Темата за СТИВЪН КИНГ - №11

• 58 844
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София - Рим и обратно
И на мен Колорадецът не ми допадна. Единствената книга на Кинг, която не дочетох е.

# 676
И на мен Колорадецът не ми допадна. Единствената книга на Кинг, която не дочетох е.

Не съм я чела още.
За мен такава книга е Пътна мрежа. Много трудно я дочетох.

# 677
"Огън" е книгата която съм започвала и зарязвала  поне 3-4 пъти, но не съм се отказала от нея. Все ще улуча точния момент да я прочета.

Давай, ти си корава.  Sunglasses

Кали, тя "Колорадецът" не е колкото някоя на бай Мартин, де, какво ѝ се кумиш толкова.  Mr. Green Мисля си, че ще ти хареса, въпреки отзивите.

# 678
  • София
Пуц, вярно е, но ако знаеш какви тухлЕнца на други автори ме чакат, Колорадецът ми е последна грижа  Mr. Green

Аз пък "Огън" я прочетох на един дъх. Сигурно, защото много харесвам "За мишките и хората" на Стайнбек и аналогията с нея ме плени.

# 679
Е, той е нюнюнце, за един ден ще го сдъвчеш.  Mr. Green

# 680
  • София
Подстрекателка  hahaha

# 681
След неуспешния опит с Призрак и Играта на Джералд си взех Отмъстителите и а дано ми хареса. Град Отчаяние, която четох миналата година, ми стана много любима затова имам надежди за тази.

# 682

Flutter Току-що една приятелка се възторгна многословно от "Джойленд" -- първият ѝ досег с Кинг. Сега се готви да се метне на "Колорадецът" и на "Сияние". Досега не смеела да го чете, сега не може да спре да му се радва. Много обичам така.

# 683
  • София
Ох, като прочета Сиянието и винаги се сещам за Джоуи от Приятели как я криеше в хладилника Simple Smile hahaha

# 684
# 685
Някой може ли да ми изпрати електронно издание на "Мистър Мерцедес"? :S

# 686
ИБИС не престават да ни изненадват Party Ех, ако те, а не Плеяда, издаваха новите книги на Кинг, със сигурност онези никой нямаше да ги погледне. Корицата отново е страхотна, личи си, че наистина графичен дизайнер я е правил, а не някой, който за пръв път вижда Фотошоп. Отделно това е една от най-редките книги на Кинг в България. Остава само да преиздадат "Момичето, което обичаше Том Гордън", "Гняв" и "Буик 8" и грешка няма да имат.

# 687
  • София
Много хубава и лябима книга е  Бягащият Човек. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
  • София
Много хубава и лябима книга е  Бягащият Човек. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Определено!!!

# 689
Минавам и аз да изразя възторга си от кориците на ИБИС.
Почнах да си събирам всичко преиздадено на Кинг от тях, нищо че повечето книги ги имам.
Март ще излезе и Кери с нов превод. Тук специално се радвам и за превода, тъй като наскоро я препрочитах и на места си личеше, че определено може и по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт