Търся електронна книга - тема 11

• 159 500
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Киндъл не чете .epub, ще трябва да конвертираш. Аз също ползвам тази програма, която Сиси е предложила.

ПП На моя Киндъл нямам проблем с .txt  Rolling Eyes

Calibre - http://calibre-ebook.com/download

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 19:50 от milenaka

# 406
  • ... рееща се.
@радос, скоро и аз ги качвах на Киндъла Wink Заповядай - Harry Potter

# 407
радос, eто линк и от мен: http://www.rulit.net/author/rouling-dzhoan/bg/1/date
Можеш да си избереш какъвто формат ти е удобен без да конвертираш нищичко.  Peace Hug

# 408
  • София, България
Вили, НИКС  Hug

# 409
  • Варна
Здравейте, момичета...още съм нова в търсенето на електронни книги и имам нужда от помощ. Потърсих в линковете от първия пост, но не намерих книгата, която искам да прочета...а тя е "Мистър Бог, тук е Ана" на Фин. Моля, ако някой я намери да ми я прати   bouquet

# 410
Здравейте! Търся книгата HOW TO SURVIVE IN YOUR NATIVE LAND - JAMES HERNDON. Ще бъда много щастлива, ако се намери някъде. И много благодарна!

Скрит текст:

# 411
Здравейте, момичета...още съм нова в търсенето на електронни книги и имам нужда от помощ. Потърсих в линковете от първия пост, но не намерих книгата, която искам да прочета...а тя е "Мистър Бог, тук е Ана" на Фин. Моля, ако някой я намери да ми я прати   bouquet

Има я в МейлБукс-а.  Peace

# 412
  • Варна

Има я в МейлБукс-а.  Peace

bouquet Много благодаря.

# 413
Здравейте,
търся:
Красив непознат
Една година в прованс

evelinavanova@gmail.com

# 414
Здравейте,търся трилогията Възмездието от Орхан Кемал.
Благодаря предварително
alex_kristian@abv.bg

# 415
Може ли да помоля, ако някой има една от тези книги в електронен вариант:

"Идеалната половинка"
"Дъблин стийт"
"Мъж в сянка"
"Красив непознат"

dodi_ga@abv.bg
Много благодаря предварително:))))))))))

# 416
Търся книги на Марина Фиорато. Не мога да вляза в МБ, защото няма как от таблета. Имам Тайната на Ботичели и Стъкларя от Мурано. Ако някой има други нейни ще съм благодарна да ми пише ЛС да му дам имейл.

# 417
Здравейте, момичета!
Търся "Физика на тъгата" на Георги Господинов. Или нещо друго от него Simple Smile Моля, пишете на лични, за да дам e-mail! Хубав и усмихнат ден! Simple Smile

# 418
Здравейте, търся книги на Франсоаз Саган. В мейлбукс открих само "Усмивка почти", но ако някой има и други нейни книги моля ако може да ми пише. Благодаря предварително Simple Smile 

# 419
Търся Кафка на плажа. Видях, че в старите теми е имало хора, които я изпращат по имейл. Благодаря предварително - ivanmv@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт