Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 902
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Още един поздрав...невероятните кадри...36-ти,37-ми,38-ми епизоди...

http://vbox7.com/play:e01545e174

Тук е с български субтитри....знаменитите първи епизоди Peace:

http://vbox7.com/play:f97612af80

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 02:46 от iss0o

# 616
Лека нощ!

# 617
Негово Величество се появи .... omm

jessica hernandez  1h
I saw William Levy at the gym!!!

Още от дамата:
jessica hernandez ‏ Apr 17
william levy car being washed!!

jessica hernandez ‏  Apr 16
William at the gym... él es tan hermoso @alaskarunnergrl @jimenag72696 @Gabbin_Gabby @KrisJenner @Techy28Diaz

На сета на " "Change of Heart"... WinkТова търсех преди известно време.... пак с GSM в ръка ... Wink
jessica hernandez   Feb 25
William levy Nuevo photo

thumbsup
163.000 fieles hicieron que #LaTempestad de @WillyLevy29 y @XimenaNR marcase máximo histórico en @LaSiete_TV con un gran 1,5% share

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 04:15 от iss0o

# 618
Привет Левирети!

Весело посрещане на празника  Wink

тази снимка мисля,че е от преди..струва ми се че съм я виждала  Thinking

# 619
Привет Леви рети!

Дано Девата на морето им помогне да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

Величеството се появи:

@reirojas: Aca les mando esta foto junto a @willylevy29 que la pusiera y les mandara muchos besos a todas sus fans

Reina Rojas ‏@reirojas  6h
Con esta sonrisa bella de mi @willylevy29 que hace delirar a muchas .

@willylevy29 disfrutando con amigos,  gracias a Lazara Larrinaga

@willylevy29 de fiesta junto a sus amigos... Foto gracias a Ismael Rodríguez vía FB!

Nueva foto de @willylevy29 disfrutando de la fiesta con amigos, vía FB gracias a Blanca Carbajo

Nueva foto de @willylevy29 disfrutando de la fiesta con amigos, vía FB gracias a Tete Mora Arriaga

20m
PHOTO: @WillyLevy29 - Con el Coco Y el Willy party time William house good time with the friends http://instagram.com/p/m_2naxlnMn/  by ismaelrodrigu3z

16m
PHOTO: Compartiendo con @WillyLevy29 orgullo cubano #paisano #granserhumano en el cumpleaños del sobrino http://instagram.com/p/nAIf7tB8Fm/  by @LisVega

Подреждането при най-скоростните мъже днес:
  27m
Brilliant driving from both! @LewisHamilton’s 25th #F1 win, equalling Niki Lauda’s record! #TheBeastMasteredTheEast

Приятно прекарване на празника!

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 13:02 от iss0o

# 620
Привет... Ле...аа не...дами и господа...ще е  Mr. Green

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! Wink

казвате увяхнал,тъжен...горкия...голяма тъга е било снощи като гледам ....

# 621
и ако се чудите за карими...

S E L E N A ‏@kariimyy 4h

Buenas noches 💋💋💋 pic.twitter.com/KJYPLdnTYV

ако ти казвам сбогом не е защото не те обичам,а просто защото един ден си дадох сметка,че съм те обичала така,че съм забравила да обичам себе си.

S E L E N A ‏@kariimyy 15h

Hay sueños que se rompen en traiciones cuando una persona tiene dignidad...
има мечти,които се разбиват от предателства,когато един човек има достойнство....

# 622
Привет ми хенте ....ретов,за липсващите букви на клавиатурата ми се сърдете...не ги изписва нещо   Mr. Green странна работа  newsm78

Христос воскресе!
а как е Христос Воскресе при католиците... Mr. Green или да чакам Катето да ни поздрави  Mr. Green

при най скоростните...Бътън как ще се изложи така  ooooh!
хубаво за Алонсо поне  Mr. Green

# 623
хайде и малко мъже да сложим,че нещо не ги виждам иначе...
само метросексуални тук ...

# 624
ама уилям защо е толкова тъжен тук  Thinking .... сигурно на сила са го замъкнали тук горкия...сигурно онази е заплашила да му хвърли децата през балкона,(тя нали е извънземно откачена) ..и той какво да прави ... няма избор човека  Naughty недейте така  Mr. Green

Химена ...това ако не разбере...значи не е човек Naughty ...как няма да му влезе в положението
жив да го ожали човек  hahaha

Приятно изкарване на празника... Hug

# 625
Еми добра логика...може и права да си като се замисля  Thinking боже тази жена е само за усмирителната риза на Ернан,тогава...само където още уилям с каичица не сме го видяли  Joy Joy
ей това е мъжкар,само така уили... Peace Peace

аз ще и стана вече абсолютен фен тип умирай трудно  hahaha ...само кажете вие за моето големичко момиче  Joy Joy Joy

# 626
и ако върнем малко лентата към моето голяяямо момиче

Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19 Sep 30

25...

тук и се иска сигурно да е на 25  Joy Joy  Joy

Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19 Sep 16

Enjoy every moment life gives you!! pic.twitter.com/ytlV6raSOY

# 627
# 628
охх щях да ви поздравявам...ама като видях аватара на Наваретко и се съсипах
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo  ох разрева ме бе човек...ей сега ще се оправя  hahaha

# 629
ето сега като нормалните хора  Grinning

Христос Воскресе !Желая много благополучие и просперитет на всички вас и семействата ви!
а ако желаете по католически
 Mr. Green

Нека светлината на негово Възкресение замени тъгата в духа и сърцата ви.Нека продължавате да чувствате спойкойствие и мир.С най добри пожелания за този Великден! Wink

Общи условия

Активация на акаунт