Бурята~~La Tempestad~~Тема 14

• 18 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
аа не...аз не подценявам вашия пол...то ако беше така всички щяхаа да са омега за психиатър и алфа нестабилни  hahaha туй мъж ли е... hahaha

хей ти си знаел гръцката азбука...аз пък мога на китайски да броя  Joy всеки със своите странности Mr. Green

# 721
значи да разбирам...съобщението по туитър..лошото настроение...нищо общо с химена нямат ...напълно е затворил вратата  Mr. Green ах жалко...но това е правилното...представете си..да се задоволяваш с угризките на тип като левия  hahaha hahaha това звучи доста ниско ...

# 722
значи да разбирам...съобщението по туитър..лошото настроение...нищо общо с химена нямат ...напълно е затворил вратата  Mr. Green ах жалко...но това е правилното...представете си..да се задоволяваш с угризките на тип като левия  hahaha hahaha това звучи доста ниско ...
оо аз със Наваретко се бъзикам..вие пък... hahaha естествено,че нищо от това не е за химена...страницата е затворена...напълно...и всичко е с добри чувства..все пак като си бил с някого толкова време..но само толкова...

колкото до последното...наистина смятам да се въздържа от коментар....и без това е доста смешно  hahaha hahaha

# 723
Уилям е добър  и готин човек...Мислех си,че ако наистина се влюби и  се почувства щастлив,това  ще изостри сетивността му и ще разшири кръгозора му, и по този начин   ще успее донякъде да се отърси от комплексите си...
Или не е истински влюбен ,  или наистина  комплексите му са много силни??? Thinking
По-скоро второто.... Thinking

# 724
ее то ясно,че вече няма как да стане...но нали тук и без това всичко е в сферата на аддски оптимистичното и леко фантастично  hahaha се чудех за нагласите по въпроса

# 725
Ири ако държиш...на фантастични нагласи....хубава двойка са или по скоро са били...но вече няма начин...поне от моя гледна точка мъжка

ето измислих новия прякор...да заменим Левия ....какво ще кажете за Омегата  hahaha

# 726
Ири,няма как вече,уви Mr. Green  .... Омегата с този страшен алфа сексапил... Joy Joy

# 727
eх оправих си ноща hahaha

знаех си че моето момиче ще ни поздрави  Mr. Green
Elizabeth Gutierrez ‏@Elygutierrez19 49m

🐰happy Easter!!💓 http://instagram.com/p/nBvZohC6Rv/
http://instagram.com/p/nBvZohC6Rv/#

# 728
Аз пък.... продължавам да мисля,че Химена и Уилям по си подхождат като емоции и характери....допълват се някак...Но ...има проблеми.... Sad

Еее,...Уилям  си е Ел Мачо Алфа,за мен.... и не ми се сърдете ,като го наричам така.... Praynig
Слабост си ми е...и затова толкова ме боли за него.... Sad

Хайде две мъжки гледни точки....Защо Уилям никога в последно време не се снима с Ели...дори са в различни краища?Имате ли обяснение?

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 01:57 от iss0o

# 729
Наваретко твоето момиче те поздрави...а ние увиснахме  hahaha hahaha само Ели ли кара щастлив Великден,че честити  hahaha и карими никаква я няма..изобщо...от туита за согом,чак се притесних  hahaha

# 730
# 731

Хайде две мъжки гледни точки....Защо Уилям никога в последно време не се снима с Ели...дори са в различни краища?Имате ли обяснение?
е как защо...защото не му е на сърце....и именно заради това...няма да позволява това...това не е мъж  Naughty ...комплекси ,деца....ами то оправдания всеки си намира...важни са действията...девата да му помага да си намира пътя Омегата и така ..

# 732
Химена ни е поздравила май...ех двете ми момичета като ме поздравят мога да спя спокойно

и на вас Лека нощ  Wink

# 733
Химена ни е поздравила май...ех двете ми момичета като ме поздравят мога да спя спокойно

и на вас Лека нощ  Wink

Ти хубаво две...,че и двете поздравяват...А ние,които имаме само един...но алфа и решен да мълчи и да се сърди...как да заспим!?

На вас Лека!

# 734
ее не ни е забравила химена... Mr. Green

Навартко защо две направи ги три за щастие  hahaha hahaha

Лека и от мен! Wink

Общи условия

Активация на акаунт