Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 941
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
eliz guti ‏@ElizMai Apr 3

@Elygutierrez19 How beautiful you and Ximena father of his lover pregnant at the same time children,who would say,and now he's going to stay

някой би ли ми превел....че това е някакъв пъзел  Mr. Green Thinking

# 526

@Elygutierrez19 How beautiful you and Ximena father of his lover pregnant at the same time children,who would say,and now he's going to stay

някой би ли ми превел....че това е някакъв пъзел  Mr. Green Thinking

hahaha
И аз не го разбрах това....карам на подразбиране при нея...
Писала е дори до Тофи...луда жена... Rage
много директно откровена....но това е от глупост ...не някакво качество...

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 03:20 от iss0o

# 527
Лека нощ!

Wink

# 528

оо ама не можахте да си го преведете ли...веднага

Mr. Green

ели ти и химена ще родите едновременно,докато ти си любовница на баща и,тя ще стои и ще гледа твоите деца  Joy Joy Joy

не ви ли звучи прекрасно...това все едно е от някой ром..ама не кубински писано  Joy Joy

и аз забелязах,че на детето писала...пълни откачалки...

# 529

оо ама не можахте да си го преведете ли...веднага

Mr. Green

ели ти и химена ще родите едновременно,докато ти си любовница на баща и,тя ще стои и ще гледа твоите деца  Joy Joy Joy

не ви ли звучи прекрасно...това все едно е от някой ром..ама не кубински писано  Joy Joy

и аз забелязах,че на детето писала...пълни откачалки...
аа така ли е казала  hahaha hahaha
щом казваш...значи ели..сега ще атакува бащата на химена...ми той не е зле...мексиканския Пикасо  hahaha

да представете си детето с какво го занимават Mr. Green

Лека нощ!  Grinning

# 530
Лека нощ! Wink

# 531
Привет! Grinning

Ximena NavarreteVerified account ‏@ximenaNR

@VicoGuadarrama te adoro!!! Jaaaa 😂💃😘 #DicenPorAhí pic.twitter.com/j5vSDeZL07

ако блясъка ми те притеснява,може да използваш лещи  Mr. Green

ии от инстаграм от тази вечер

# 532
скорпионското подсказва...че снощи е имало някакъв екшън Mr. Green

но само пица,ли бе Химе...и тя ли не може да готви...ох убивате ме  Mr. Green ..ако не беше измислена италианската кухня...не знам как щяхте да преживявате  Mr. Green

# 533
Привет ми хенте Левиретов!

какви са тези любезности по туитър...и тая вечеринка...хайде ще преживея че мис вселена не готви.салата поне е направила  hahaha ама защо чашите са три  hahaha за тройка ли са  Mr. Green

# 534
е тя и салата ако не беше направила съвсем... Mr. Green въпроса,е че хората не са тревопасни...това,че някои ядат само треви...недай си боже за да не качат нещо  Thinking не значи че всички сме така  Grinning някои са по протеините

при карими тая нощ не ураган е малко..цунами направо  Mr. Green
Кате като се събудиш на Света Събота Mr. Green ще ни кажеш  hahaha
S E L E N A ‏@kariimyy 5h

No soy yo la que te busca como enferma, ni soy yo la egoísta que quiere tenerte cerca pero no a mi lado... #AyComoDato

Estos hombres...
тези мъже...

карими е започнала до пише странно нищо не се разбира с чичко гугле  Mr. Green

Not Ana ‏@Not_Ana 6h

Necesito que sepas que ya no tengo tiempo de ser ensayo para el error, y que si me intentás debo ser certeza, aunque breve.

S E L E N A ‏@kariimyy 6h

Ya no se si si quiero que vengas; o ya mejor quiero que te vayas... Para siempre...
вече не знам да ли искам да дойдеш или май да си тръгнеш..завинаги...

Me permití creer sin sentir culpa...
позволих си да вярвам без да чувствам вина....

También esta feo cuando tienes que decirle que se vaya al que no se quiere quedar. Oigan.
също е трудно когато трябва да кажеш на някои да си върви,знаейки че иска да остане...слушайте

Retweeted by S E L E N A
Mariana Aran ‏@mariana_aran Apr 9

Ojalá nunca te permitas recibir menos del amor que de verdad merecés. Y si ya lo hiciste, ojalá que nunca lo repitas.
дано никога не позволяваш да получаваш по малко любов отколкото заслужаваш.ако това се е случило вече,дано не го повтаряш

Aquel que no sabe a dónde va; más vale que no lleve pasajeros..
човек който не знае накъде отива..по добре да не превозва пътници

Retweeted by S E L E N A
Blanca Nieves♔ ‏@tuqueridasocia 6h

No des más de lo que recibes.
не давай повече отколкот получаваш

Retweeted by S E L E N A
Nabile ‏@Nabileall 6h

Si te estoy haciendo daño, lo aprendí de ti.
ако вредя на някой...научих го от теб

Yo prometo tomar lo que venga y convertirlo en brillo; y siempre cuidar a tu corazón ANTES QUE AL MÍO... 🙊😶😐😖
обещанам да превръщам всичко което идва в блясък и винаги да пазя сърцето ти повече и от моето

Claudia Gaytan ‏@ClaauGT 5h

Y repentinamente hay palabras que dejaron de tener el significado que algún día tuvieron.
и изведнъж думите започнаха да губят смисъла който имаха преди

Empieza a despedirte al fin y al cabo esta historia ha concluido... Este final ya lo teníamos anunciado.. Empieza a despedirte pero yaaaa...

започни да се сбогуваш,в крайна сметка историята приключи..финала е обявен..просто се сбогувай

# 535
то от карими трябваше да започнеш не от салатите  Mr. Green
ее сега финал финал колко да е финал  hahaha

да не би пак да ги е сгащило ЦРУ... hahaha Катето нали уж мирна стои... Mr. Green

# 536
Бате Уили..пак е стъпил накриво нещо  Mr. Green

тя Катето мирна не може да стои..не я знае тълковно тази дума...но сега не мисля,че има общо  Naughty стига и толкова на нея... Mr. Green

# 537
Привет Левирети!

Дано Девата на морето им помогне да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

love001  love001  love001     ЕI MACHO ALFA:

Кате, може би има нещо интересно...? Май казват доста истини?...

Бате Уили..пак е стъпил накриво нещо  Mr. Green

Ако е имало уговорка за среща по празниците,...а няма  да се състои...??? newsm78 newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking

# 538
Здравейте...семейство Левиретови...

вие не сте за изпускане...постоянно ново и ново...този път какво е станало  Mr. Green

Мис туитър..хубаво си е пописала...докато ние сме си спали  Mr. Green

аз нали съм малко назад с новините все.. Mr. Green и този път по-добре,че като се зачетох за възможния проект с Колунга... ooooh! като бях тинейджъркалюбимец ми беше..но сега вече леко минава покрай любимците...иначе страшен актьор е...но може да се учи от него химена като играят баща и дъщеря примерно  Mr. Green

как такава двойка...ще приеме Химена..че тя на Хайме който е 33...го наричала  старец...пък на това не знам как му се вика... ooooh!

# 539
че тя на Хайме който е 33...го наричала  старец...пък на това не знам как му се вика... ooooh!

Thinking Thinking Thinking А Уилям изглежда по зрял от Хайме.... Thinking Thinking Thinking

Цитат

Ya no se si si quiero que vengas; o ya mejor quiero que te vayas... Para siempre...
вече не знам да ли искам да дойдеш или май да си тръгнеш..завинаги...

Empieza a despedirte al fin y al cabo esta historia ha concluido... Este final ya lo teníamos anunciado.. Empieza a despedirte pero yaaaa...

започни да се сбогуваш,в крайна сметка историята приключи..финала е обявен..просто се сбогувай

Това никак не ми харесва..... Naughty Thinking
Този негативизъм от Карими и фенките на Химена....  smile3514
Преса от всякъде... Rage.
Как да се абстрахират и да вземат своите решения???Отвратително е това....! #2gunfire
Ако  се обичат, трябва да си вярват...каквото и да казват и пишат другите...!!!
Иначе няма смисъл... Cry Naughty любовта и доверието са най-важни.... Thinking

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 14:03 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт