Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 874
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
брей аз мислех,че се майтам,че леви минава партньорките си наред..а то наистина ма  Shocked

този е истински казанова  hahaha hahaha няма пропуск..така чак не ги яха хващали  Mr. Green

# 736

това прилича на тв нотас  Mr. Green ...ми да минава човека...като ти дават вземай,като ти искат бягай  hahaha hahaha

# 737
брей аз мислех,че се майтам,че леви минава партньорките си наред..а то наистина ма  Shocked

този е истински казанова  hahaha hahaha няма пропуск..така чак не ги яха хващали  Mr. Green

Катето е компетентна за тази дама....Беше споменала ,че Жаки е казала,че Уилям е голям женкар....и съжалявала Ели...нещо такова.... Thinking

# 738
ах и това ли тв нотас напипахте...опасни сте... hahaha hahaha

тв нотас обичат уилям.... hahaha и интерсно,че все една и съща е историята...само дамата е различна  hahaha hahaha

# 739
А Жаки вече си има хубаво семейство прекрасен съпруг,няма какво да я коментирам...стари работи  са това Peace

ама на уилям...само жаки да му беше и майте..добре...ама ...то него във почти всеки брой на тв нотас го има през годините и все с различни  hahaha

# 740

тв нотас обичат уилям.... hahaha и интерсно,че все една и съща е историята...само дамата е различна  hahaha hahaha

С Химена е различно.. Thinking.Не говоря,че е най-красива....то това не е чак от такова значение....Той просто сияе  в Бурята...Химията им е осезаема,смеят се,закачат се....Химе е интелигентна ,млада и емоционална....Уилям май не е общувал с такъв тип жени....Различно е...Той е различен сега....и си личи,че е сериозно....този път.

Защо не са го хванали така да целува Химена?...Сега явно много внимава.... Thinking
нали го раздава  учител....в теленовелата ...може и в нещо друго....Какво ли е усещането да си звезда,  да си играл първи  с Мис Вселена  и  да си я учил  и и  давал съвети....?  Wink

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 03:22 от iss0o

# 741
ами точно сега пък най-малко сериозно ми се вижда на мен  Thinking

# 742
ее добре прави човека...и защо е напуснал теленовелния свят...хем се забавлява...с жени ,хем и пари печели...работа мечта  Mr. Green

# 743
е в какво да и е учител освен в теленовелата..тя в другата категория би трябвало да е обиграна,не мисля,че с пуерториканеца да чакали сватбата както аллах повелява  hahaha

# 744
Един алфа мъжкар е с голям опит и винаги можеш да научиш нещо... Wink
Сега сериозно....мисля си ,че този път Уилям е истински впечатлен...и  объркан от това...Много си подхождат  емоционално  и  се допълват душевно с Химена... Peace

# 745
Привет алфи омеги и сие  Joy

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 2h

Buenas noches a todos😊Gracias por sus mensajes ❤️ los amo😘

Химена благодари за съобщенията...сигурно за Великден  Mr. Green

карими се е вихрила тази нощ

S E L E N A ‏@kariimyy 8h

Es que no se si lo notas; pero te estoy sacando de mi vida...
не знам дали забелязваш,но съм те отписала от живота си

тук обаче смисъла не мога да хвана  newsm78
S E L E N A ‏@kariimyy 2h

Si una vez te ame en la vida; no lo vuelvas a decir...

# 746
Омегата не пропуска алфа протагонистка  Mr. Green то лошо няма...да се забавлява човека  Mr. Green като има  hahaha ама хич не го разбирам и аз защо е оставил теленовелите...това наистина е работа мечта   Mr. Green
обаче Ели как да не я съжали човек  hahaha  но тя е и такава зодия...рогата са и били писани ...

Ири за фантастично оптимистични желания,то не че и нещо зависи от нас  hahaha
за съжаление ХАХ ням да го бъде и да ни се иска  hahaha ...но лично мнение...примерно аз да съм да кажеш чак  толкова красив мъж като не съм срещала...да се вържа...ама Химена...голям автогол си е вкарала...и със сигурност го е осъзнала ..уви  Mr. Green

# 747
Привет,алфа и омега темпестадки!  Mr. Green

ура за уили...без пропуск е това момче...аа Кате в тези теленовели..няма ли категория за най влюбчив актьор  Joy Уили ще обере всички лаври hahaha

ох смешна работа  hahaha
аз разбирам да са си понаправили положителните услуги...но момиче като нея да се задълбочи с такъв тип...хич не е добре...да не разбират нейните фенки  hahaha че ще я подберат ...те биха били прави според мен...но личния живот все пак е личен нали  Mr. Green

# 748
Привет,омегалевиалфарети Joy Joy

на мен най-кофти ми е за адаша Карлос Наваретов  hahaha ще му докарат някой инфаркт девата да пази ...ама аз да съм или аз да съм умрял досега или да съм го убил него  hahaha

както казват онези мустакатите съседи...лесното да идва  Joy Joy

аа на Омегата наистина му трябва...алфа награда...за алфа влюбчив актьор...ще избие конкуренцията  hahaha

# 749
Кате виждам те  hahaha защо пак си кукнала по нощите
хайдее  Mr. Green
S E L E N A ‏@kariimyy 2h

Si una vez te ame en la vida; no lo vuelvas a decir...

Общи условия

Активация на акаунт