Търся електронна книга - тема 11

• 159 435
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря за отзивчивостта , намерих ги!!!
Нищо не търся за момента ...  Blush

# 151
Здравейте, търся Дъблин стрийт. Ако въобще я има в ел. вариант  newsm17 ще се радвам някой добродушен човечец да я сподели с мен  newsm53  anichka_8@abv.bg
Благодаря предварително !

# 152
Здравейте, някой да има За любовта и други демони на Габриел Гарсия Маркес?

# 153
Здравейте . Първо се извинявам , че въпросът ми не е за тази тема , но ще съм много благодарна ако ми помогнете  Praynig
Скрит текст:
От mailnooks ми изпратиха "Без Хоуп" , но е в epub формат и нямам никаква представа какво да правя сега , за да я прочета . До сега използвах Adobe reader и pdf файлове , но epub файла не мога да го конвертирам  Sad Моля ви за съвет , защото много искам да прочета книгата
Благодаря ви  Hug

# 154
Здравейте . Първо се извинявам , че въпросът ми не е за тази тема , но ще съм много благодарна ако ми помогнете  Praynig
Скрит текст:
От mailnooks ми изпратиха "Без Хоуп" , но е в epub формат и нямам никаква представа какво да правя сега , за да я прочета . До сега използвах Adobe reader и pdf файлове , но epub файла не мога да го конвертирам  Sad Моля ви за съвет , защото много искам да прочета книгата
Благодаря ви  Hug

Преди няколко дена си инсталирах Adobe Digital Editions и впоследствие установих, че чрез него мога да чета всички epub файлове на компа, без да е нужно да ги конвектирам Simple Smile

Аз да попитам за "Фламандският майстор" на Артуро Перес-Реверте. И някой има ли за "Любовта и сянката" на Исабел А. само че моби, ебуп или някакъв друг дормат? От mailbooks ми я пратиха в пдф, но страниците са двойни, а нещо не ми се получава разделянето им..

# 155
Здравейте . Първо се извинявам , че въпросът ми не е за тази тема , но ще съм много благодарна ако ми помогнете  Praynig
Скрит текст:
От mailnooks ми изпратиха "Без Хоуп" , но е в epub формат и нямам никаква представа какво да правя сега , за да я прочета . До сега използвах Adobe reader и pdf файлове , но epub файла не мога да го конвертирам  Sad Моля ви за съвет , защото много искам да прочета книгата
Благодаря ви  Hug
Пробвай тук да я конвертираш в пдф http://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf, става за секунди. Peace

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 13:12 от Violeni

# 156
Здравейте . Първо се извинявам , че въпросът ми не е за тази тема , но ще съм много благодарна ако ми помогнете  Praynig
Скрит текст:
От mailnooks ми изпратиха "Без Хоуп" , но е в epub формат и нямам никаква представа какво да правя сега , за да я прочета . До сега използвах Adobe reader и pdf файлове , но epub файла не мога да го конвертирам  Sad Моля ви за съвет , защото много искам да прочета книгата
Благодаря ви  Hug

Преди няколко дена си инсталирах Adobe Digital Editions и впоследствие установих, че чрез него мога да чета всички epub файлове на компа, без да е нужно да ги конвектирам Simple Smile

Аз да попитам за "Фламандският майстор" на Артуро Перес-Реверте. И някой има ли за "Любовта и сянката" на Исабел А. само че моби, ебуп или някакъв друг дормат? От mailbooks ми я пратиха в пдф, но страниците са двойни, а нещо не ми се получава разделянето им..

Използвай програмата за разпознаване ABBYY Fine Reader...
Има настройка "Раздели срещуположни страници"...
След като разпознае текста го записваш в Epub, Fb2, TXT или др.

# 157
Скрит текст:
Благодаря ви  Hug
Пробвай тук да я конвертираш в пдф http://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf, става за секунди. Peace
проблема е , че
Скрит текст:
Your file is DRM protected and we therefore are not allowed to convert it.

# 158
  • Euskal Herria
Скрит текст:
Благодаря ви  Hug

Точно тази книга е оригиналния продукт, с DRМ  защита. Само този, който е закупил книгата, може да премахне защитата и да я пусне за свободно четене. Едва тогава може да се конвертира във всякакви формати.

# 159

проблема е , че
Скрит текст:
Съжалявам. Тогава, както е написала YanaDG, само притежателят ѝ ще може да ѝ премахне защитата.

# 160

проблема е , че
Скрит текст:
Съжалявам. Тогава, както е написала YanaDG, само притежателят ѝ ще може да ѝ премахне защитата.

Скрит текст:
това означава ли че не мога да я прочета (без да й махам защитата)

# 161

проблема е , че
Скрит текст:

Явно е така,защото и на мен ми я пратиха от mailbooks  и не можах да я отворя.Някой има ли коментар за книгата("Без Хоуп")

# 162
Скрит текст:
това означава ли че не мога да я прочета (без да й махам защитата)
Да. Confused

# 163
Срещали ли сте Джеймс Джойс "Одисея"?

# 164
Здравейте, търся Лолита на Владимир Набоков; Любовта трае три години; Looking for Alaska на Джон Грийн и 50 нюанса сиво (ако е възможно да са на английски).

Общи условия

Активация на акаунт