Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 887
  • 754
  •   1
Отговори
# 90

защо уплашихте се,че ако е тя темпестада щеше съвсем да затъне ли  Mr. Green

....вие благословите Мехия...но не знаете една подробност...за проекта  темпестад....главните герои ,които искаше мехия ...без абсолютно никакво колебания бяха Уилям и Талия...онази за която говорихме...и щяхме да си имаме 45 годишната Марина...не се шегувам...добре,че дамата имаше ангажименти,че с избора на Мехия сеир щеше да има....Силвия...е млада поне ...30 и няколко...

Ами то няма химия.... ShockedГледах 5-6 пъти....не усетих...
Аааа ...,Талия как да  изиграе девствено момиче...!? Naughtyтрябваше да променят сценария... hahaha

а защо те в мексико много се пазят Joy Joy Joy ..е не не е чак толкова...но да речем,че има куриозни случеи,но са рядкост... hahaha

# 91
Ох Кате...ще ме затриеш ти hahaha hahaha 45 годишната Марина вика  hahaha ти съзнаваш ли,че за един миг уби всички фантазии на дамите около тази възраст,които ни четат Joy Joy Joy

ето защо няма така харесвания филма....те мексиканците нали харесват да гледат такива разлики..представете си колко интересно....идва 12-13 години по-голямата шефка...и рибарчето младичко се влюбва..идеалния сюжет....тогава щяха да оберат навсякъде награди що има  Joy Joy

аа не такова нещо не съм казала...всеки,на колкото се чувства ...то и майка да питам...и тя е първа за Фабре  Joy ...няма връзка с това ,ама сега да играят...на екран..той уилям леви последна теленовела решил да направи....и да му осигурят такава партньорка...този Мехия...е умопобъркан... ooooh! ..въобще откъде им проблесна за химена хич и не знам...

# 92
те на Талия сериозните и сериали...започват 87-ма...моята любима година  Mr. Green ...а Химена дори не е била запланувана тогава   hahaha hahaha за какво говорим...

# 93
ее как химена е родена началото на 88-ма...запланувана е била тогава...че може вече и мейд ин чайна да е била  hahaha hahaha

и аз се чудя за какво говорим...но може би това е било тайната на рейтинга...колкото по нелепо стои една двойка...и колкото повече химия няма...филма е толкова по перфектен  hahaha аз това научих от латино бранша  Mr. Green

# 94
 thumbsup     love001 smile3521 newsm17

https://www.youtube.com/watch?v=ZhqFwTHjsTg

Най-умопомрачителната визия на Уилям.... ommИ химена е божествена тук...страхотно и стоят тези цветове....

# 95
ей да не ви погледне човек преди лягане...при цялото ми уважение към по възрастната аудитория,но Кате кошмари ще ми докараш с 45-годишната Марина  Mr. Green може ли такова нещо....ами тя Девата хубаво ги е опазила..ама я си представете ако беше станало факт  Mr. Green ...сеир е малко...и на мен ми е интересно как щяха да я представят ...за девица...от Гуаделупе  Mr. Green ....но щом там пък се пазят  hahaha ...те по зле от турците бе... hahaha

# 96
Тони бих могла да ти отговоря както само аз си мога  hahaha обаче Наваретко...е прав,не бива..да се подценява зрялата аудитория  Wink
и ако не ни избягаш третия път....лично ще ти отговоря  hahaha

аа аз ли съм виновна...че не спиш,ами будуваш  Mr. Green

охоо карими отведнъж се е активизирала....гледайте само  hahaha

Retweeted by S E L E N A
CAFE! ‏@CafesitoConLech 6h

No confio en la gente que se hace pipi en sus pantalones...
не вярвам на хора които пи..аят в гащите си  Mr. Green

S E L E N A ‏@kariimyy 2h

No prometas que vas a cambiar...
не обещавай,че ще се променяш

охоо и резервирано полетче...в посоха Гуадалахара интересно уотсън  Thinking Mr. Green

S E L E N A ‏@kariimyy 4m

No me pidas volver a caer en el juego de las apariencias..
не ме карай отново да падам в тази твоя игра

кой се опитва да оплете така горкото дете карими,че се ядосва така ...но ентиендо...не разбирам smile3506

# 97
Кате..толкова ли ти е трудно да разбереш ...ами напъни още малко блонди гена...и ще се справиш  hahaha hahaha

и много кратко пътуват...по едно часче...че аз така всеки ден мога в гуадалахара да ходя..ако живеех на държавния фонд  hahaha hahaha

# 98
Тони не става...блонди гена е блокирал....слънцето много ме е напекло сигурно  hahaha

# 99
и защо така...на слънце ли ви държат...това не  емного хуманно...то по това време на годината там сигурно е сауна ... Thinking не е много добре това

# 100
никой не ни държи на слънце... hahaha днес е почивен ден...само църква...плаж...и още нещо...

вие май хич не празнувате днес,защо така  Thinking Mr. Green

# 101
аа празнуваме празнуваме  hahaha  hahaha

ама как се заблудих...любимия колега не го ли взехте  hahaha hahaha

# 102
Аз се ровя в новините от самото начало на Бурята...
Вижте...:

http://mx.hola.com/cine/201301303137/ximena-navarrete-william-levy/

Кате,когато ти е възможно...моля! Praynig

Скрит текст:

Silvia Navarro también audicionó y tras las dos pruebas,actor cubano, diplomáticamente, respondió: 'Lo que menos importa es la belleza, hay que buscar talento y con quién te llevas mejor, con quién tienes más química y además yo también con ellas, lo demás ya está en manos de los productores y de la empresa', dijo.

Sin embargo, consideró importante darle oportunidades a nuevos talentos, como la ex reina de belleza: 'Ximena está empezando no ha hecho nada anteriormente, pero creo que son de las personas que a veces hay que darles chance y dándole chance a la gente, la gente crece y bueno no estaría mal darle chance a una persona que podría representar a México; es una imagen mexicana', enfatizó.

hahahaСтрахотно дипломатичен...  Joyвъпреки това,  считал за важно да се даде възможност на нова таланти ,като бившата мис Вселена.... Joy/С Гугъл транслейтър.../.

Кате,ако забележиш,че любимият колега е по -спокоен...уведоми ни....моля ! Praynig
Приятно прекарване на почивния ден! Wink

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 03:37 от iss0o

# 103
аа Тони аз яхта нямам още за съжаление,колкото и да ми се иска...затова той ни взе е по точното  hahaha

хайде Лека на вас..че аз излизам  Wink утре ще се помъча...пак да си помисля карими за кого говори  Mr. Green

# 104
Лека нощ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт