Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 160 626
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Честит празник на всички именници, честито на всички българи! Нека им здраве и светлина в живота ни!   bouquet

# 46
  • Балчик
Честит празник и от мен.

За закуска от мен първи опит за домашни спагети  и макарони.

# 47
Питката за днешния празник.

# 48
  • Калифорния, САЩ
Скрит текст:
Патладжани разни у нас през последната седмица

Паниран

Снощи щом видях тази вкусотия и веднага станах и я направих. Стана уникално вкусно, оттук нататък това е моята рецепта за патладжани. Благодаря, че сподели, Капитане !  smile3525 smile3525 smile3525

# 49

Шоколадови кексчета

и любимите ми "жужки" Heart Eyes на  пеп-4о bouquet, но по моя мързелив начин - орехите в тестото! Grinning

# 50
Всички сте показали големи вкусотии  Hug
За съжаление обаче съм твърде далеч от майсторството ви, първи опит за вегетарианска мусака:

# 51
Опитах се да направя този сладкиш от предната тема: http://luluto.blogspot.com/2013/12/14.html, но нищо не се получи. Сухата част си остана на пясък. Къде бъркам?

# 52
Опитах се да направя този сладкиш от предната тема: http://luluto.blogspot.com/2013/12/14.html, но нищо не се получи. Сухата част си остана на пясък. Къде бъркам?

Може би сухи ябълки newsm78. По принцип не става като тестен, все пак е с грис, усеща се зърненост, но не би трябвало да е сух. Напоследък, под влияние на руска рецепта, заливам отгоре с чаша пресно мляко, но не ми става кой знае колко по-различен от този без млякото.
Mademoiselle Chocolate, остави го да постои, на другия ден е по-различен. Peace

Вариантът на Бъни

Руски вариант

# 53
Аз съм го правила само веднъж ,но ми се получи много добре

# 54
Ами аз вече му пляснах отгоре около една чаша компот. Дано да стане все пак нещо от него, едно кило ябълки отидоха. Да, иначе сухички бяха ябълките и килото като че ли ми дойде малко. Не знам дали не сбърках, че смесих захарта в сухите съставки, а не при ябълките. Със захар щяха да пуснат повече вода.

# 55
  • In a surreal moment!
Шоко сладкиш по случай Цветница

Блатът е Бързият сладкиш с конфитюр на Маги с добавка чаена чаша орехи
Шоко заливката е като за торта гараш, двойна доза и с малко повече вода, че да попие.
Залива се охладения сладкиш с топла заливка.
Добре е да престои в хладилник поне 2ч.
При нас трудна работа Simple Smile Изяде се повече от половината топъл, топъл.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 21:00 от vivili6

# 56
  • Русе
Торта "Медовик" - с готови блатове от руския магазин "Берьозка" и варен крем. Специални благодарности на labrex за отзивчивостта и любезността   bouquet  bouquet  bouquet Радвам се, че и повечето момичета тук са такива  Hug  bouquet

Украсена по повод празника - Цветница

# 57
  • Плевен
Честит празник на всички именици!
От мен тортичка със захаросани цветя, която направих за юбилейна среща с колежки- вътре е торта"Дъга".

# 58
penmari, благодаря  Hug
Днес направих вариации по твоята рецепта...... с ябълки и овесени трици и овесени ядки в тестото  Laughing

# 59
Честит празник на всички! От мен френска селска торта с боровинки и малини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт