Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 161 150
  • 754
  •   2
Отговори
# 660
# 661
Capt_Flint , разби ме с последните си рецепти  bouquet smile3501 newsm10
 Genoveff , и Тирамисуто и зеленцето smile3508 smile3525

Ягодова торта от мен

# 662
Love`s Green Kitchen, салатката е просто уникална! Досега не се бях заглеждала така по салата Simple Smile
Пепи, ще се възползвам от рецептата за свинското, наистина изглежда ужасно вкусно!
lu4a, може ли едно парченце от тортата?   bouquet

От мен индийски бонбони

# 663
  • там където има винаги вятър
Capt_Flint кекса с дупки е  newsm10 Писах в блога ти.

newsm17 сподели какъв е тоя магазински крем. Извинявам се за спама, но защо не виждам къде мога да пиша на ЛС  Embarassed

# 664
# 665
  • Бургас
Capt_Flint кекса с дупки е  newsm10 Писах в блога ти.

newsm17 сподели какъв е тоя магазински крем. Извинявам се за спама, но защо не виждам къде мога да пиша на ЛС  Embarassed

mama iasi, аз отговорих на запитването ти там, ще отговоря и тук:)
Скрит текст:
замотало ми се беше най-обикновено българско нишесте банан и ползвах него, че не ми се ходеше да купувам друго. Ще стане и с домашен или друг вид крем. Не трябва да е много рядък, обаче, иначе ще изтича през дупките

lu4a, благодаря, но нищо кой знае какво...

Накрая една баничка

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 13:41 от Capt_Flint

# 666
Моята нова страст са овкусените води, не знам дали са ви попадали рецепти, тази за овкусена вода с портокали, лимон и джинджифил звучи много познато, прилича на лимонада, но е много по-свежа Simple Smile

# 667
Мусака и пълнена тиквичка

# 668
Кексът с дупки ме заинтригува, ще го пробвам непременно.  Hug
Страниците в темата отново са пълни с апетитни неща.  Simple Smile

Кадън буду кюфте по рецептата от "Палитра от вкусове" по "24kitchen". Станаха много вкусни.

# 669
Здравейте, момичета кокичета и Бонго Hug Не съм писала от месеци, не съм и влизала в сайта, много е променен! Само като разлистих последните няколко страници от темата, виждам, че тук си е все същото - пълно с големи вкусотии, някои от които вече набелязах да опитам  newsm44

Завръщам се при вас с Чийзкейк с ягоди. В рецептата съм писала крем сирене, но го направих с българското Крема сирене и стана много, много плътен и вкусен!

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 22:18 от ZorniZZa

# 670
Здравейте, момичета кокичета 

а на Бонго здрасти  няма ли?  Wink 
много апетитен чийзкейк, Зори!   bouquet

# 671
Здравейте  Wink

Capt_Flint, много ми хареса идеята ти за панираното сирене с орехи и непременно ще го пробвам. Мисля да панирам моцарела, въпреки че е по мека. Дано не се разпадне. Поздрави!

Katerina R., радвам се че ти е харесала. На вкус е много приятна, ако си любителка на патладжан.

От днес класически Медовик, като изневерих на рецептата на Селма, за да пробвам с повече блатове. Харесват ми и двата варианта, но тази на Селма става по- сочна, докато тази, която показвам е по- суха.

И от вчера Паниран кашкавал с паста Патафри

Хубава вечер!

# 672
Здравейте, момичета кокичета 

а на Бонго здрасти  няма ли?  Wink 
много апетитен чийзкейк, Зори!   bouquet
Бонго не е кокиче и за това е пропуснат  hahaha  вероятно не е намерила рима за цигане и за това не ме отбелязва.  а може и да не и се дава от десертчето   Joy

# 673
  • София
Пържени в кукър, с масло.

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 19:35 от Тайна

# 674
  • Варна
Луча страхотна торта,Пеп направо си крадвам филийка една а свинското ти е трепач,Карт вкусна баничка,Росонера отнасям ти тиквичката,Фортуна,Ланвинка,Геновеф,Гисчо-много апетитно,Зарница голяма вкусотия е,Лове чудесен медовик,ох Тайна...любими снимки
У нас за вечеря набързо котлетчета и пилешко

Общи условия

Активация на акаунт