Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
как пък го изчисли тоя процент  Joy Joy

ти вече не го ли следваш... hahaha

# 481
изчислявам..аз всичко  hahaha

аа аз не го следвам сега,на изпитателен срок ми е...ама така като го гледам...няма да прескочи дезафортунаменте... Mr. Green

# 482
# 483
тук всички ли сте поддръжници на реализма.... Whistling
аз си мислех,че само Тони се е задълбал на там... Mr. Green
ноо за латиноамериканците...не е много нормално...да го пропускат  Thinking
уилямчо трябва повече да ходи да играе домино...там е научил нещо от Марти...може пък да научи нещо и от Маркес

аа Ели и не очаквам ...все едно от българската Ни ло.....да чакате... вест от умрял...малко се получава

# 484
направо еднояйчни близнаци  Mr. Green модата е железна..шапчицата,очилцата  hahaha

нали и на химена...и набелязаха типа русо и мускулесто  Mr. Green

# 485
аа този тип,коя не го харесва  hahaha всъщност моя е различен ,но имам 5-6 изключения да речем

сините очи са ми много слаба позиция...който атакува с тях..слаба защита  ooooh!
аа особено пък сини очи и черна коса..това е някакъв рай...ама се размечтах много  Mr. Green да си дам спирачка най добре  Mr. Green

# 486
Кате,ама той типа винаги може да се поизмени според желанията...ти само кажи кой искаш...ние с Тони ще ти го хванем ...лещи ще му сложим,ще го боядисаме...и е готов за сватбата..която ти с нетърпение ще чакаш  hahaha hahaha

# 487
 newsm51-за сценаристите.... Wink

-Записахме една любовна история заедно....
-Дори погледите ни са други...
-Да ,невъзможно е да скрием толкова любов..!Когато си влюбен се усеща дори в порите на кожата!
Знаеш ли?.... Кълна се..., не вярвах ,че ще срещна любовта!Кълна се!А сега,...Сега знам,че е по-важна от всичко на света,..по-важна е от това,което мислят и говорят хората...Затова се радвам,че можеш да видиш в очите ми какво означаваш за мен!
-Аз също научих,че езикът на любовта е в очите...и живея за радостта да те гледам....

-Ние с тебе ще се оженим!....Тези,които са против ...ще трябва да приемат,че се обичаме  ...и точка!....
-Иначе ,аз ще ги накарам да приемат!

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 00:36 от iss0o

# 488
аа този тип,коя не го харесва  hahaha всъщност моя е различен ,но имам 5-6 изключения да речем

сините очи са ми много слаба позиция...който атакува с тях..слаба защита  ooooh!
аа особено пък сини очи и черна коса..това е някакъв рай...ама се размечтах много  Mr. Green да си дам спирачка най добре  Mr. Green
Кате ,а жълто -зелени, с леки лешникови оттенъци /като на хищник.../ не харесваш ли? Wink

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 00:54 от iss0o

# 489
ох пак за сватби ми говори..човек да не е в добро настроение ей  Mr. Green

Химена не нарушава линията,ама защо пък да я нарушава hahaha така е добре ..само русо

# 490
аа този тип,коя не го харесва  hahaha всъщност моя е различен ,но имам 5-6 изключения да речем

сините очи са ми много слаба позиция...който атакува с тях..слаба защита  ooooh!
аа особено пък сини очи и черна коса..това е някакъв рай...ама се размечтах много  Mr. Green да си дам спирачка най добре  Mr. Green
Кате ,а жълто -зелени с леки лешникови оттенъци /като на хищник.../ не харесваш ли? Wink
аа порода Котки ...харесвам,как да не харесвам  Joy  Mr. Green и изразителни кафеви очи също...много харесвам...но на върха на хранителната стълбица са ми  сините
но най важното е как те гледат,не с какво те гледат  Mr. Green за принципа нали  Mr. Green

# 491
за принципа си права  Joy .. hahaha

моя тип също са "породата Котки " ...и това не включва Уилям да сме наясно...докато не сте казали,че пак ми е излязъл късмета  Mr. Green Naughty

# 492
исках да кажа семейство Котки...ей веднага да се подиграеш  hahaha ...тъкмо това ми дойде на езика..тоест на клавиатурата...че си роден за уилям...но съдбата ви е разделила...със същия пол... hahaha

# 493

моя тип също са "породата Котки " ...и това не включва Уилям да сме наясно...

Е еее,....как така???  #Crazy Не харесваш магичните  очи на най-красивата ...котка...!!!  #Crazy

То не е до късмет,....а до това дали си ...ценител! Wink

# 494

моя тип също са "породата Котки " ...и това не включва Уилям да сме наясно...

Е еее,....как така???  #Crazy Не харесваш магичните  очи на най-красивата ...котка...!!!  #Crazy

То не е до късмет,....а до това дали си ...ценител! Wink
оо не аз тук харесване в друг смисъл...говоря за женските котки аз  Mr. Green уилям е красавец...ама все още не съм се разочаровал от вашия пол,че да го разглеждам като от "семейство котки"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт