Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 906
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
ами как да не изглежда уморен човека....тази млада вихрушка..докато и стига темпото...все пак на тази възраст и сърце трябва да се пази,кръвното да се следи  Mr. Green ....от друга страна и онази пък изтънява нервите как да стане  Mr. Green

аа за напомпаното...вие забелязвали ли сте...че уили...има повече пълнеж в гръдната област от химена... Joy Joy това някакви фенове също го бяха коментирали...къд едни снимки където в църква с едни сини дрехи...още не е излъчвано май...та там е фрапиращо .. hahaha hahaha

а..ей това

и тук е надарен...ама кой съм аз да давам оценка на туй божество  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 00:26 от karltol3

# 601
Христос воскресе!

Повече Вяра,Надежда и Любов за вас,вашите близки и всички българи!

Нека Господ помогне  и на  Уилям и Химена да вземат правилните за живота си решения!

# 602
Уилям май е единствения човек на когото му отиват и бръчки,и  сенки ,и торбички под очите,... Wink

и тук е надарен...ама кой съм аз да давам оценка на туй божество  Mr. Green

Тук ми е с перфектна визия-капитан Фабре... Peace
После....си е Уилям..

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 00:33 от iss0o

# 603
Уилям май е единствения човек на когото му отиват и бръчки,и торбички под очите... Wink
аа искаме го без тях....батерията заредена на 100% какво е това бръчки този сасухрен вид на 33...ами на 43..това е идеалната възраст за едн мъж...идеалната... какво е това... хич не разбирам..Ели ли го е съсипала така..то последната година две така  Crossing Arms

# 604
ама уили много изпъкнали форми имал  Joy Joy ей опасни сте,къде ме карате да гледам   Joy

те бръчките и сенките...не го загрозяват...ама го застаряват...ние се шегуваме за годините перфектни са даже към 35 е още по перфектната възраст за мъжа... ама не е нормално ...и с Химена много си личи...нейното гладко личице и толкова свеж вид ... Mr. Green

# 605
какво е това... хич не разбирам..Ели ли го е съсипала така..то последната година две така  Crossing Arms

Кате,тази визия я има някъде от август....След Финала на Бурята..показва съвсем уморен вид...не вярвам снимките за Воалът или Сабритас да са го измъчили толкова... newsm78 Нали е по-леко, отколкото да снима сериал?Загуби и блясъка в очите си.Особено личи  от снимките с приятели в заведения....Всички са развеселени,...,а Уилям е  някак отнесен и тъжен...усмихва се само с устните,а очите.....Нещо се случва във вътрешния му свят... Thinkingи се отразява на външния му вид.... Thinking

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 00:52 от iss0o

# 606
аа хич не е от финала на бурята...за тъжна физиономия не знам..ама застарелия вид му е след шоуто с танците...всеки си има някакви терзания...но той работи с външността си...просто не може да изглежда така сега...както трябва да е на 43..защото като стане на 43...   и без много талант...пазара изхвърля...

# 607
Явно има много терзания,от всякакъв род! ....Виж,на клипчето за рождения ден,въпреки уморения вид...сияеше.. Wink
Ох,как искам да го видя влюбен и щастлив! Praynig

# 608
Явно има много терзания,от всякакъв род! ....Виж,на клипчето за рождения ден,въпреки уморения вид...сияеше.. Wink
Ох,как искам да го видя влюбен и щастлив! Praynig
оптимист човек съм..ама не се вижда на хоризонта такова събитие в най-скоро време поне...

# 609

оптимист човек съм..ама не се вижда на хоризонта такова събитие в най-скоро време поне...
Добре,...не искам да го виждам,...но нека  той да се чувства влюбен и щастлив! Praynig

Кога ще поздравим с Възкресението източното крайбрежие на Щатите,Пуерто Рико и Гуадалахара?
Химена,май ще е последна... Thinking

В туитър Европа вече поздравява .... Thinking

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 01:20 от iss0o

# 610
маями,Пр...след 7 сутринта...

гуадалахара...след 8  Mr. Green

# 611
# 612
Поздрав за  всички ...с възкръсването на Надеждата:

Damian,Marina - Dos amantes-превод:

http://vbox7.com/play:1304ad8329

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 02:32 от iss0o

# 613
аз последния си го следя...от време на време...и втория,ама първия много на нагоре мми идва

http://www.vavel.com/es/baloncesto/nba/340046-los-angeles-clippe … recto-online.html

за съжаление..пуебло де нуестра сеньора де анхелес собре ел рио посинкула...се изложиха

# 614
аа срещата на калифорнийците ли си гледал...аз си следя сам фаворитите,че ако навсякъде всичко трябва да гледам Mr. Green ...вие май сте все в източната конференция....само аз си оставам заападната  Mr. Green ..вижте аз заради уили подкрепям оклахома например... Mr. Green

хайде лека вечер и приятно посрещане на празника  Hug

Общи условия

Активация на акаунт