Ти какво сготви? Снимай, покажи! 117-та тема

• 161 133
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
labrex как правиш фасула с наденицата  Praynig

cveti__petkova, сигурно по най-мързеливия начин - слагам боба в малко вода, като заври - изхвърлям водата, наливам нова, и така 3-4 пъти същата процедура. После оставям боба да се свари, полу-, не съвсем и сипвам нарязани лук, моркови, чушки, тоя път сложих и едно сушена червена пиперка, хубав аромат придава. А, и малко чесън нарязвам наситно. Понякога накрая слагам домати, понякога не, сега сложих доматено пюре, много девесил, джоджен и копър. И съвсем накрая наливам малко олио, не запържвам боба. А наденицата е запържена преди сервирането, щото у нас на постното му викат гарнитура и питат къде е яденето. Пробвах една похвалена ми наденица на Житница, но нещо не останах очарована. Яде се, не, че е съвсем лоша, но....не ми по вкуса явно. Peace

choppi, прекрасна питка! Heart Eyes  bouquet  chef

И на Danielkka - чудесна е! Heart Eyes  bouquet

# 721
  • забравих си мисълта...
Venetta, какво е това в чашките на последната снимка?

Декорация e.

Labrex, благодаря ти!  Hug А твоят сладолед така ме съблазни, че изпратих мъжът ми да ми купи. Simple Smile

И от днес

Баница.

Мислех да я направя този път по рецептата на Морена, но намалих маслото наполовина, яйцата също, пълнежа също го промених малко и накрая не я залях с мляко, както Морена е описала, а я изпекох и я залях чак тогава с мляко, както е при божествения тиквеник на Селма. Или направих комбинация между рецептите на Марена, Селма и моята за пухкава сладко солена баница. Тази обаче е само солена.

Ha мен лично ми е малко мазна, но пък е невероятно вкусна. Отгоре и отдолу е хрупкава, а вътре пухкава.

# 722
Момичета,labrex,благодаря ви,страшно много ме стимулирате така  Hug
Днес домашните си поръчаха сърми,таратор и кекс,сега ги почвам,ако някой има време нека метне някоя рецепта за кекс с прясно мляко,че имам в повече  Peace
  Hug Hug Hug

# 723
# 724
megans, нареждам се за пържолка с картофи  Heart Eyes
choppi, G&B, чудесни питки,у дами, браво!   Peace
Sincerita_11, много апетитни хапки, ей това се казва разядки!
Лабрекс, много добра идея за зелен омлет, тия дни са ни наред яйцата, ще направя на милото   bouquet
Capt_Flint, дай една катмичка  Grinning

у нас имаше панирани кашкавал, сирене и пилешки пръчици

и мъфини с тиквички, сирене и колбас

# 725
labrex , pep-4o, благодаря! Bongo, днес ще се изложа с едни чушки бюрек, но за утре ще си взема бележка..
чушките

и Медовик за 1 час на Селма, наистина ми отне 1 час

и парченце

# 726
Днешния тутманик.

# 727
В края на деня,отчет  Hug
сърми и таратор

кекс

mimi0585,тутманика ти изглежда прекрасен  Hug,choppi ,страхотни неща си сътворила  Hug

# 728
Здравейте. Нова съм в темата, но се надявам да харесате снимките. Тъй като, като кача по нормалния начин снимките излизат огромни, съм дала линкове Simple Smile
http://prikachi.com/images/230/7349230e.jpg    Катми
http://prikachi.com/images/242/7349242l.jpg     Ньоки със сос Болонезе

# 729
  • София

Панирани тиквички.

Палачинки и крем с ягоди.

Мислех да ги пазя за запис в новата тема, но е късно.Ще измисля нещо друго.

Валентина,добре дошла! Можеш да ги качиш  и в снимка.бг, излизат нормални, а и има начин да се смаляват,  прочети в линка в първия пост, има обяснено как се смаляват. Peace

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 19:16 от Тайна

# 730
Моята нова гордост - сладко от рози

# 731
Това вече е УНИКАЛНО!Поздравления  Hug
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 732
Това вече е УНИКАЛНО!Поздравления  Hug
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Благодаря! Аз много му се радвам! Simple Smile Сега планирам и сок от рози, но да видим...

# 733
я, никой не иска да пише  Laughing

# 734
  • София
я, никой не иска да пише  Laughing
Чакат новата тема.Аз си изгърмях патроните. Peace

Общи условия

Активация на акаунт