Търся електронна книга - тема 11

• 159 240
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, ще има ли тема за нови/ новокачени  книги в ел. вариант? Лично на мен ще ми е много полезна.
Ако имаш желание...
Бих я следила за да си попълвам колекцията, а вероятно и листа за прочитане.
Всъщност, в началото, мислех че това ще бъде идеята на MailBooks, да представя заглавия, които са нови в интернет пространството. Сега е доста объркано и може би такава тема ще внесе малко ред и ще е от полза да отсее едното от другото. С уговорката, че и настоящата тема си остане, разбира се, защото могат да се потърсят и чуждестранни трудно откриваеми заглавия. Simple Smile
Като се замисля, темата за интересните книги в е-вариант е подобна, но пък няма задължение да включва само новопоявилите се. Новата тема би била полезна с това. Също за тези, които са прочели/чули за някоя книга и не са я открили никъде, а не им се търси периодично по сайтовете, биха я срещнали тук, би им направила впечатление и да я изтеглят за прочит.

Могат да се добавят дори малки корици към заглавията или кратки резюмета... В тази връзка, мисля че не съм срещала тема за нови или предстоящи книги на пазара. Thinking

п/с За Джойленд, гледам Vanis я е добавил/а в MailBooks на български. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 15:58 от Violeni

# 31

п/с За Джойленд, гледам Vanis я е добавил/а в MailBooks на български. Simple Smile

Ехаа, заявката ми е изпратена вече.   bouquet
Но ще изчакам да я получа, да видя, че е на български и тогава ще се израдвам...  Whistling

# 32
  • София
И аз я поисках, но като видя формат fb2 винаги съм с едно на ум, че най-вероятно е на руски.
Поживем-увидем  Wink

# 33
  • София
Може,ако сте съгласни може да поствате нови заглавия качени в Мейлбукс в темата"Интересни книги в електронен вариант".Също така може да помолим модератор да промени името на "Интересни и новодобавени книги в електронен вариант"или нещо подобно.

# 34
Момичета, ще има ли тема за нови/ новокачени  книги в ел. вариант? Лично на мен ще ми е много полезна.
Ако имаш желание...
Всъщност, в началото, мислех че това ще бъде идеята на MailBooks, да представя заглавия, които са нови в интернет пространството. Сега е доста объркано и може би такава тема ще внесе малко ред и ще е от полза да отсее едното от другото. С уговорката, че и настоящата тема си остане, разбира се, защото могат да се потърсят и чуждестранни трудно откриваеми заглавия. Simple Smile
Като се замисля, темата за интересните книги в е-вариант е подобна, но пък няма задължение да включва само новопоявилите се. Новата тема би била полезна с това. Също за тези, които са прочели/чули за някоя книга и не са я открили никъде, а не им се търси периодично по сайтовете, биха я срещнали тук, би им направила впечатление и да я изтеглят за прочит.

Могат да се добавят дори малки корици към заглавията или кратки резюмета... В тази връзка, мисля че не съм срещала тема за нови или предстоящи книги на пазара. Thinking

Ами, добре, ще пусна тема, макар че идеята не беше моя. Надявам се да няма обидени  Peace.
Ето линк, ако искате да добавя нещо в първия пост, пишете.

# 35
Може,ако сте съгласни може да поствате нови заглавия качени в Мейлбукс в темата"Интересни книги в електронен вариант".Също така може да помолим модератор да промени името на "Интересни и новодобавени книги в електронен вариант"или нещо подобно.

Синя слива, нека тази тема си остане така. За препоръки на интересни заглавия в ел. вариант, а другата да е за всички, без значение дали са интересни и какъв жанр са.

# 36
Ако имаш желание...

Ами, добре, ще пусна тема, макар че идеята не беше моя. Надявам се да няма обидени  Peace.
Ето линк, ако искате да добавя нещо в първия пост, пишете.

Може би трябва да се уточни, че
става въпрос за достъпни книги,
а не ново качени по online
книжарници и издателства...

# 37
ventcis, ще уточня  Peace.

# 38
  • София
`FSS`,от моя страна проблем няма.Следя и двете теми,а сега ще следя и новата.

# 39
мерси за инфото. здраве да е Simple Smile Ако не мога да намеря някоя книга ще пиша тук. Хубав ден от мен

# 40
Здравейте,може ли някой да ми прати книгата Красив негодник?  Embarassed Предварително благодаря Hug  anji_cenova@abv.bg                                                                                                                                                                                                       

# 41
Здравейте,търся Чест на Елиф Шафак моля някой ако я има да ми я прати.
Предварително благодаря.
Скрит текст:

# 42
Здравейте,търся Чест на Елиф Шафак моля някой ако я има да ми я прати.
Предварително благодаря.
Скрит текст:

Имаш я!

# 43
  • В две мънички очи...
Здравейте,може ли някой да ми прати книгата Красив негодник?  Embarassed Предварително благодаря Hug  anji_cenova@abv.bg                                                                                                                                                                                                      

Виж поста на първа страница. В МБ я има така че може да си я поискаш.

Лично аз гледам малко резервирано да се пишат кои нови книги са вече достъпни като имена, защото се хващат от търсачките и ще се получи мазало каквото стана с достъпа до флибуста.
Не знам доколко знаете но този достъп се е ползвал от много хора които изобщо не влизат в бг-мама. Но ако държите да има такава тема и аз ще я следя Simple Smile

# 44

Лично аз гледам малко резервирано да се пишат кои нови книги са вече достъпни като имена, защото се хващат от търсачките и ще се получи мазало каквото стана с достъпа до флибуста.
Не знам доколко знаете но този достъп се е ползвал от много хора които изобщо не влизат в бг-мама. Но ако държите да има такава тема и аз ще я следя Simple Smile

По едно време бях видяла данните някъде в Читанка.

п/с май дотук беше с идеята за новата тема.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 00:56 от Violeni

Общи условия

Активация на акаунт