Търся електронна книга - тема 11

• 158 398
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Здравейте, търся книгата 100 минути за красотата.Намерих я на руски, ако някой може да помогне с българския вариант. Благодаря предварително!!!

# 17
  • Пловдив
Поздравленя за темата!  bouquet

# 18
PartyПоздрави за новата тема.
И аз на свой ред да попитам за "Цветята на дъждовната гора " на Марго Бъруин в ел. вариант на бг.На лични - ако някой я има и слънчев уикенд на всички!  bouquet

http://cheti.me/knigi/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%BE%20%D0%91%D1 … D1%83%D0%B8%D0%BD има я тук но е хареин. Може да питаш дали ще ти я дадат за прочит.
Електронна не я открих.
Благодаря  Ysabell,

зная за този линк. Предпочитам в ел.вариант,но хич не ми е спешно.Да си попитам просто

# 19
... Сега се надявам на "Джойленд" ...

+1  Mr. Green

А евентуално "Крадци на лебеди" на Елизабет Костова?

# 20
Здравейте  , търся  поредицата на Шерилин Кениън   Нощни ловци в моби  формат .
Ще  бъда много  благодарна
email
Скрит текст:

# 21
здравейте, много съм благдарна на всички, които винаги се отзовават на моите търсения. Сега имам едно такова питане и се извинявам предварително ако това не е мястото за този въпрос. Знае ли някои как може да се регистрирам в Флибуста. защото от няколко дни се мъча и не мога да намеря отоговор на своите терзания. Мерси предварително

# 22
Търся и други книги за отглеждане на деца, детска прихология и развитие и т.н.
Аз съм качила в MailBooks "Изкуството да бъдеш родител", д-р Фицхю Додсън (2 части) и "Детето, как да ги обичаме истински", д-р Рос Кембъл, в dox са ми, ако представляват интерес за теб, поискай ги там или ми пиши.

# 23

От няколко седмици вече я има в MailBooks Simple Smile
Ако нямате възможност да ползвате, пуснете ми мейл на ЛС да ви я пратя.

# 24

От няколко седмици вече я има в MailBooks Simple Smile
Ако нямате възможност да ползвате, пуснете ми мейл на ЛС да ви я пратя.

Има я, но на руски...  Mr. Green

# 25
 Embarassed Embarassed Embarassed

Чак сега видях  Joy
Аз съм си я сложила в чакащите за четене без да я отварям  Blush
Е, значи пишете и мен в списъка с търсещите я  Mr. Green

# 26
Да, тази на руски и аз я видях... и подскочих в първия момент. После като видях ru и ми секна щастието  Mr. Green
Ще се оглеждам, все някога някоя добра душа ще ме зарадва...  Whistling

# 27
Търся и други книги за отглеждане на деца, детска прихология и развитие и т.н.
Аз съм качила в MailBooks "Изкуството да бъдеш родител", д-р Фицхю Додсън (2 части) и "Детето, как да ги обичаме истински", д-р Рос Кембъл, в dox са ми, ако представляват интерес за теб, поискай ги там или ми пиши.
Аз също имам няколко. Мога да ги пратя на мейл.

Търся нещо от К.Г.Юнг, което го няма в спиралата.

# 28
здравейте, много съм благдарна на всички, които винаги се отзовават на моите търсения. Сега имам едно такова питане и се извинявам предварително ако това не е мястото за този въпрос. Знае ли някои как може да се регистрирам в Флибуста. защото от няколко дни се мъча и не мога да намеря отоговор на своите терзания. Мерси предварително
Мисля, че регистрациите са спрени. Peace

# 29
Момичета, ще има ли тема за нови/ новокачени  книги в ел. вариант? Лично на мен ще ми е много полезна.

Общи условия

Активация на акаунт