видим още от септември в един също толкова незабравим и магнетичен сериал.
Да, сериал, за да му се радват всички фенове дълго. Нека има и предложения за филми!
Нека днешният ден бъде един от най-специалните в живота му! А всеки следващ - изпълнен с топлина, позитивизъм и късмет!!!! Heart Eyes
Честит рожден ден, Халит!

# 646
  • София
Снимки от партито....

Гости на партито....

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 20:09 от krasminikif

# 647
Краси,топли ,топли ни ги сервирашbouquet

# 648
Kраси, Hug Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 20:02 от ВГ

# 649

Партито  било в заведението Bloom в Ортакьой. Халит бил изненадан, прегърнал Берг и й благодарил. Двамата заедно  духнали свещичките. Берг  изпяла песента на Ебрю Гюндеш „ „Желая те“
Халит: Бергюзар ми беше подготвила много хубава изненада. Беше прекрасна вечер. Всички повтаряха „Честит рожден ден, Халит“ под звуците на марша Мехтер

# 650
varna_2, krasminikif, nadejda, - за преводите, снимките, колажите newsm51 newsm51 newsm51

# 651

Песента на Ебрю Гюндеш

# 652
 g_georgieva08, Bqla breza, Наде, благодаря много и на вас за пожеланията  Hug
Не се притеснявайте, няма закъснение Wink Моят рожден ден свършва на Гергьовден - дотогава все празнувам .
Прекрасни неща сте сътворили за рождения ден на Халит - пожелания, картички, колажи, клипчето на Надя, писмото на Варна / ти си нашата осведомителна агенция, надявам се , че не се сърдиш, че те определям като такава, но винаги предаваш от мястото на събитията, а за нас това е радостта на дните ни тук !/. Зная, че сте искрени и изпълнени с празнично настроение днес - денят, в който се е родил Халит. newsm51
За мен той винаги ще бъде много специален - и актьор, и човек. Досега помня първия път, когато го видях - първата серия на "Великолепният век". Първият турски сериал, първият турски актьор, не знаех името му , но това тогава нямаше никакво значение. Думата "харесах" изобщо не описва връзката ми с него. Имам си любими образи - актьори, музиканти, поети, които са винаги с мен, те са част от мен. Говорят като мен, чувстват като мен, изразяват мои мисли и усещания... Винаги, когато имам време, ги слушам, гледам, чета Simple Smile  Не са много, Халит е един от тях.  Радвам се, че се е родил, че е намерил Берг, че си имат Али. Нека Бог го пази ! Него и семейството му !

# 653
Hug Hug  bouquetКъзлар , огромно благодаря за милото празненство в чест на общия ни любимец  Халит!!!

Колко приятни мигове преживях отново!!!
Благодаря ви !!! Благословени да сте! Hug Hug Hug Peace Praynig

# 654
Привет ...по нощите... wavey Hug
Малко със закъснение ,но от сърце... Two Hearts

Халит...  newsm47

# 655
Честит 1 май! Хубави празнични дни! ЧРД и на Lu4IQ, която пропуснах покрай Халит newsm78Но тя също е от най-работливите "пчелички" в нашия "кошер",винаги с много приятна информация! Затова,нека приеме поздравите заедно с всички вас, Hug Hug Hug на 1 май -ДЕН на ТРУДА!

# 656
  • София
                                    ДОБРО  УТРО  Hug Hug Hug  bouquet

# 657

В туитър има изключително много коментари на зрители, възхитени от играта на Халит и Вахиде в снощния епизод на ВВ

Хюля също е писала:

"Вижте играта на възпитаниците на Консерваторията. Тази сцена беше като излязла от учебниците. Смъртта на Хюрем ...Двама актьори-великани. Халит Ергенч. Вахиде Гьордюм. "

# 658
Благодаря ,Варничка!
Честит празник на тези които празнуват.
Обичах този ден.Голямо веселие падаше,накипрени
с нови дрешки.А бяхме млади и красиви ,а сега
само "красиви" hahaha Joy
Аз ще ви поздравя със същия клип ,но озвучен с любимия глас.
Ютуб този път направи забележка,но го пусна.
Съжалявам,че още първия път не го направих така.

# 659
Наде,   +1 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт