Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 160 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
нали ще готвиш днес пак  Wink

# 736

Баница с последната тиква от фризера Peace

Сладкишче с глазура от сирене Крема и бял шоколад

# 737
  • София
нали ще готвиш днес пак  Wink
Не се знае, не готвя всеки ден.Размразяват се едни пържоли...

# 738
  • In a surreal moment!
да споделя без снимка, че този теменужен чийз е убийствен...направих го като парфе без чийз , а с кисело мляко и подложка от бисквити...теменуженият вкус е божествен

# 739
Да покажа и едно кремче от онзи ден - пудинг с чия и ягоди

# 740
Очите ми останаха в сладкото от рози  bouquet.

# 741
Гисчо много е привлекателен пудинга Simple Smile Взимам си една чашка  Wink

От мен Спаначена торта по рецепта от тук

# 742
Гисчо, страхотно сладко! Баба ми едно време правеше сироп от рози, много го обичах. Това е аромат от моето детство. Ако знаех  от какви рози го правеше и каква беше рецептата...Може би щях да пробвам да направя за моите деца.
Lu4a, като ти видях баницата с тиква и ужасно съжалих , че не се сетих да замразя малко.
 и от днес малко снимки :

закуската - мекици

таратор

нещо като дроб сърма, само че с пилешко месо

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 15:54 от choppi

# 743
Ами мен направо ме е срам да кача някоя снимка  Embarassed Вие сте като пуснати от Китчън24, моя кекс първо хубава снимка не мога да му издокарам  Crazy а вашите са като от списание  Heart Eyes

# 744
ти дай кекса, пък не гледай снимката за списание, или не е.  Grinning За предпочитане да е вкусен, отколкото красива снимка.  Peace

# 745
  • София
Ами мен направо ме е срам да кача някоя снимка  Embarassed Вие сте като пуснати от Китчън24, моя кекс първо хубава снимка не мога да му издокарам  Crazy а вашите са като от списание  Heart Eyes
Аз снимам с телефон и каквото излезе.

# 746
Моля ви, кажете ми как да кача снимка тук, не става с бутона "вмъкни изображение"  Cry

# 747
  • София
Моля ви, кажете ми как да кача снимка тук, не става с бутона "вмъкни изображение"  Cry
Първо се качва в сайт за снимки, после се копира адреса на снимката и се слага между вмъкни изображение.

# 748
я отиди на първа страница и виж дали някъде не пише "как се качват снимки"  #Cussing out
ако не в правилата на форума е описано.
иначе става както си го описала с "вмъкни изображение" , но преди това трябва да направиш нещо друго

# 749
Много съм руса  Crazy Но със сайтове със снимки няма да се занимавам. Ще ви гледам вкусотиите и ще точа лиги  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт