Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 966
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
# 466
# 467
# 468
# 469
# 470
Аа Кате ще хвърлиш всичката мощ в козунаците  Mr. Green Peace

страхотни снимки Левиретови... Mr. Green
оох Ванката  го гледах сега...в лудницата голяма работа...като си говореше с другото аз  hahaha
невероятен просто  Mr. Green

# 471
лице на Богиня... Mr. Green и уили е единствен и неповторим...мерси за снимките  Wink

и какво Мексико малко ги е разтресло...те обикновено за да се разпишат в туитър...трябва я буря ,я цунами,я земетресение да има  Mr. Green иначе няма нужда

и аз го гледах Ванката голям образ....много му тичаше усмирителната риза...ама тези доктори как на доверие карат...ако всички психиатри бяха такива...то от луди нямаше да се живее...сега Ернанко ще избяга и сигурно пак ще си вземе Марина...той нали без нея не може да живее

# 472
аа Ернанчо като си говореше сам страшен пич  Mr. Green абсолютен любимец...ама нормално беше да се поядоса малко и вас така да ви затворят

Тони хич не е било малко... Laughing яко шейк  Mr. Green хубавото е ,че този път няма жертви...но 7.5 е много силничко...и то за събуждане точно ... Mr. Green вместо аларма  Shocked

аа каква ти богиня,тя Химена дори не е красива .... hahaha според болшинството ..фенки на Ели  Mr. Green а на тях се вярва  Mr. Green

# 473
аа десните фенки са моите очи..каквото кажат това е  Mr. Green вярва им се напълно  Mr. Green

аз друго си мисля...всички латино известни,че и не само латино...почитат по някакъв начин...Габо...хайде аз разбирам тук може да не се знае...но той е един от най-ярките представители на Реализма...втория ми идол от испанскоговорящите след Сервантес...на тях им е голяма гордост,оставям настрани факта ,че е световноизвестен...тази Ели,че и Уилям...такива терци ли са...необразовани ли са,не мога да разбера ...
то е до уважение  Crossing Arms

# 474
Ее Тони не така сега...не всеки е така начетен  Mr. Green

но Уилям нали последно се учеше на Хосе Марти ...ще започне рано или късно...

аа за Ели не знам..кое от двете ти предложения и пасва повече  hahaha

иначе за Габо...аз от тези които следвам нямам такъв екземпляр-терца,както ги наричаш hahaha

просто човека си го заслужи...беше голяма личност  Peace

# 475
Е Кате ...не може да си латиноамериканец,да се имаш за начетен човек...и да не си прочел поне..100 години самота.... Peace не е възможно просто

# 476
.тази Ели,че и Уилям...такива терци ли са...необразовани ли са,не мога да разбера ...
то е до уважение  Crossing Arms

Уилям не е в туитър от много време...  Thinking      16.03-рождените дни на децата....3.04.-клуба с доминото...04.4. мисълта от Хосе Марти....
Аз си мислех,че заради Маркес може да наруши мълчанието..... Thinking
Не му е присъщо да е толкова дръпнат.... Thinking
А Ели,...  тя няма толкова интелект...честно казано... Naughty/че и приятелките и....никоя не споменава за загубата на твореца....,но ако трябва да съм честна...не го и очаквам от тях точно...интелекта ...им личи просто...../
появи се с това:

Скрит текст:
Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19  3h
Eres malaaaa... Hahahah 😘😘“@JanettsyC: Y así quedo mi bella después de su entrenamiento de piernas 💦💧💪 #SisePuede

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 23:27 от iss0o

# 477
Уилям сега...не е много зает...освен със драгото си Аз... hahaha

ее прав си за 100-те години...принципно...аз принципно много се дразня на подобни хора...но се мъча да го преодолявам..трябва да се разбере,че някои са с по-различни интереси.

оо Ели...вие пък от нея чакайте...тази 5 книги,ако е прочела в живота,пак е ура  Mr. Green

# 478
аз не зная какво му е присъщо на уилям...ама сега  се прави на абсолютна терца...и на вашите празници съъщо...впрочем

оо Елито аз я карам на подразбиране с уилям..Кате,тя 5 книги ако беше чела...ехеее..щеше да и личи  Mr. Green

# 479
ее прочела ще е все нещо...недей така..но не ще е било достатъчно  Mr. Green

аа за празниците..за деня на влюбените...може да се оправдае..че това си е по така иннтимен празник и ако човек има душевни терзания и не му е до любовни честитки примерно  Mr. Green

но за 8 ми март...при положение ,че 97,81% от фенките му са жени  Mr. Green ... беше доста неприятно...пък аз тогава,когато още го следвах,даже колажче с него му бях направила...кофти беше...

Общи условия

Активация на акаунт