Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е предстоящата неиздадена книга на Кинг, която очакваме?
Можете ли да ми помогнете да намеря "The Plant", "Mile 81" и "Riding the Bullet" на български език?
Какво е мнението за книгата "Романът на Лизи"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е предстоящата неиздадена книга на Кинг, която очакваме?
-
Можете ли да ми помогнете да намеря "The Plant", "Mile 81" и "Riding the Bullet" на български език?
-
Какво е мнението за книгата "Романът на Лизи"?
-
Кои книги на Кинг са подходящи за начинаещи читатели?
-
Как се казва сборникът с разкази за тенисист, оживен град и мазе, пълно с плъхове?

) към тях.
И да не пропусна някоя новост и без друго последните 2 години отново с кеф съм се завърнала към Кинг и с радост все още намирам нечетени от мен заглавия

. За някои читатели книгата е бавна, мудна и безинтересна. На мен ми напомни малко на "Торба с кости". Има само едно нещо, което не ми хареса в книгата, но няма как сега да ти кажа кое е то, защото е спойлер. Но дори и бавно да ти потръгне четенето й, дай й шанс, може да те изненада приятно.
пробваме, пък каквото - такова. Ако се хареса супер, ако не - затваряме я и смело към следващата