Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 59 736
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм на финала на Джойленд. Имам още 50 стр. Да видим как ще завърши!  Blush

# 481

След Купола, този изобщо няма да го пробвам. Tired

# 482

След Купола, този изобщо няма да го пробвам. Tired
Аз нямам никакво намерение да го пробвам. Просто исках да си припомня разказа. Припомних си го и почнах целия сборник, отново.

# 483
Пуц, ти пребори ли вторият сезон? Аз не мога да се прежаля  Crazy

# 484
Аз не съм гледала сериала, добре ли е направен или е разочароващ? Имам предвид Под купола.

# 485
Аз не съм гледала сериала, добре ли е направен или е разочароващ? Имам предвид Под купола.
От първи сезон гледах 3-4 епизода и до там.

# 486
Първият сезон беше нещо между трагедия, лоша актьорска игра, невероятни решения на сценаристите, от които можеш да се посмееш от сърце  Mr. Green
Добре, че имаше един Барби да краси екрана  Flutter
Да поясня, че сериала няма нищо общо с книгата освен името и купола, като дори и той е под въпрос  Laughing

# 487
Ясно, пак е направен по холивудски  hahaha Книгите са прекрасни, няма да си развалям вкуса със сериала  Grinning

# 488
А във втория сезон, Мария, всичко това е изведено на дори ОЩЕ по-високо ниво.  hahaha hahaha hahaha Гледам от извратено любопитство да видя още колко по-тъп диалог може да се напише и още колко по-безумна сюжетна връзка може да се измисли. Не спират да ме изненадват -- винаги можело и още!

# 489
В страницата на Сиела по случай рождения ден на Кинг има публикувани много добре избрани цитати.

“Всички ние дължим една смърт и изключения няма, зная това, но понякога, о, Господи, Зеленият път е толкова дълъг”.

☠- “Времето отмива всичко, независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко, времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак, а понякога ги губим в него.”

☠- “Порастваш, ставаш мъж, свикваш да получаваш по-малко, отколкото си се надявал, и изведнъж откриваш, че на машината за мечти виси огромна табела с надпис “НЕ РАБОТИ”. “Преди да махнеш прашинката от окото на ближния, погрижи се за гредата в своето.”

☠- “Музите са призраци, които понякога идват неканени.”

☠- “Скръбта е като пиян гост, от когото не можете да се отървете, защото все се връща да ви прегърне за сбогом!”

☠- "Нещото под леглото ми, което чака да сграбчи крака ми, не е истинско. Знам това, но също знам, че ако съм внимателен и държа краката си под завивката, то няма да ми сграбчи глезена."

☠- "Никой не може да каже какво точно те превръща в друг човек. Никой не може с думи да опише онзи тъжен и самотен период от живота ти, прекаран в ада. Няма рецепти как да се промениш. Просто оцеляваш. Или умираш."

☠- "Пътят към ада е постлан с наречия."

☠- "Мечтите остаряват преди мечтателите."

☠- "На тяхно място не бих си харчил парите за филми на ужаса - каза Ричи. - Просто щях да си стоя у дома и да зяпам в огледалото. Голяма икономия."

☠- "Не е толкова зле, че животът е като тясна греда над бездънна бездна – греда, по която трябва да вървим със затворени очи. Това е лошо, но не чак толкова. Понякога освен всичко друго ни бутат."

☠- "Досега стълбата винаги ни бе издържала, това означаваше, че и занапред ще ни издържи — подобна житейска философия води до печални последствия много хора, дори цели нации."

☠- "Земята се върти, това е всичко. Можеш да се въртиш заедно с нея или пък да спреш, за да протестираш, в резултат на което да бъдеш изхвърлен от движението й."

☠- "Когато живееш някъде и искаш да го напуснеш с нещата, които би побрал в един сак, всъщност това място никога не е било твое от самото начало."

# 490
# 491
"Играта на Джералд"  Blush

# 492
  • София
Втората снимка е от "Мизъри".

Кати Бейтс играе и в двата филма, но вторият е "Долорес".

# 493
Ново издание на "Томичукалата":

http://www.bard.bg/book/?id=1850

# 494
Ох, в момента я чета на чужд език и върви много бавни ooooh! hahaha Браво на Бард, че я преиздават. Не и слагат безумна цена(все пак е близо 800 страници), а и заглавието си е точно, не като при преиздаването на "Плеяда" "Томинокърс" ooooh! Останаха само "Долорес Клейборн", "Момичето, което обичаше Том Гордън" и "Буик 8" от непреиздаваните в последните 10 години. Дано и тях видим в най-скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт