Търся електронна книга - тема 11

• 159 401
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
mijjjka не разбрах дали си намери книгите, ако не си пусни ми мейл на лични да ти ги пратя  Wink
аз с този mailbooks нещо не мога да се справя.. От 2 дни се опитвам да намеря някоя от книгите на Лариса Ренар някой срещал ли е някъде нещо нейно? Благодаря предварително

# 136
  • София
mijjjka не разбрах дали си намери книгите, ако не си пусни ми мейл на лични да ти ги пратя  Wink

Не, благодаря ти, няма нужда  Hug
Знам от къде мога да ги изтегля  Grinning

А сега млъквам, че пак ще ме трият  smile3505
.... а не дай си Боже и баннат  Rolling Eyes

# 137

А аз искам да попитам дали въобще допълнителната поредица към "Академия за вампири" на Ришел Мийд е излязла. Първата книга се казва Bloodlines и ще се радвам, ако някой случайно я е открил в онлайн вариант Simple Smile) На български предпочитам, но и на английски не е трагедия.

Да се самоцитирам, ако може  Mr. Green

# 138
  • София

А аз искам да попитам дали въобще допълнителната поредица към "Академия за вампири" на Ришел Мийд е излязла. Първата книга се казва Bloodlines и ще се радвам, ако някой случайно я е открил в онлайн вариант Simple Smile) На български предпочитам, но и на английски не е трагедия.

В MailBooks виждам, че има Кръвни връзки 1, 2 и 3 на тази авторка на бг. Предполагам че става въпрос за същата поредица.

# 139

В MailBooks виждам, че има Кръвни връзки 1, 2 и 3 на тази авторка на бг. Предполагам че става въпрос за същата поредица.

Ще може ли линк към книгите, защото като се опитам да вляза с линка от началото на темата, ме препраща в Дропбокс?

# 140
  • София
Не може да се даде линк към книга в тази програма. Трябва да я инсталираш на комп. си. Ако не ти е ясно, виж темата за програмата.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 17:02 от milenaka

# 141
  • София
Има отделна тема за Мейлбукс във форума. От Дропбокса сваляш програмката и я инсталираш.
Не може да се даде директен линк, трябва да си инсталираш програмата и да се регистрираш.

# 142
Помислих, че има бъг при мен с този Дропбокс.

Дано да са на български книжките, че да ги прочета бързичко Simple Smile
Благодаря ви много!

# 143
mijjjka не разбрах дали си намери книгите, ако не си пусни ми мейл на лични да ти ги пратя  Wink
аз с този mailbooks нещо не мога да се справя.. От 2 дни се опитвам да намеря някоя от книгите на Лариса Ренар някой срещал ли е някъде нещо нейно? Благодаря предварително
В MB е "Еликсирът на любовта" на Лариса Ренар. Ако не можеш от там, пиши ми на лични и ще ти я пратя.

# 144
Здравейте и в новата тема!

Аз пак да си повторя молбата за "Дяволският квадрат" на Балдачи. Моля, моля, моля, ако някой я има, да ми я изпрати на

Скрит текст:

Не мога да продължа с четенето на поредицата без нея  Cry

Ако те устройва на английски, има я в The Pirate Bay  book

# 145
  • В две мънички очи...
Помислих, че има бъг при мен с този Дропбокс.

Дано да са на български книжките, че да ги прочета бързичко Simple Smile
Благодаря ви много!

За Академия на вампири ли питаш?
Ако е тази поредица на български ги има със сигурност. И аз се подведох че е много хубава и я прочетох.

# 146
Има ли някъде за сваляне или за четене Отмъщението носи прада-Лорън Уайзбъргър?

Провери в MailBooks мисля че съм я срещала.
На друг компютър съм и не мога в момента да проверя.
Има я на английски, с моето ниво ще я чета сигурно 1г  Laughing

# 147
Здравейте, търся Тръпка от Маги Стийвотър, ако може pdf  Smile Благодаря Ви предварително!
monnchetto@gmail.com Blush Hug Praynig

# 148
Здравейте, търся Тръпка от Маги Стийвотър, ако може pdf  Smile Благодаря Ви предварително!
monnchetto@gmail.com Blush Hug Praynig

В MailBooks-а я има, както и още 3 нейни книги...
Относно програмата MailBooks повече инфо тук...

# 149
Само да споделя, видях в Мейлбукс току що, че някой е качил "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер, както и продължението "Седмата вълна"  Hug.
Искам да му благодаря, сърдечно  Hands Clap и горещо да я препоръчам!

Благодаря ти за препоръката Peace

Общи условия

Активация на акаунт