Търся електронна книга - тема 11

• 159 606
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, търся няколко книги и ще съм много благодарен ако някой ми ги намери в .pub на български:
"На изток от Запада" - Мирослав Пенков
"Къде си, Аляска?" - Джон Грийн
Трилогията Кросфайър

Благодаря предварително
Код:
asenlevov0309@icloud.com

# 361
Здравейте, търся няколко книги и ще съм много благодарен ако някой ми ги намери в .pub на български:
Трилогията Кросфайър

Благодаря предварително
Код:
asenlevov0309@icloud.com

Удебелените (втората и трилогията) ги има в MailBooks-а. 
Сега видях - и първата също я има! Peace

Ако нямаш програмата, можеш да я изтеглиш (и от моя подпис - в червено), да я разархивираш, регистрираш се и готово...

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 21:24 от Sheilya

# 362
Трилогията Кросфайър

Благодаря предварително
Код:
asenlevov0309@icloud.com

Изпратих "Къде си, Аляска?"

# 363
Здравейте момичета,
някой да има Красив непознат на Кристина Лорен?

# 364
  • Euskal Herria
Здравейте момичета,

Да, аз

Книгите излязоха на 17.05.

# 365
Здравейте момичета,

Да, аз

Книгите излязоха на 17.05.
Да книгата излезе на българския пазар вчера, а на английски я има от много време...длъжна съм да проверя дали я има в нет-а преди да я купя ....

# 366
  • Euskal Herria
Малко е раничко да се появи в нета на български, при положение, че е пусната на пазара преди ден и половина.
На английски ги имам отдавна.  На български купих е-книга на предварителна продажба.

# 367
Здравейте Simple Smile
Бих искала да попитам, някой дали може да ми помогне - търся "Полеви определител на птиците на Европа" , издателство "Бониер Факта" от 2013 г. Няма значение дали е на български или английски език. Благодаря много предварително.   bouquet

# 368
Здравейте! Искам да попитам някой знае ли от къде мога да изтегля книгата Град  от стъкло на български език. Това е книга 3 от поредицата Реликвите на смъртните. Благодаря предварително! Simple Smile

# 369
Някой да има Тайната на забранената книга от Карън  Мари Монинг?
Благодаря предварително. Simple Smile

# 370
Здравейте, аз да попитам някой срещал ли е Пчелата от Оура Лов. И да споделя, че не мога да инсталирам mailbooks, та ако някой прати линк ще съм благодарна   bouquet

# 371
Здравейте, искам да попитам откъде мога да си изтегля "Дневникът на един Дръндьо"? Ще съм наистина благодарен, ако ми помогнете. Simple Smile
П.П. Книгата може да е на английски или на български.

# 372
  • ... рееща се.
Diary of a Wimpy Kid - английски. Не съм сигурна дали в Мейлбукс има версия на български.

# 373
  • Пловдив
Търся книги на Фани Попова - Мутафова /без последната част на четирилогията Асеновци/. Благодаря ви предварително

Дъщерята на Калояна я има в работната ателие на Читанка.

# 374
Здравейте, искам да попитам откъде мога да си изтегля "Дневникът на един Дръндьо"? Ще съм наистина благодарен, ако ми помогнете. Simple Smile
П.П. Книгата може да е на английски или на български.
В Мейлбукс има три книжки от поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт